• Mini Szindy01

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem és szinte az első csörrenésre felvette. Kifejezetten kedves volt és az általam kérdezett időponthoz képest plussz 30 percre meg is beszéltük a talit.
  • Megközelítés:

    Móriczhoz közeli utca. Más okból voltam pár nappal arra kocsival és megőszültem,mire parkolót találtam. Tudom,közelben bevásárlóközpont,de cipelős volt a szitu... Tömegközlekedtem. Ebből a szempontból nagyon jó a környék. A címet amúgy könnyen megtalálni,pontos infókat kaptam.
  • Helyszín:

    Az épület és a lépcsőház szebb napokat is megélt már,de nem vészes,nincsenek 56'-os golyónyomok a falakon. :)
    A lakásban,a fürdőben és a tetthelyként szolgáló szobában még az erre különösen érzékeny kollégák sem nagyon találhatnak kivetnivalót. A szeánsz ágyon történt,ami kifejezetten jól esett a tatamik,masszpadok után. Valahogy más/bensőségesebb a hangulata.
  • Lány külseje:

    Szindy egy imádnivaló kis tündérke. Folyton mosolyraálló szájjal,bájos arccal,kacér tekintettel és egy igazán formás alakkal. Amitől teljesen megőrültem,az a popsi. Szobrot neki! ;) Nem egy "sima bombázó ",aki után minden hapsi forgolódik az utcán,hanem egy olyan nő,akit szívesen lát az ember a sokadik reggel is ébredés után. Igazi barátnő külsőleg,belsőleg egyaránt.
  • Erotikus masszázs:

    Gyors tusi után az ágyra hasaltam,ekkorra már kibújt a kis fehér ruhácskából amiben fogadott és lábtól indulva megkezte kényeztetésem. A masszírt szakszerűnek nevezném,de semmi esetre sem gyúrósnak. Aki az erős kezű hölgyeket kedveli ezen a téren, az csalódhat. De szerintem nem fog. Érzi a fájó/fáradt pontokat és ügyesen dolgozik azon,hogy minnél több kellemes,frissítő pillanatot okozzon. Néha olyan érzésem volt,mintha az első erotikus élményem keveredne a masszázzsal. Ezt nem feltétlenűl az apró véletlen benyúlások miatt írom (bár azok is eszméletlen izgatóak voltak ),hanem az egész folyamatra. Az érintései,a félhomály,az illatok,az ágy puhasága egy nagy kerek egész voltak. Jó volt megélni na!
    Jó beszélgetőpartner is egyben. Sok mindenről beszélgettünk az elején,de fokozatosan lazultam el és élveztem csendben a masszírt.
  • Levezetés:

    Fura dolog egy ilyen randi. Nem akarod,hogy vége legyen a masszírozásnak,mert jól esik. De közben alig bírod kivárni,hogy megfordulhass és elkezdődjön az igazi erotikus rész. Most is így volt.
    Fordulás után mikor már mind a ketten teljesen olajosak voltunk,elkezdődött a csúszka. Minden pillanata maga volt az izgalom,ahogyan ez a teljesen meztelen tündérke hozzám simúlt és a formás kis mellei végig siklottak rajtam. Külön öröm a szemkontakt,mert ettől személyesebbnek érzem az együttlétet ! Mikor már majd szétvetett az izgalom,megkérdezte ráülhete-e a mellkasomra. Hát hogyne!!!
    Ott ült rajtam háttal és éreztem/élveztem ahogy eleinte kezeivel kényezteti a velem egykorút. Az a formás popsi pedig csak úgy adta magát,hogy simogassam. Nem is bírtam sokáig és engedélyt kértem ,hogy meg ízlelhessem kincsét. Ekkor hátrébbtolta magát ,majd kölcsönös nyelvleckébe kezdtünk.Mikor már közelgett a vég , jeleztem neki. Amit éreztem az........ Huhh!
    A nyugiidőszak alatt gyengéden letörölgetett és várt türelmesen,hogy "visszatérjek" .
  • Elszámolás:

    Az elszámolás a megbeszéltek szerint utólag történt. Nekem akár több virágszálat is megérne,de persze nem akarok tippeket adni. ;)
  • Összkép:

    Azt még hozzá szeretném tenni,hogy a randi kb. egy hónappal ezelőtt volt. Az élményeim megírását pedig eddig halogattam. Most mégis megírtam,mert egyre inkább kacérkodok a gondolattal,hogy újra meglátogatom.
    Számomra Szindy lelkileg és testileg is felejthetetlen élményt adott. Nem is értem,hogy miért nem látogattam meg azóta....
Happy Massage