• Amanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Olvastam róla sok szépet. Meg jót. Felhívtam. Elértem. Kedves tájékoztatás és kedves időpont egyeztetés. Címet megközelítőleg megkaptam. Újabb kedves telefonhívás után meg is érkeztem.
  • Megközelítés:

    Autóval. A parkolás nehézkes, de türelemmel megoldható. Fizetős. Közeli pláza ad ingyen helyet is. BKK az akad bőven. Villamos villamos hátán. Metró és busz
  • Helyszín:

    Egy régi ház emelete. Lépcső a sportolóknak, lift a kényelmeseknek. A lift működik. A lakás egyszerű, tiszta, kellemes hangulattal berendezett. A fürdő az lehetőséget ad a pacsálásra. De én tisztán, szépen, csúszásmentesen vettem birtokba. Tusfürdő többféle, szájvíz és pohár van. A törölköző friss illatú. A szobában kényelmes ágy tiszta lepedővel. Amit össze lehet gyűrni Amandával.
  • Lány külseje:

    Amanda. Amanda magas, vékony, észbontóan egyedi arcú lány. Szép. Határozott arcvonásokkal. Igéző szemek. És szemezett velem. Még jobban megigézve. Nagyon vékony teste hihetetlenül formás. Mellei fiatalosan feszes. Lábai hosszúak. Izmosak. Szexi kis fehérnemű teszi Amandát még csábítóbbá. Engem megfogott. Elcsábított.
  • Action:

    Amanda nagyon kedvesen fogadott. Mosoly. Puszi. Ölelés. Lehengerlő. Engem meg is fogott magának. Udvariasan elterelt a fürdőbe. Kipacsáltam a vizet és máris irány hozzá. Ölelős csókkal várt visszatértemkor. Belefeledkeztem a csókjába. Igazi csók. Finom és nyelves. Ölelkezve estünk hanyatt az ágyba, a lendületemmel alám került. Megriadtam össze ne törjem, de nevetve biztosított róla, közelében sem járok a törésnek. De törekvésnek igen. Bejártam simogatva a vékony , hosszú testet. Csókjába feledkezve elolvadtam. Igyekeztem nem összebökdösni a hasát a farkammal. Majd kicsúszott alólam kéjes csábító mozdulattal és a farkam összecsókolozott a szájával. Jujj. Nagyon jó a szája. Felhergel. Felhúz. Önkéntelenül emelem a testem, hogy jobban a farkamhoz férjen. Élvezem a nyelvét, annak játékát. A szája eszméletlenségig jó. Kicsit beleborzolok a hajába. Incselkedve néz rám időnként. Halkan vagy hangosan kegyelemért könyörgök. Még nem kapok. Később. Gumi kerül a farkamra és teste felettem van, lovagolva a farkamon. Tempója változatos. Hol lassít, hol gyorsít, hol csak andalog a csípőjével a farkamon. Mellei a tenyerembe simulnak, bimbója böködi a tenyerem. Rámhajol. Egy pillanatra villan csak belém, hogy milyen hajlékony. Csókol és ring a csípője. Farkam feszül. Élvezek, Az eszméletlenül szűk puncija megszorítja a farkam. Ez kivégzés. Kivégez. Élvezek. Utolsó cseppig.
    Nem ugrik le rögtön. Megnyugtató csók. Egy mosoly. Kész vagyok.
    Mellém gurul, beszélget. Lihegek. Mindjárt felveszem a beszélgetés fonalát. Kábulat oszlik. Én is összerakom magam. Incselkedve kacérkodik a teste míg beszélünk. Élvezem ezt a játékot. Bár én nekiadtam az utolsó cseppjeimet. Mosolyog, nevet, társalog. Ölelem. Kicsit hagy magamra, míg frissítővel kínál. Búcsúzás csókkal. Kéjes érzetekkel. Huhhh
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltek a helyszínen sem változtak. Nekem megérte a csók extrájával együtt, mert ez a csók extra élmény. És minden más is. Utólag történt. Szó nélkül lehelyeztem valami asztalra.
  • Összkép:

    Amanda. Amanda nem egy átlagos gyöngyszem. Nehéz összeraknom az összképet, hiszen csak úgy kavarog a fejemben. A kedvessége, a csábítása, a mosolya, a csókja, szűk puncija. Szerintem Amandának külön rangot kéne kapnia besorolás szempontjából: Tökéletes.
Happy Massage