• DANA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam Danát a nekem megfelelő időpont előtt pár órával. Elsőre felvette majd a bemutatkozásom után megbeszéltük az időpontot és a lehetőségeket. Tetszett,hogy a részleteket nem rutinos gépiességgel ismertette. Már a hangja elbűvölt...
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű volt,persze a kapucsengő/emelet odaérkezéskor telefonon lett közölve. A helyszín a Lehel tértől pár perc sétára található. BKV-s lehetőségek adottak,parkolás sima ügy,de fizetős. Nagyon jól megközelíthető.
  • Helyszín:

    Takaros, szép, újabb építésű épület szép belsőudvarral. A lakás szépen berendezett,hangulatos,többszobás. Tisztaságügyileg is kifogástalan,akárcsak a fürdő,ahol száraz kilépő,bőséges tusfürdő kínálat,szájvíz található. A szeásznak helyet adó szoba is kifogástalan. Hangulatos zene,fények,dekoráció,kellemes illat (nem szeretem a túl intenzív füstölő,potpurri stb. szagot) és egy meglepően kényelmes tatami van.
  • Lány külseje:

    Bevallom őszintén,hogy a képek alapján picit másra számítottam. A valóság sokkal jobb!!! A fényképek nem adják vissza azt az egyben kislányos,de mégis nőies bájt és pozitív kisugárzást,ami Danát jellemzi. Számomra ilyen egy igazi jó csaj! Szép arc, formás alak (iszonyatosan bejövős popsival) bársonyos bőr... Bevallom nem teljesen emlékszem mi is volt rajta,mikor a résnyire nyitott ajtón beengedet,mert a mosolya és a tekintete azonnal rabul ejtett.
  • Erotikus masszázs:

    A masszírt a lábaknál kezdte,majd onnan egyre feljebb haladva űzte ki belőlem a fáradtságot és a feszűltséget. Mozdulatai nem voltak sem kapkodósak,sem rutinszerűek,vagy gépiesek. Vagy tényleg tanulta,vagy ösztönösen van érzéke hozzá. Megfelelően váltogatta a barátnős simogatást és az erős gyúrást. Nem kellett instukció hogyan esne jól. Valahogy ráérzett. A vállaimnál többet "időzött" és érezhetően jól dolgozta szét a csomókat. Még sokáig elviseltem volna.A masszázs alatt természetesen,oldottan beszélgettünk mindenféle dologról,de mikor kellett hagyta, hogy csendben élvezzem az érintéseit. Az elején kérdezte,hogy krémet vagy olajat használjon-e. Rábíztam.
  • Levezetés:

    Másfél órára mentem Danához,így lehetőség volt egy fel és egy levezetésre is. Magam miatt,csak az utóbbival éltem. Nem szeretnék részletekbe bonyolódni,hogy s mint történtek a dolgok. Azt megtartanám magamnak.Csak annyit szeretnék leírni,hogy az amit,és ahogy Dana adott, olyan élmény volt fizikailag és lelkileg számomra,amit hosszú ideje nem éltem át. Az apró kölcsönös csókok a nyakon,a szemkontakt és ahogy testünk összefonódott mikor bekövetkezett a vég,olyan érzés volt,mintha a menyországban lettem volna. Hagyott lenyugodni,nem siettetett. Míg próbáltam magamhoz térni,gyengéden letörölgetett.
  • Elszámolás:

    A virágszálakat előre leegyeztettük,amit utólag tettem le a kisasztara. A csokor mérete normál és figyelembe véve az átélteket,minden szála megérte.
  • Összkép:

    Danában egy fantasztikus nőt ismerhettem meg és bár már megfordultam pár hölgynél,hozzá biztosan sokszor visszatérek. Köszönöm a mai élményeket,a szürke dolgok ismét színesekké váltak! ;)
Happy Massage