• Lizzie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    "Rendelési idő" előtt hívtam, nem vette fel, de nemsokára visszacsörgetett, és egyeztettünk egy időpontot még aznap kora délutánra. Rugalmas volt az időpontot illetően. :) Általában délután érhető el, de nem árt, ha délelőtt egyeztetsz vele.
  • Megközelítés:

    A felújítások miatt még mindig sz*pás arrafele járni, de villamos van több is (1-14) a közelben. Parkoló szintén szinte mindig van, bár munkanapokon fizetős, 18 óráig.
  • Helyszín:

    Ugyanaz az újépítésű ház egy kis utcában, a Béke tértől nem messze. Hangulatos előszoba, többszobás kialakítás, a fürdő kultúrált, a babaszobában még mindig szobainas, párnákkal telerakott ágy, és zene fogad.
  • Lány külseje:

    Fiatal csajszi, szőke haj, huncut szem, a képekhez képest is edz, dolgozik a fenekén, de szerencsére nem csontkollekcióra gyúr, ne is legyen. Sokadjára találkozunk, sose változik, de picit azért mindig. Van pár tetoválás, de nem zavaróak, sőt.
  • Action:

    Zuhany után beszélgettünk egyet, kivel mi a hogy van, egyrészt ráhangolódásképp, meg amúgyis érdekelt, hogy mi történt vele, rég találkoztunk, na. Aztán vigyorogva elcsattant egy csók és egymásba tekeredve csókcsatába kezdtünk, és lehámozva a szexi melltartót és bugyit, kezdésként először őt kényeztettük, eljuttatva a csúcsra, "gonoszkodva"... ;)

    Kis pihegés, fordulás, de előre féltem, hogy mi lesz a híres francia végén - ami alatt érzékien játszik az egykorúval, leheletfinoman, szembenézve, hol kezezés nélkül játszva vele, hol pont ott masszírozva, hogy a falra mássz már fél perc után (masszőröktől szokás ilyen élményt kapni)... A végemre még nem jutottunk, megkérdeztem, hogy egy 69-hez mit szólna - legyen egy kis közösködés -, lejjebbcsúsztam és már jött is fölém...

    Ismét kis pihegés a részéről (találd ki, mi történt vele), és "megbeszéltük", hogy felül-alul-vagyhol legyünk, majd - miután ekkorra már elpuhultam -, tutajosan keményre franciázott, és egy rövid, de szenvedélyes szeretkezés következett... Távolról sem fadarab, élvezi a szexet, húz magába, magával, vadít, harapdál, aztán amikor véged van, vigyorog és hagy megpihenni...

    Kaptam egy nagyon jó masszázst ezután, majd zuhi, de utána még beszélgettünk kicsit...
  • Elszámolás:

    Másfél óra, abszolút pesti átlag, utólag rendezve a szekrényen. Gyakorlatilag sose szokott szóbakerülni köztünk.
  • Összkép:

    Lizzie egy könnyed, laza csaj, akihez sokadjára is élmény visszamenni, beszélgetni, jól érezni magadat és egymást, a "meglátogatom a főiskolás ismerősömet" című történetből.
Happy Massage