• Aliz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Helló Ejj!

    (Mindig Petőfi jut eszembe mikor kimondom a neved. Vajon miért?)

    Na lássuk csak, reagáljunk, reagáljunk...
    A mostani randinkon csoda történt: nem késtél el, teljesen pontos voltál.
    A ruhakombináció ami számodra megfejthetetlen volt egy trikó-bugyi-melltartó kombó volt. Mire figyeltél, hogy nem tudtad beazonosítani?
    Viszont jót mosolyogtam mikor visszaolvastam soraidat: fontos dolgokról beszélgettünk, például szandálokról, ruhákról. Gondolom mennyire érdekfeszítő volt a téma, hogy kikértem a tanácsodat. Viszont te aranyosan úgy tettél mint akit érdekel.Bár szerintem ez az igazi "barátnő feeling": a tőled kapott pénzből már azon agyalok, hogy mit vehetnék meg. Piros szandál vagy fekete...kevés ennél fontosabb kérdés van a világon.
    Viszont egy fontos következtetést le kell, hogy vonjak az értékelésed után. Mégpedig a pornós attitűdöm nem az igazi, azon van még mit javítani. Legközelebb akkor majd nem szuszogni fogok a füledbe hanem nyögni. Mit szólsz? Gondolom már alig várod.
    Azt a luxust meg szoktam engedni magamnak, hogy olyan hangulatban fogadom a vendéget amilyenben vagyok. Nem is próbálok egy hamis pózt erőltetni magamra. Mikor nálam jártál én mondtam is neked, hogy kifejezetten kajla hangulatomban vagyok. Láthatóan ez nem zavart téged...köszönöm!
    Szerény véleményem szerint fogsz te még felkocsikázni a hegyre, így nem búcsúzkodom nagyon.

    A legközelebbi viszontlátásig üdvözöl:

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés gyors és problémamentes volt. Aliz pontosan tudta, hogy ki vagyok, pedig még csak egyszer találkoztunk. Ki érti ezt?
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel és gépkocsival is könnyű a megközelítés, a parkolás ingyenes. Emlékezetből mentem, könnyen odataláltam.
  • Helyszín:

    Kellemes kis társasház a hegyoldalban. A lakásba belépve tágas előtér és két lépéssel arrébb egy kényelmesen berendezett kis szoba található, tatamival, sejtelmes világítással és egy tükrös oldalfallal. Fürdőszobában kád (ami állítólag csak komoly sportteljesítmény árán közelíthető meg :D), többféle tusfürdő, kilépő, szájvíz és minden amire szükség lehet.
  • Lány külseje:

    Aliz szorosan összefogott hajjal, kontyban masszíroz, de találkozásunkkor rakoncátlan hullámos szőke fürtök keretezte mosolygós arccal fogadott. Feszes, izmos alakját egy bodyszerü? valami takarta, amiről később kiderült, hogy minimum három ruhadarabból áll.
  • Erotikus masszázs:

    Valaki itt Alizt egy szigorú tanítónénihez hasonlította, én viszont egy jókedvű, laza, jó fej lánnyal találkoztam, nem is értem mi lehet az alapja ennek a véleménynek :D. Masszázs előtt Aliz ledobálta azt a pár kis semmiséget amiben fogadott, felfedve teste összes gyönyörűségét. Jó hangulatában találtam a hölgyet és a hetedik érzékem azt súgta, hogy nagyon kellemes órának fogunk elébe nézni. Nem is csalódtam, a megérzésem helyesnek bizonyult. Körülbelül az óra fele szól a masszázsról, a másik fele a kényeztetésről. A masszázs részben Aliz profin átdolgozta az összes izmom, nem hagyva kis semmit sem. Eközben beszélgettünk filmekről, ruhákról, s mindenféle fontos dolgokról. Ó és a masszázs előremenetét oldalról a tükörből mozizhattam :D
  • Levezetés:

    Valahol a beszélgetés a magassarkú szandálok színe és a nyári ruha környékén mozgott, amikor Aliz minden átmenet nélkül rám feküdt és kezdetét vette a csúszkálómasszázs. Hirtelen elakadt a szavam és elállt a lélegzetem. Aliz kedvesen oldotta a hangulatot a következő mondatával:- „Mély levegő Ejj! (itt persze az Ejj helyett keresztnevem értendő).
    Ezt a csúszkálómasszázst úgy lehet elképzelni, hogy Aliz cicivel, és teljes testtel masszíroz (igen mindennel :D) és amikor a mozdulat végéhez ér, forró lehelete szinte karcolta a nyakszirtemet. Amikor épp nem élvezkedtem, akkor a tükörből moziztam :D Itt még csak az erotikus masszázs kezdete volt, de máris fülig ért a szám valahogy így -> :DDDD. Mindeközben kellemes feszített ütemű zene szólt -Aliz kedvenceivel- és teste szép lassan átvette a zene ritmusát. Eddig se volt ellenemre az AC/DC, de ezután van pár olyan szám, amihez egészen más képzet fog társulni, mint bárki másnak.
    Kis idő múlva hátamra fordultam, azaz Aliz jelezte, hogy itt az ideje egy kis komolyabb játszadozásnak. Az előző masszázs folytatódott, azzal a különbséggel, hogy az eddig kimaradt részek is komoly olajozáson mentek keresztül. Cicivel és puncival csúszkált rajtam, a farkam olyan helyzetbe hozta, hogy valahogy mindig beleütközött valamibe, hajlatok, popsi, vagy a két test közt szinte vákumba szippantotta. Arcot és hajat nem lehetett érinteni, de teste többi része tabumentes övezet volt. Amit el tudtam érni, azt simogattam, masszíroztam, mindent amit csak lehet. Az a pillanat megmaradt bennem, amikor elkapott és felült úgy alhas magasságában, majd kihúzta a vállát, mellkasát és kissé pucsított a popsijával, így ettől egy kissé az amúgy is kívánatos cicik felemelkedtek, mindezt úgy, hogy egész teste az olajtól csillogott. Ezt azonban még lehetett fokozni. Egy gyors fordulás és a cicik közé került a farkam a popsi punci pedig elérhető kéztávolságba. Itt már kétségeim támadtak, hogy meddig fogom bírni ezt az iramot.
    Aliznak erre is volt egy bíztató mondata:- „Küzdj Ejj!” :D

    Hősiesen küzdöttem, de újra visszafordult és már nem tudom, hogy de keze segítségével a testének hajlataihoz szorított és egy amolyan lovaglásszerűben megadtam magam az élvezeteknek. Kis végjáték után tisztogatás, simogatás és beszélgetés következett. Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan szalad az idő, így csak rövid ideig élvezhettem még a hölgy társaságát.
  • Elszámolás:

    Nem ért meglepetés, a megbeszélt rózsacsokrot utólag adtam át és két puszi után elváltak útjaink.
  • Összkép:

    A hölgynek tömény erotikus kisugárzása van. Aliznak a természet bőséggel adott. Popsi, cici, alak, minden a tökéleteshez közelít, de mindezek mellé megvan az a képesége, hogy értő módon hozzá tud nyúlni egy férfihez is.
Happy Massage