• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    felhívtam telefonon, másnapra nem volt hely, illetve nem volt elérhető, ezért több mint egy héttel előre egyeztettünk egy másik időpontot. Mikor újra beléptem az oldalra, már VTR-en felajánlotta az időpontot. Természetesen elfogadtam.
  • Megközelítés:

    többször jártam már Nála, így a közlekedéssel, parkolással nem akadtak gondjaim. Fizetős környék, de kicsit odébb van egy utca, ahol ingyenes és nyugi is van. Oda szoktam állni megszokásból. Béke tér környéke, busz, villamos közel van.
  • Helyszín:

    Felújított panelház sokadik emeletén található a jósda. Végig mindenhol gyertyák adják a fényt, nagyon hangulatos. Fürdő ok, minden megtalálható, kád függönnyel segíti a fürdést. A hálószoba nem túl nagy, de gyorsan tesz róla, hogy a figyelmünk ne erre fókuszáljon. Az ágy kényelmes, van hely a ruháinknak is.
  • Lány külseje:

    Világos bőrű, vékony, de izmos, szálkás. Félhosszú haja van, ami fel volt gumizva, nagyon passzolt a szép arcához. Hasonlított egy ismerősömre, nagyon tetszett. Mindene formás, a cicik érzékenyek, jól jelzik tulajdonosuk izgalmi állapotát, ugyanakkor jól gyúrhatóak. Simára húzott punci, finom bababőr szeméremdomb. Kedvencem a popsija, ami egyszerre izmos és kerekedik. :-) Utcai ruhában fogadott, de nem számít, téli overálban is kívánnám :-)
  • Action:

    kijött elém a rácshoz, bekísért a lakásba. Van benne valami nagyon szexi, ahogy néha lehajtja a fejét menet közben. Cipő le és bekísért a szobájába. Kabát le és mindenféle tökölés mellőzésével, azonnal állva smárolni kezdtünk. Szorosan ölelve simogattuk egymást, nyelvünk egymás szájában kalandozott, kezeink pedig a másik testén, amit csak elértünk. Folyamatosan szabadítottuk meg egymást a ruháinktól, amikor a szánk felszabadult csak lihegtünk, főleg, amikor kezével a már kemény farkamhoz ért. Totál be voltam gerjedve, így indultunk fürdeni. Nagy izgalmamban még a zokni is rajtam maradt majdnem.

    A kádban rám kent egy kis tusfürdőt, majd elkezdett alaposan bekenni. Elképesztő finom érintése van, majd felrobbant a tököm, amikor simogatta. Jól megmosta a zsákot is, fel is raktam a lában a kád szélére, hogy minél jobban hozzáférjen. Mosás közben is végig csókolóztunk, közben én is markoltam simogattam mindenét. Miközben professzionális farokmosást kaptam ,elindultam a punci felé és kezdtem simogatni, mire Ő is a kád szélére tette a lábát, így a popsit is elértem szemből. Hátat fordítva nekem, popsijával simogatta a zászlórudat, majd lábait összezárva beszorította. Megmarkolva a melleit erősen mozogtam előre-hátra, így verve a brét. Majd kezembe véve a farkamat makkommal paskoltam és köröket rajzoltam a popsijára. Durván készen álltam az akcióra. Lemosott alaposan és annyira kívántam, hogy az Ő megmosdatását ki is hagytuk.

    Nyomás be az ágyra, hanyatt feküdt, én rá és rögtön egymásnak estünk. Vad smárolás után neki is állt a farkam ápolásának. A kolbász tövével és a felette lévő résszel kezdte, puszilgatta, végignyalta, majd a bré tetejét is végignyalta. Ezután kapta csak be, de az valami leírhatatlan minőségű szopás volt. Első találkozásunkkor is meg voltam elégedve a technikájával, de amit most tud, az elképesztő. Fogait egyáltalán nem érezve, nagyra nyitott szájjal nyeli el a farkamat tövig nagyon könnyedén, csak a torka selymes simogatása, amit érzek ,de az kegyetlen jó. Ezt még tetézi azzal, hogy a bőröm alatti részt is elnyeli és komoly erővel nyomja rá magát hosszú másodpercekig. Öklendezés csak elvétve tapasztalható. Ezt változatosan és elég kitartóan csinálta hosszú percekig, néha ráhúztam magamra a fejét és ott is tartottam, de igazából jobb hagyni, mert magát kényszeríti.(!!!!) :-) Közben folyamatosan úgy helyezkedett, hogy a punci mindig a szemem előtt legyen, jó adag nyállal bekenve az ujjaimat el is kezdtem simogatni. Ezután az ujjaimat is bevetettem, először egyel, majd 2 ujjal kezdtem finoman, majd egyre gyorsítottam a tempón. Meg is jöttek a hangok a brével teljesen tele szájából és éreztem, hogy létől kezd tocsogni a punci. Párszor nagyot szorított a hüvelye az ujjaimon, de kezdett elfáradni a kényelmetlen oldalfekvésben és hanyatt fektetett. Változatlan vehemenciával torkolt tovább, én pedig csak azon agyaltam, hogy most milyen jó lenne beleélvezni a szájába, de valahogy nem jött. Érdeklődött, hogy állok a gumihoz, de nem mertem kérni, mert féltem, hogy 3 húzás után elsülök. Szerettem volna, ha kivégez szájjal. Ezután 69-be fordult, hogy ne csak ujjazni tudjam és őrült erővel vetettem bele magam a lucskos punciba. Mindent alaposan kinyaltam, amit csak elértem, még a popsiját is. Jó ideig el voltunk így, amikor is beadtam a derekamat és gumit kértem, még ha féltem is, hogy gyors vége lesz a menetnek.

