• Rubi

  • Beküldte:
  • Rubi reagálása

    Kedves gyikk22 ! Köszönöm szépen az értékelésed! Nagyon örülök, hogy meg ismertelek! Egy igazi Férfi és Szerető vagy! Mindent nagyon köszönök és örülök neki,hogy ilyen jó hétvégét okozhattam neked! Várlak szeretettel máskor is! Puszi:)

  • Egyeztetés:

    Telefonon régebben beszéltünk , de az egész egyeztetés egy jól használható telefonos alkalmazás üzeneteiben történt ,minden . Találtunk időpontot korrekt mindenre kiterjedő tájékoztatás .
  • Megközelítés:

    Autómat használva , utca térképen megnézve , persze a navigáció ismeri a címet , parkolás könnyű és ingyenes . Tömegközlekedés​ megoldott a közelben .
  • Helyszín:

    Több emeletes panel nyugodt környék x emelete lift . Kissé sötétebb szobák . Fürdő minden ok , kapsz nagy türcsit és megtalálsz mindent . Hangulat fényes szoba én még kértem fényt ami pont a nagy francia ágy közepére fókuszál .
  • Lány külseje:

    A képei teljesen megfelelnek az adatoknak tudtam hogy nem egy cicababához megyek hanem egy fiatal jó húsban lévő​ lányhoz .Nagy szép formás hátsó cici nem nagy . Punci szép kis ajkak nyalásra szopogatásra kényeztetésre termettek ! Arca mosolya igazi fa..állító .
  • Action:

    Puszis üdvözlés , kis kedvenc ajándék átadás irány a fürdő . Elkísért megvárta még levetkőzöm csak addig​ maradt még meg nem szabadultam az alsótól biztos kíváncsi volt ! Vissza a szobába itt gyorsan kihámoztam a ruhából meg simiztem az ágyra ültem . Kértem egy kis fényt kaptam pont megfelelő az ágy megfelelő részére világított . Rubi elkapott vagy inkább be kapott ! Francia mély te tényleg , semmi meggondolás teljesen tövig nem kényeskedik csak a torkában mozgok húzza rá magát lent tartja . Fogom a fejét vagy inkább csak tartom a több nem kell . Érdekes illúziós kényszer francia de a kényszerítő fél nem te vagy csak a szenvedő alanya !!!
    Én is kényeztetni akartam helyet cseréltünk csodás punci húsos nagy ajkak és még csodásabb nagyobbacska lepke szárnyas punci ezt eddig nem is tudtam de ha már a kedvemnek való nyaltam szoptam szívtam fincsi . Kértem a kölcsönös kényeztetést punci a számra farkam a szájba . Megtaláltam azt a kis gyöngyszemet a szárnyak alatt Rubi hangja is megváltozott amennyire lehetett amikor nem a torkában voltam kéjes sóhajok .
    Gumit pattintott és már nyeregbe is pattant szűk punci . Rám hajolva csókok közepette előre hátra mozgott érzéki barátnős lovacska . Kértem hagy toljam kicsit hátulról , pucsított nagyon szép látvány egy idő után érdeklődtem a popó után mondta hogy oké . Kaptam a síkosítót élvezettel elkenegettem a popó nyíláson és farkamon is . Jelzést kaptam hogy óvatosan és ne tövig de azt olyan élvezettel mondta hogy dugd már be mert vágyom rá . Egy idő után mondta hogy inkább el hasal úgy kényelmesebb lesz nem vagyok e témában jártas de igaza volt .
    Közeledtem a végem felé kértem a franciát végig . Ráhúzta magát és tövig szájba élvezés .
    Esélyem sem lett volna az utódokat látni .
    Beszélgetés regenerálódás , idő mint a tenger .
    Rubi a lábam közé furakodott pillanatok alatt kemény lett megint kölcsönösbe fordultunk de mos fordított pozícióban a heréket is szopogatta az újaival a fenekemet simogatta kényeztette és persze néha a szájába is behúzott . A puncija így még szebb szoptam az ajkait újaimmal széthúztam és rávettettem magam mint maci a mézes bödönbe . Kértem a befejezést , az ágy előtt állva erőszakolta magát Rubi szájba
    Olyan erővel húzott a szájába hogy ellen kellett tartanom amikor elélveztem és elengedett majdnem hátra estem .
    Beszélgtés puszilkodós búcsúzás
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt semmi extra szerintem átlag alatti kettő óra nekem nagy élmény volt . Ajándékot előre adtam kis édesség kíséretében , mert még nem ismerjük egymást .
  • Összkép:

    Nagyon kellemes lányt ismertem meg Rubi személyében aki nagyon kellemes hétvégét okozott szerény személyemnek . Franciás kényeztetést kiemelném !
Happy Massage