• Tia

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
 • Beküldte:
 • Tia reagálása

  Kedves kisoroszlan ! :)

  Örülök hogy ennyire jól érezted magad. Én is !!! :)Az Istennő besorolás nagyon meglepett, brutál örülök neki:)))) és annak is hogy még szeretnél randizni velem :))

  Addig is csókollak :))

 • Egyeztetés:

  Tiával már egy ideje találkozni szerettem volna, de volt hogy nem értem el, volt hogy nem találtunk nekem megfelelő időpontot. Addig teszetoszáskodtam, hogy Lompi kolléga írta meg róla azt a beszit amit én akartam volna :)
  Ezen felpaprikázódva a vtr-hez nyúltam és egy héttel ezelőtt bejelentkeztem. Gyorsan vissza is igazolta, így már csak a türelmetlen várakozás maradt
 • Megközelítés:

  A most 120 éves Vásárcsarnokhoz közeli téren, egy régebbi házban van a rendelő. Én metróval és gyalog érkeztem, az autós opció gáz, mert bár iszonyú drága a parkolás mégsem láttam üres helyet. Talán a közeli Bálna gyomrában megoldható...
 • Helyszín:

  Egy régebbi bérház hátsó lépcsőházát használtam és nem kellett magasra mennem. Számomra ismerős lakás, egy éve jártam itt két nagyon kedves lánynál.
  Most egy másik még ismeretlen szobába hívott Tia, ahol kényelmes ágy várt ránk egy később fontis szerepet játszó kislámpával megvilágítva. Cuccok a fotelbe, puha törcsi a kézbe és irány a pazar zuhany. Tusfürdők, szájvizek, futás vissza.
 • Lány külseje:

  A képek csak szerény ízelítőt tudnak adni abból, hogy milyen gyönyörű lányhoz mész. Lompi kolléga leírása némileg orientált, így már sejtéseim voltak arról, hogy ki vár rám, de amikor Tia kinyitotta az ajtót egy fehér bodyban kislányosan mosolyogva a huncut gödröcskékkel a szája szegletében, szép mandulavágású zöld szemében kacér fénnyel - no akkor láttam hogy a kolléga pontos és elfogulatlan leírást adott Tia egzotikus szépségéről.
  Mikor elindult előttem, nem tudtam levenni a szemem karcsú derekáról, élvezkedve gyönyörködtem formás és kemény popsijának táncában.
  Aztán amikor lekerültek a textilek, szembesültem tényleg csodaszép formás cicijével, a sötét udvarban hetykén ágaskodó kemény bimbókkal, az édes kis szőke pihékkel a köldöke körül, a csodás gömbölyded és kemény popsival.
  Imádtam, hogy cipő nélkül is pont olyan magas volt, hogy minden fontos testrésze kézre állt: szám pont a szájához ért, kemény bimbói a mellkasomat kapargatták és az éledező kisori is nagyon közel került a puncihoz. Gyönyörű formás popsijának simogatásához sem kellett mélyre hajolnom, de imádtam karcsú és hosszú lábait csókjaimmal elhalmozni.
  Most villant be, hogy kire is hasonlít: a fiatal Tia Carrére bírt hasonló vonásokkal. Talán innen ered a névválasztás is?
 • Action:

  A szobába visszaérve magamhoz húztam és állva csókolózni kezdtünk miközben kezeim óvatos felfedező útra indultak testén. Lekértem és levettem róla a cicifixet és ekkor kerültek a kezem és a szám ügyébe a gyönyörűséges cickók a csókjaim hatására édesen meredező bimbókkal.
  Magamnak háttal fordítottam és így öleltem tovább finoman megfogva cicijét, majd félresöpörtem szép hosszú nyakáról a vöröses haját és hosszasan csókoltam sima és érzékeny bőrét beszívva nagyon finom és érzéki parfümjének illatát.
  Aztán végigcsókolva gerincének vonalát elérkeztem csodás popsijához és "félénken" engedélyt kértem a bugyi eltávolítására :)
  Elém tárult fenséges popsija, csodás gömbölydedsége lenyűgözött, amit a rá elhelyezett puszikkal háláltam meg. Ismét magamhoz húzva csókoltam nyakát miközben éreztem hogy kis keze ismerkedni kezdett a kisorival.

