• PANNI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta nézegettem már Panni képeit és olvastam a róla szóló, és leginkább pozitív beszámolókat ezért hát hívtam reggel, sikerült is egyből elérnem és egyeztettünk is néhány órával későbbre egy időpontot.
  • Megközelítés:

    Aki ebben a műfajban nem kezdő az már tudja a Kent ház hallatán, hogy merre induljon. Azok kedvéért, akik még nem jártak ott azok a Kolosy térnél keressék a III. kerületben. Hétvége lévén a parkolás is könnyen ment.
  • Helyszín:

    A házban lifttel közelíthetjük meg a lakást, ami minden igényt kielégítő módon van kialakítva, berendezve. A szoba is maximálisan eleget tesz azoknak a követelményeknek, ami egy ilyen helyen szükséges ahhoz, hogy igazán jól érezze magát a vendég, csakúgy mint a fürdőszoba is.
  • Lány külseje:

    Panni az arcos képeken is már elcsábított, - kevés részletet nem lehet azokon látni, de nem kell aggódnia senkinek mert nem fog csalódni! Tündérien bájos arc, kicsit pisze orr, tutajos szemek, tenyérbeillő cicik, csodálatosan gömbölyded popsi és formás lábak, de még a lábujjait is imádtam - pedig nem is vagyok lábfetisiszta.
  • Erotikus masszázs:

    Szokásos másfél órás kezelésre jelentkeztem be Pannihoz, mert a kölcsönösség nekem fontos szempont és mint mindenki, én is tisztában vagyok vele, hogy azt csak a másfél órás program részeként lehet megélni. A lakásba lépve megpillantottam Pannit és először nem is ismertem meg hirtelen, - csak a magassága stimmelt első blikkre, és különben egy hosszú hajú szépséget láttam magam előtt (képeken még rövid a haja), aki nagyon kedvesen fogadott. Majd mikor felocsúdtam a meglepetésemből kezdtem ráismerni a képeken már megcsodált részletekre. Később mikor a fürdőből visszaérkezve újra megpillantottam őt feltűzött hajjal már sokkal inkább ismerős volt. Addigra már csak falatnyi bugyi volt rajta és szinte már a szemeimmel felfaltam - előttem állt egy picike, édes, formás lány és nem tudtam hol is kezdjem el?! Elkezdtem csókolgatni az arcát, nyakát miközben simogattam ahol értem és haladtam egyre lejjebb. Megtaláltam az édes ciciket és nyalogatni kezdtem finoman, lágyan a mellbimbóit - kicsit érzékeny volt és majdnem csikis, amit Panni a tudomásomra adott, de mondta, hogy nincs baj csak, hogy tudjam.
  • Levezetés:

    Ölbe kaptam és feltettem a masszázspadra, folytattam az elkezdett kényeztetést miközben gyönyörködtem imádnivalóan kívánatos testében. Csókolgattam ahol értem és egyre közelebb kerültem öléhez, de egy-két lágy puszi a szeméremdombra és haladtam tovább - bár szívem szerint bekanyarodtam volna a gyönyörök völgyébe. Végigpuszilgattam, nyalogattam egészen a lábfejéig és onnan kezdtem szépen, komótosan visszafelé venni az irányt és újra elértem a hőn áhított, édesen telt, kívánatosan duzzadó puncihoz. Finoman, érzékien nyalogatni, puszilgatni kezdtem miközben gyengéden széthúztam a nagyajkait, hogy jobban hozzáférjek az érzékenyebb részekhez, és közben alig érezhetően simogatni is kezdtem. Ahogy egyre hevesebben és gyorsabban nyaltam és simogattam láttam Pannit, ahogy egyre jobban koncentrál, kezd ívbe hajolni és élvezi ténykedésemet miközben fogta a fejemet, aztán egyszer csak hangos és őszinte hanghatásokkal adta tudtomra, hogy neki már jó volt. Kis pihegés után szerettem volna folytatni és még további élményeket okozni, de nagyon határozottan a kanapéra lettem irányítva. Kis krémet hozva elém térdelt és simogatni kezdett, és nemsokára farkam először a kezében majd a szájába kötött ki és gyengéden szopni kezdett miközben fel-felnézett gyönyörű szemeivel. Sokáig nem kellett izgatnia mivel már az ő kinyalásától kellő izgalomba kerültem és azt hittem, hogy szétdurranok ezért kértem, hogy a golyók nyalogatását se hanyagoljuk el, remélve, hogy az egy picit elodázza a robbanásomat, persze az még csak tovább fokozta az izgalmamat és mikor visszavett a szájába néhány mozdulat után óriásit élveztem.
    Ezután fél óra kellemes, őszinte, szinte baráti beszélgetés következett, Panni nagyon aranyos, értelmes és nem mindennapi gondolkodású lány - élveztem a vele való beszélgetést nagyon.
    A második menet Panni kényeztetésével kezdődött a kanapén, lábait a nyakamba tettem és célirányosan, de nagyon lágyan a punci nyalogatásával ismét sikerült hangos elismerést kiváltanom belőle nagy örömömre. Ezek után felálltam és miközben ő előttem térdelt farkam a szájába adva egy hosszabb heves hajrá után ismét a szájába élveztem galaktikus robbanással. Megvárva míg lecsillapodok leápolt és utána összeölelkezve kicsit pihegtünk még.
    Fürdés, öltözés, búcsú - pedig de maradtam volna még.
  • Elszámolás:

    Szó csak a telefonban esett róla, - szokásos mértékű elismerés, ami szinte észrevétlenül került kifejezésre.
  • Összkép:

    Panni egy nagyon édes, kívánatos pici lány, kedves, céltudatos, határozott, de abszolút vendégcentrikus, szereti azt, amit csinál, igyekszik a vendég kedvébe járni. Köszönöm!
Happy Massage