• Cintia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en vettel fel vele a kapcsolatot. Mivel több nappal előtte jeleztem érkezési szándékomat, így az egyeztetés simán ment.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető a helyszín, a környéken én mindig találtam, így most is parkoló helyet, ami ingyenes, de tömegközlekedéssel is egyszerűen megközelíthető, a közelben metró, villamos és troli is közlekedik.
  • Helyszín:

    Egy felújított bérház X. emelete. A tetthelyen franciaágy, az oldalfalon tükör, hogy ne csak szemből mozizhass akció közben. A szobában szobainas és egy kis asztal található. A fürdő tágas, mindennel felszerelt. A lakásban más is volt, de senkivel nem találkoztam, így elmondható, hogy a diszkréció maximálisan biztosított.
  • Lány külseje:

    A képek maximálisan fedik a valóságot. Mikor beléptem egy arányos testalkatú, hosszú hajú, gyönyörű arcú tündér fogadott, egy fekete, egyrészes kis valamiben, ami tenyérbe illő, formás kerek popsiját még jobban kiemelte. Testét néhány tetoválás díszíti.
  • Action:

    Megérkezésemkor a szimpátia felől érdeklődött, ami az első másodpertől kezdve maximális volt és egyre csak erősödött az együttlét alatt. Bekísért a szobába és a ruháimtól való megszabadulás után egy gyors fürdőre mentem el. Visszaérkezésem után kezdetét vett egy egy igazi barátnős bújós, simulós együttlét, amit csókokkal indítottunk. Gyengéden, lágyan csókol, ami alatt igen rövid idő alatt már állt is az árbócom. Egy idő után jelezte, hogy most kényeztetni szeretne és lassan dél felé vette az irányt. Lágy, nagyon finom franciában részesített, amit hosszú percekig élvezhettem. Hol csak nyalogatta makkomat, hogy teljesen eltűntem szájában. Egy idő után, kihasználva a kis szünetet helycserét kezdeményeztem és én kényeztettem törékeny kis testét. A csókok után karcsú nyakát csókolva, melleit izgatva jutottam el kéjbarlangjához. Kis segítséggel rávezetett a Neki örömöt hozó nyelvjátékra. A kitartó nyelvmunka meghozta gyümölcsét és egyre megfeszülő teste a végén kéjtől mámoros remegésbe váltott át. Utána még néhány percig folytattam a nyelvi játékot, majd egy idő után kértem a vegyvédelmet és lovagló pózban olvadtunk eggyé. Hol lassabban, hol gyorsabban mozgott rajtam, de én is igyekeztem adni az ütemet. A pacizás vége felé, Cintia újra a gyönyörök birodalmába lépett. Nagyon jó érzés volt átélni és látni, hogy partneremet átjárja a kéj. Miután lenyugodott, én kapcsoltam ütemes tempóba és alulról adtam az ütemet majd egy hosszú lökés végén engem is elért a vég. Utána még több percig rám borulva pihent és én is megpróbáltam regenerálódni. Gyors tisztogatás után beszélgettünk egy kicsit, majd időm lejártával, egy gyors fürdés után a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    Találkozásunk elején, a bővebb infóban megjelöltet helyeztem el a kis asztalkán, ami együttlétünk végéig a helyén maradt. A régi és az új átlag közötti.
  • Összkép:

    Egy tüneményt ismerhettem meg Cintia személyében. Maximálisan jól éreztem magam vele az együttlétünk minden percében. Igazi barátnős együttlétet tölthettem el Vele.
Happy Massage