    Felrakta és pillanatokon belül beleült. Síkosítóra nem volt szükség. Eszméletlen lovaglásba kezdett, aminek vad tempója következtében szokatlanul sokszor kicsúsztunk egymásból. Ez semmit nem vont le az élvezeti faktorból, hol a derekát, hol a melleit markolva húztam a farkamra, de nagyon nem kellett irányítani, magától is komoly tempót diktált. Előre-hátra is mozgott, dörzsölte hozzám a csiklóját, végig komoly hangokkal kísérte az akciót. Sokszor rám hajolt, ölelkezve szorítva egymást keféltünk nagy tempóban. Nemsokára pózt váltottunk és felkínálta magát hátulról. Az a popsi! Betettem és folytatódott az őrületes dugás. A tökéletesen nedves punci szorítása még tökéletesebb volt és sokszor meg is szorított komoly erővel. Úgy vettem észre akkor szorított legjobban, amikor a hangjai felerősödtek. Éreztem, hogy közelít a vég és szerettem volna a szájába élvezni. El is helyezkedtünk, de ahogy próbáltam fölé kerekedni, beakadtam a lábába és mire az arcához jutottam, valahogy besült a patron. Próbált szájjal besegíteni, meg én is magamnak, de itt megakadtunk.

    Lefeküdtünk egymás mellé, picit beszélgettünk, majd nekiálltunk újból csókolózni, közben simogatta a farkamat, ami össze is szedte magát gyorsan. Érezvén a merevséget, azonnal lement érte és elkezdte szájjal bűvölni. A fejem mellett térdelt, én is folytattam a foglalkozás a puncival. Közben Ő rátért a golyóim nyalására és úgy éreztem, hogy nem is állt meg itt, hanem lejjebb a gátat és ánuszkámat is nyalni kezdte, majd ujjaival is simogatásukba kezdett. Kisvártatva ismét rám fordult, így újból nyalni kezdtem én is. Most finomabban nyaltam, amitől el is mehetett, mert a további nyelvcsapások elől már húzta el a nuniját.

    Azonnal nekiláttunk a következő körnek és ismét lovaglással indítottunk. Szokásos koreográfia, nagy tempó, ölelkezős, csókolózós szex a javából. Mindketten izzadtunk, a hajunk csapzott volt, de eszünkbe sem jutott abbahagyni. Sőt! Pózcsere.A lábait feltolva előre, oldalról bújtam Belé. Nagyon tetszett Neki is ez a póz, hangosan élvezte közben. Végig szemeztünk, a kezemmel simogattam az arcát, szopogatta az ujjaimat. Markoltam a melleket folyamatosan és löktünk egy komolyat újfent. Egy idő után a felső lábát az égnek emelte, így még mélyebbre hatoltam és Neki is kényelmesebb lett. Markoltam a popsit, meg a combját, a lábainál fogva diktáltam az ütemet.Oldalfekvésből hanyatt fekvésbe helyezkedett és a másik lába is felkerült az égbe. Egy ideig élveztük ezt a finomkodást, majd a lábait teljesen feltolva a nyakába, azon támaszkodva, szinte az ágyra szorítva az eddigieknél is határozottabban dugtunk. Nagyon hangosak voltunk ekkor már mindketten és egy nagy hajrával újból célba értem. Mellé térdeltem, Ő rám nézve és a golyóimat nyalogatva húzott, miközben vertem magamnak. Eközben ért el az érzés és nagy örömmel terítettem be a nyakát és a vállát. Kifújtuk magunkat, közben vízzel kínált és elmélkedtünk egy kicsit.
  • Elszámolás:

    minden benne van a programban, nem panaszkodom, minden jön is magától, nem kell kérni. Az érték arány még mindig pazar, hiába emelkedett egy picit.
  • Összkép:

    hozzáállás, külső, technika mind rendben. Ismerjük egymást egy ideje, mindig elégedetten távoztam, elsőre is. Legutóbbi találkozónkkor kaptam tőle életem legnagyobb francia élményét: üvöltve élveztem és percekig feküdtem szuszogva. Meglepett mennyire finom és egyben mély az a torok. A szexben mindig kimagaslót nyújtott és mára igazi mélytorok istennő lett. Ugye nem lep meg senkit a besorolás?
Happy Massage