• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször beszéltünk a héten. Könnyű volt elérni. A telefonban nagyon kedves volt.
  • Megközelítés:

    Könnyen oda lehetett találni. Villamost és metrót használam a helyszín megközelítéséhez. Ha jól láttam akkor busz is jár a közelben.
  • Helyszín:

    A randi helyén rend és tisztaság van. A ruháimat a szobában raktam le egy székre. Noya kedvesen elkísért a fürdőig és adott egy friss, tiszta törölközőt.A fürdő tökéletesen megfelel a célnak. Sok tusfürdő közül lehet választani.
  • Lány külseje:

    A második képen látható ruhában fogadott. Nagyon sexy volt és sokkal jobban nézett ki mint a képeken.
  • Action:

    A fürdés után lefeküdtem az ágyra. Noya már meztelenül várt. Megkérdezte, hogy mit szeretnék. Én mondtam, hogy mindent! :) Meg, hogy jól meg szeretném mélytorkoztatni. Visszakérdezett, hogy "Hmmm, igazán?" :) Az action előtt beszélgettünk kicsit. Jó volt, mert kicsit feszült voltam. Noya stílusa nagyon tetszett. Laza volt, szabadszájú, jó beszélgetőpartnernek bizonyult. Oldotta a feszkót. El tudtam engedni magam. Csókolgatott, puszilgatott, simogatott, majd isteni franciázásba kezdett. Először a nyelve hegyével izgatta a farkamat, golyók sem maradtak ki. Majd először félig, utána koppanásig bekapta. Nagyon élvezetes volt. Szopás közben nyögött, köpködte a farkam. Utána 69 kövezkezett. Nagyon jó volt nyalogatni a finom punciját. Közben szinte végig ment a mélytorok. Több másodpercig is lent tartotta. Ez után a fejlelógatós póz következett. Noya készségesen teljesítette minden kérésemet. Lelógatta a fejét és én pedig jól megdugtam a száját/torkát. Éreztem, hogy közel a vég. Az ágy szélére ült és mélytorkosan, bő nyállal kivégzett. Az utódok a szájában landoltak. Nem volt fürdőbe kirohanás, nem finnyáskodott. Egy kicsi ráfolyt a combjára is. Törölközés, tisztálkodás után egy jót beszélgettünk, majd megpróbáltuk a második menetet ami sajnos miattam nem jött össze. Nagyon sajnáltam, mert meg akartam még dugni a punciját meg a popsiját is. Megbeszéltük, hogy a következő alkalommal kevesebb szopás lesz! :) Az idönk is a vége felé közeledett. Zuhi, majd öltözés. Az ajtóban búcsú, puszi, ölelkezés.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztem, diszkréten. Noya meg is jegyezte, hogy ráértem volna a végén rendezni.
  • Összkép:

    Még biztos, hogy visszamegyek hozzá. A fentebb leírt "elmaradások" miatt. :) Sőt még egy hármas randi is szóba került a barátnőjével.
Happy Massage