• Dóri

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap egyeztettünk telefonon egy kora reggeli randit. Szokás szerint Dóri cuki volt, csicsergett, és szinte azt éreztem, hogy alig várja már a másnap reggelt.
  • Megközelítés:

    Flórián térhez közel, a panelrengeteg közepén, könnyen megközelíthető BKK-val és magán eszközökkel egyaránt. Parkolás fizetős, cserébe akár közvetlenül a kapu előtt is találni helyet. A kapuval szemben az út másik oldalán ott a totemoszlop, tele hasznos információval a nagy parkolóistenek áldozati lehetőségeivel. Dóri mindenről előlre tájékoztat, szerintem még oda is kísér, ha kéred. :)
  • Helyszín:

    80-as évek panelje, közepesen lepukkant állapotban. Barátnővel közösen használják, így időnként nem túl intim, és a tetthely üvegajtajára fellógatott pokróc sem a legszokványosabb megoldás. Utoljára egy koliban láttam ilyet, hasonló célzattal. Fürdő a lakótelepi minimál méret, wellness kedvelők nem fogják szeretni, de a célnak megfelel. A szoba nagy részét egy hatalmas francia ágy foglalja el, meg egy nagy tükrös szekrény, mindkettő jó kiegészítő Dóri csodás testének élvezetéhez.
  • Lány külseje:

    Dóri csinos fiatal és vékony leányzó, gyönyörű kerek cicikkel és formás kerekded popsival. Ha tehetném sem változtatnék raja semmit, pont úgy jó, ahogy van. Punci most éppen nem teljesen borotvált, de a pici jelzés értékű pamacs nem gátolja a finoman domborodó ajkacskák élvezetét.
  • Action:

    A kora reggeli találka miatt frissek voltunk és üdék, így egy rövid beszélgetés után egymás kényeztetésébe kezdtünk. Miután végigcsókoltam Dóri testének minden finom kis zegét-zugát, némi olajat kent a cickóira, és úgy kényeztette velük a farkamat, miközben én formás kis fenekét markolásztam és puszilgattam. Egész sokáig élveztük így egymást, mire előkerült a gumi, és 69-be folytattuk tovább. Egyszerűen nem bírtam betelni Dóri puncijának nyalogatásával, így ha ő is jobban élvezte volna, nem is váltottunk volna pózt. Így viszont megkértem, üljön rám. Hihetetlen szűk a puncijának bejárata, viszont miután áttört rajta a makkom, simán elnyelte a farkam tövig. Ebben a pózban a cicik látványa is extra műsorszám, de nem akartam ennyivel beérni, így kutyusba váltottunk, és hosszasan csodáltam a formás kis popsit, miközben a farkam ki-be járt a szűk kis punciból. Így is el tudtam volna menni, ezért megint pózcsere, és szemből folytatva élveztem tovább a látványt (egyszerre látni a ciciket és a puncit). Mivel perverz vagyok, és szeretem, ha a partneremet el tudom juttatni a csúcsra, rákérdeztem, hogy ő mitől tudna elmenni. Nem kételkedtem a válaszának őszinteségében, így elhagytam csodás kis punciját, és a gumit levéve a cicijéhez dörzsölve a farkamat kielégítettem magam, miközben ő a saját punciját izgatva tette ugyan ezt. Mint írtam, perverz vagyok, így nagyon élveztem, hogy egyszerre mentünk el. Mivel volt még dolgom délelőtt, így csak picit élveztem még Dóri társaságát, de némi beszélgetés és egy közös tusolás még így is belefért.
  • Elszámolás:

    Nem is beszéltünk róla, és én a végén tettem ki egy kissé felkerekítve a múltkorit. Ő mindenáron lejjebb akarta csökkenteni a bokréta méretét a múltkorira, de aztán kedvesen elfogadta.
  • Összkép:

    Dóri egy csodás kis teremtés, sportos fiatal testtel megáldva. Ha el tudna élvezni a puncijának kényeztetésétől, és egyedül rendelne, talán nem is mennék máshoz, annak ellenére, hogy a natúr francia sajnos továbbra sem szerepel a műsorán.
Happy Massage