• SZANDRA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hirtelen jött szabadidő, és atonnal tudtam telefonon időpontot kapni. Nagy szerencs, amúgy hónapok óta készültem Szandrához.
  • Megközelítés:

    Elég sűrű forgalom van a környéken, tömegközlekedés (busz, villamos) igen alkalmas, de lehet fizetős parkolóhelyeket is találni megfelelőt. Szóval jól megközelíthető.
  • Helyszín:

    Egy emeletes ház, diszkrét bejutás a pontos eligazítás után. A helyszín egy több ügyfél kiszolgálására berendezett, modern, kényelmes, tiszta lakás, jó logisztikával. A színes ledes világítás, mintha Thaiföldön lennénk...A tett szíhelye egy kényelmes, masszázspados szoba, van benne a kanapé is, ahol most a ruhák kaptak helyet.
  • Lány külseje:

    A fényképeken, a környéken szokásos eszméletlenül primitív és színvonaltalan fotosoppos retus ellenére is vonzó, mosolygós nő azonosítható. Életben sokkal, de sokkal jobb. Olyan teste van, ami egyrészt a korábbi élsportolásból és mostani karbantartásból is következően eszméletlenül jó, formás és éppen jól tenyérbe illő természetes cickók, izmos combok és popsi, karcsú derék, és nagyon szép kis has, nem kocka, éppen a legvonzóbb formában. Szóval ha MILF-et mondok, akkor abban a kategóriában a legjobbak közül. Helyes, mosolygós arca van, kedves jelenség egészben.
  • Erotikus masszázs:

    Gyakorlott, hozzáértő masszázst kaptam. Jó nyújtásokat csinál, amiknek a végén következetesen erotikusan ingerlő, lágy simító mozgással zárja az elemeket. A talpmasszázs is jó volt, talán rövid kicsit, de amire az idő fordítódott, az végül is sokkal értékesebb volt. Láb, hát, nyak, karok.... közepesen erős, lazító és kellemes masszázs. A combokat és a feneket is megdolgozza, utóbbinál a végső mozdulatok igen jó benyúlások voltak, és nem spórolt ezekkel, csupa öröm volt. És a karoknál már rezgett a léc: befogta a kézfejet a combjai közé, tenyérrel felfelé, az ujjak éppen odaértek, ahol az örömök forrását érezni lehetett. No ettől aztán elindult a fantázia. És a végén kisimította tenyeremet, és lágyan belecsókolt, mindkettő esetében, és a hátamra hasonlóképpen lágy, nyelves puszik jöttek. Hát, jó kezekben voltam, és édesek a nyelves puszijai.
  • Levezetés:

    Fordulási lehetőség jelzése után már a hátamat megtámasztotta, hogy "jól láss". No igen, volt mit. Amúgy végig tangában volt, nem volt erőm azzal foglalkozni, de a gyönyörű cickói, dereka, hasa, combjai szóval minden érzékemet lekötötték. Én nem vagyok nagy csúszkamassz párti, itt sem csúszka jött, hanem figyelmes és alapos, célzott végigsimogatás, puszi, nyalogatások a testemen, mellbimbóimat kényeztette, zacsi, gát, közben popóba besimogatások, hát igen jól haladtunk a "no return" pont felé. Megnyugtatott, hogy a francia végig megy, és körbe, végig, hosszában, makkon körözve megszívva, lágyan kieresztve, majd megint határozottan szívogatva... szóval inkább vettem a levegőt, mint kifújtam. Szép hosszú vége lett, az utolsó cseppig kicsalta az örömöt. Én a reagálásaimmal inkább a lágy és hosszabb mozdulatok felé tereltem, de Szandra nagyon érezte a dolgot, és biztos vagyok benne, hogy ha erőteljesebbet akarok, azt azt kapom. Igen belevaló, érett nő, tud mindent, és a teste is, szerintem másfél órában lehetne nyelvvel lubickolni a combjai között.
  • Elszámolás:

    Előre tisztázva, nagyon méltányos és átlátható minden. Meg kell beszélni, hogy mi is a kívánság, nagyon együttműködő, és a kategória határain belül igen kedvesen és érdeklődéssel élvezi a dolgokat. Én előre köszöntem, és nagyon egyszerűen megvolt.
  • Összkép:

    Nagyon nagyon kedves, kellemes és érett nő, ráadásul eszméletlenül jó teste van, szép bőre, ropogós husikája. Végig otthonosan éreztem magam vele, első alkalom volt, és én inkább pihenni mentem, ezért nem a ficánkolás érdekelt, de ott lebegett a lehetőség a huncut mosolyában. Maximálisan ajánlott.
Happy Massage