  Hátára fektetve tovább folytattam pazar testének kényeztetését, csókjától indulva a lába ujjáig - miközben élvezettel nyallintottam csikis köldökéből, szopogattam hosszú ujjacskáit. Aztán elérkeztem vágyott puncijához - először csak környékét izgatva nyelvemmel. Ahogy combjai belső felén végigfutott szám, finom vibrálással jelezte teste élvezetét.
  Belenyallintottam majd egyre nagyobb tempóban kezdtem kényeztetni. Tia halkan suttogott instrukciókkal segített, így aztán kicsit óvatosabbra fogtam, éppen csak meg-megérintve nyelvemmel az érzékenyebb helyeket. Jól érezhetően kedvére való volt ami történt, mert elkezdte emelgetni csípőjét és néhány finomabb remegés is végigfutott rajta. Úgy tűnt, hogy most és így nem fogom boldoggá tenni, de azért remélem hogy Ő is legalább annyira élvezte mint én :)
  Egy kicsit még hasra fordítottam, hogy így is megszemléljem azt a szép kerek popsit - és mondhatom, hogy fekvő helyzetben is pazar. Kicsit széthúzva őket azért még belenyallintottam a punciba, hátha...

  Átadtam neki a kezdeményezést, és milyen jól is tettem!
  Édes kis szájába vette a kisorit és különleges technikával kényeztette. Hol csak a makkot izgatta nyelve vibrálásával, hol majdnem teljesen eltüntette lágyan majd kissé keményebben. Én mindezt oldalról moziztam tágra nyílt szemekkel: valami fenséges látvány volt ahogy ez a gyönyörű lány lehunyt szemmel, mély átéléssel és élvezettel babusgatta a kisorit. Az egyik kedvenc pillanatom az volt, amikor egy kis nyál csordult ki drága kis szájából és csillogva végigfolyt a főnökön :)
  Teljesen odavoltam érte!
  Hosszasan "hagytam" hogy így kényeztessen és láthatólag szívesen is tette, de megláttam az asztalon az alattomos kis ketyegőn az idő múlását és kértem Tiától hogy beléje bújhassak.

  Vv-t kaptam és egy kis síkosítást, majd szemből szép óvatosan rámereszkedett. Lassan tette mindezt, mert nagyon szűk a kis kelyhe, viszont forrón és lüktetve ölelt körül.
  Mikor aztán teljesen magába fogadott, szépen elkezdett hintázni rajtam - változatos technikával bolondította vén szívemet. Hol csak lágyan ringott rajtam miközben erre az ütemre rezegtek cicijei a szemem előtt, hol egy kicsit begyorsítva fel-le ugrált rajtam amitől mellei már vad táncba kezdtek. Én közben hátát simogattam és a popsijánál fogva igyekeztem minél jobban magamba húzni.
  Nagyon szép pillanat volt, amikor az oldalról világító lámpa fényében megláttam hullámzó köldöke körül a kis szőke pihéket - ujjaimmal cirógattam, szemmel mohón ittam a látványt.
  Közben Tia néha rámhajolt és vibráló nyelvével incselkedett számmal. Szép zöld szemével figyelte a rajtam egyre jobban elhatalmasodó kéjt, majd egy csodás pillanatban "megadta nekem a kegyelemdöfést" :)
  "Mit tettél velem, te lány" - suttogtam-hörögtem elfúló hangon - "megbabonáztál és édesen kivégeztél". Tia csak mosolygott kis gödröcskéivel, biztosan imádja ha ilyen hatással van a pasikra.
  Szépen megtisztogatott, majd elkísért a fürdőbe, ahol megvárva készülődésemet még beszélgetett velem.
  Eldöntöttem, hogy mihamarabb újra felkeresem és megkísérlem Őt a fellegekbe juttatni - hátha a második alkalom már elég ismeretségnek számít ehhez :)
 • Elszámolás:

  A Deák térről hoztam neki csokrot, amit érkezésem után tettem a szekrényre. Végig ott is maradt, jól esett bizalma az első találkozás ellenére. A kis lila vércukoremelőnek is nagyon örült.
 • Összkép:

  Az előzmények alapján nagy reményekkel érkeztem Tiához, de a kapott élmény bőven felülmúlta ezt. Köszönöm a sorsnak hogy ezzel a gyönyörűszép és elbűvölő lánnyal lehettem együtt!
  Kedves, bújós teremtés, aki tökéletes BF-t teremtett, teljesen kielégített és boldoggá tett.
  És külön köszönet Tesszának, hogy pozitív véleményével segített nekem.

  Az édes-mosolygós-összebújós-barátnős szeretkezés kedvelői mindenképpen keressék Tia kegyét.
Happy Massage