• Dóri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem lehetett volna zökkenőmentesebb. Dacára annak, hogy utoljára 2 és fél évvel ezelőtt voltam Dórinál, még benne voltam a telefonjában, így mondta a nevemet, amikor hívtam, ami nem kicsit meglepett (tkp. nem annyira jó, hogy marad így nyoma egy diszkrét találkozásnak, de nagyon jól esett, hihetetlen figyelmesnek tűnt). Könnyen tudtunk megbeszélni egy időpontot másfél órával későbbre.
  • Megközelítés:

    Tkp. teljesen jó helyen van minden szempontból, kocsival is könnyű lehet, BKVval is jó, én viszont kicsit elnéztem és azt hittem közelebb van a Flórián térhez, és távolabb a Szentendrei úttól. Tkp. a Szentendrei út mögött van közvetlenül, és inkább már a Bogdáni úthoz közel. Ez segített abban, hogy sikerült 10 percet késnem, ami nagy kár volt, de nem rontotta el a találkát. Amúgy kellemes zöld a látvány minden irányban, már a sokadik emeletről. (Amikor utoljára voltam Dórinál, akkor teljesen máshol volt.)
  • Helyszín:

    Tökéletesen alkalmas panellakás, jó méretű szobában voltunk, egy jó ágyon, egy remek tükörrel szemben. Fürdőszoba OK. TV szólt, Dóri szívesen kikapcsolta, mondta, hogy így lehet hogy áthallatszik valami, de nem zavart. Kedves színek, minden ami kell, törlőkendő, megfelelő törülköző, stb.
  • Lány külseje:

    Dóri inkább jobb lett az idő múlásával, talán leginkább azért, mert fogyott picit. Helyes pici lány, kisebb, mint ahogy emlékeztem rá, arca is szebb, mint amire emlékeztem. Normális, segítőkész, barátsagos lány, egyáltalan nincs elszállva magától. Talán picivel profibb szolgáltató mint volt pár éve, de ez csak természetes, és főleg előnyére van.
  • Action:

    2014-ben olyan zavarbaejtően bőkezű volt az idejével Dóri (majdnem két órát voltam nála), hogy csak ezért is nálam istennő lett, ami talán tulzás volt, bár valóban egy felejthetetlen találka volt. Most egy picit normálisabb keretek között történt a dolog, bár így is 90 percet szánt rám a következő vendégig. Sajnos én ebből 10 percet elbasztam logisztikai hibáimból, és még 5 perc kellett hogy lehiggadjak, mert siettem, de így is maradt bőven elég idő egy nagyon kellemes és kiadós együttlétre. Együttfürdés valóban van, igaz, a logisztika picit kivánta is. Közhely, mások is írtak, de Dóri tényleg mindenben keresi a vendég kedvét, miközben nem unottan alázatos, szívesen aktívkodik. Továbbra is óvatos a higiéniával, csak gumiban van francia, nincs csók, de nekem ez teljesen jó így. Nagyon könnyen léptünk a tettek mezejére KF-fel. Szuper kis puncija van Dórinak, ő már huszon sok éves, de teste is, puncija is majdnem mint egy tini lányé. Aztán egy rém egyszerű szexbe kerültünk, ő volt felül, aztán kis miszi, ahol remekül bírta 100 kilómat 45 kilós testén, és utána rövid de remek dugás hátulról, amit a tükör nagyon megsegített, nem tartott sokáig, de jó volt. (Azóta látom itt, hogy ez a kedvence.) Pontosan úgy volt, ahogy akartam: elég rég nem voltam így lánynál, ezért is tértem most vissza egy régi kedvenchez, és nem bántam meg, nem kellett izgulnom, nagyon könnyen lazultam el, igaz, Dóri ebben nagy segítségemre volt. Szeret beszélni a terveiről, ebből elég sok volt, miközben kaptam tőle kellemes ha nem is nagyon erős masszázst. Nekem ez jobb volt, mintha az én dolgaimról kérdezett volna. Már 15-20 perc után - gyorsabban és könnyebben, mint gondoltam volna - kész voltam a következő körre. Itt már valamivel hosszabb együttlétről lehetett szó, beleült háttal nekem, és pici popsiját markolhattam kedvtemre. Aztán hosszabban hátulról, de tudtam, hogy misziben jön el a gyönyör pillanata, és most még jobban kellett bírnia súlyomat, de nagyon jó volt, legalábbis nekem. Nem kellett sietni, most is beszélt a dolgairól, szívesen hallgattam. Fürödtem még egyszer, remekül frissültem fel, hálás voltam Dórinak, aki mondta, hogy máskor is vár.
  • Elszámolás:

    Ha nem is olyan nevetségesen kevés mint pár éve volt, de most is a régi pesti átlag alatt jóval. Igaz, picit indokolt is, mivel nincs csók, nincs natúrban francia, stb, de akkor is tükrözi Dóri példás korrektségét.
  • Összkép:

    Most nem visszem annyira túlzásba az értekelést, de tkp. Dóri azóta még jobb lett, még ügyesebben keresi a kedvedet, még jobban érti, hogy kell ezt finoman is jól csinálni. Talán nem egy szupermodell, inkább egy helyes, normális, szexi kis nő, de remek szolgáltatást nyujt, szerintem szinte mindenki kijönne vele és élvezné, amit csinál.
Happy Massage