• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már korábban ki írtam a számát. Úgy adódott, hogy​ a kerületben​ volt dolgom, így ràcsörögtem. Màzlim volt mert pont rá is ért, mikor szerettem volna. A telefonban elmondta, mi mennyi és mi fér bele.
  • Megközelítés:

    GPS simán odavisz, villamos is jár arra. Parkolás nem egyszerű,de megoldható. A kondorosi uszoda van a környéken.
  • Helyszín:

    Nagyon szép, újépítésű házban rendel Lotti. Könnyű bejutás után nem kell sokat lépcsőzni. A lakás modern, tiszta és rendezett. Fürdő úgy szintén, a helyszín tökéletes . Az ágy extra kényelmes! Két szoba van, de senkivel nem találkoztam.
  • Lány külseje:

    A képei nagyon meggyőzőek, de élőben...az embernek a lélegzete is elàll, annyira szexi, bájos, huncut és egyszerre vadító! Nagyon bejött a helyes arca, formás hàtsója , szépen ívelt alakja és a huncut mosolya:)
  • Action:

    Lotti bekísért a szobába, kezembe nyomott egy törölközőt, én pedig siettem is fürdeni, hogy minél hamarabb élvezhessem társaságát. Ahogy visszajöttem, egyből az ágyra húzott és már kezdett is kényeztetni, finom puszikkal haladt lefelé végig a testemen, miközben én is simogattam puha, illatos bőrêt. Hamar rá talált a farkamra és vmi fantasztikus franciàban részesített. Nagyon ügyes kis szája van, szeret a nyelvével elkalandozgatni közben a környéken is. Profi tudás és kacér szembenézős technikával elég hamar kő keményre varázsolt , alig bírtam ki, hogy ne élvezzem tele a kis száját....de inkább gumit kértem és hátulról jól megdöngettem. Nem semmi látvány volt az a popsi, ráadásul a tükörben is lehet mozizni, Lotti puncija iszonyat szűk és forró volt, így gyalázatosan gyorsan elsültem. Kaptam frissítő vizet és egy kis masszázst, ami nagyon kellemes volt. Jól ellazultam, de Lotti nem hagyott pihenni, ismét csodás ajkai közé került a farkam. Mivel ebben igazán ügyes, így hagytam kibontakozni és a végén a szájába élveztem egy jólesőt. Ez sem volt hosszú kör, de Lotti annyira kis szexi hogy nem lehet sokáig bírni vele:)
  • Elszámolás:

    Egyedül itt volt problémám, ugyanis a telefonban megbeszéltekhez képest nőtt a rózsaszalak száma, pedig semmilyen extrát nem kértem...Nem igazán tartom korrektnek, hogy mást mond telefonban....emiatt egy kicsit csalódottan tàvoztam...
  • Összkép:

    Lotti fantasztikus csaj, tudja mi kell a férfiaknak és nem szégyelli megmutatni tudását. Az elszámolássaé kapcsolatos telefon -helyszin eltérés beárnyékolja a dolgokat, ezért a sima jó minősítés....
Happy Massage