• Dalia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dalia reagálása

    Drága c4ptain!

    Nagyon szépen köszönöm neked ezt a csodálatos beszit és természetesen a csodálatos élményt is! ;* Nagyon jol éreztem magam. Remélem lesz még alkalmunk élvezni egymást.
    Millio csókom drága :*

  • Egyeztetés:

    Elsőre felvette, pár óra múlva nála voltam.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel és autóval is egyszerű. Parkolni a környező plázában lehet legegyszerűbben.
  • Helyszín:

    Újépítésű lakás. Otthonosan berendezve. Nem tudok mit kritizálni. Max egy szobainas hiányzik, de a székeken van hely a ruháknak. Rend és tisztaság várt.
  • Lány külseje:

    Mint az új képeken látjuk. Alacsony, barna bőrű csaj. Szép nagy barna szemekkel, vastag, húsos, természetes ajkakkal. Szép kerek, kemény cicik. Bimbi nagyon finom, kényeztetésre izgatóan keményedik. Dereka vékony, pici pocija van, és nagy kerek feneke. Képek alapján senki nem fog meglepődni.
  • Action:

    Ezer éve nem volt 2 órás randim a szexpartner oldalon, itt volt az ideje pótolni.

    Belépve puszi, puszi. Kedélyes csevej mellett lepakoltam ruhámat a székre, és közös fürdéssel indítottunk, itt már elcsattant pár finom csók. Alaposan átmosdattuk egymást, majd irány a nappali. Telefonon említette, hogy kipróbálhatnánk a nappalit a változatosság kedvéért. Állva csókolóztunk, aztán az ágyra döntöttem, végigpusziltam testét, elidőzve a kebleinél, majd nyelvemmel vettem kezelésbe izgató punciját. Bár gólt szerintem nem tudtam lőni, pár kéjes nyögéssel jutalmazta ténykedésem. Csere. Lassan végignyalta a farkam, majd hozzálátott. Lágyan, mégis hevesen és nagyon sok nyállal csinálja. Kegyetlenül felizgatott, mikor rácsorgatta nyálát. Annyira forró volt, mocskos, csoda hogy nem lőttem rögtön tele ajkait. Álltam a csatát, de egy utolsó nyálcsorgatás után gumit kértem. Missziben kezdtünk, élmény a szűk puncijába betenni.Lágyan ütemesen mozogtam, majd kutyusba fordultunk, ahol a nagy kerek popsi szépsége tovább fokozta az élményt, vadabb vágta után nagyot élveztem a gumiba.

    Letisztogatott majd vízzel kínált. Legutóbb is jól eldumáltunk, most még jobban sikerült. Sok nevetés mellett is furcsáltam, hogy a farkam félig áll. Így újra combjai közé férkőztem. Ezúttal ujjaimat is bevetettem, de nem sikerült most sem az egyenlítés. Fordulás, ismét Ő franciázott. Tovább élvezkedtem most, folyt a nyál végig a golyóimon, nagyon rosszkislány volt, maximális pornó feeling mellett kértem újra gumit. Misszibe ismét. Nem is váltottunk pózt, csak a lábát pakoltam hol a derekam köré, hol a vállamra, ami a magasságkülönbség miatt elsőre nem is jött össze, de megoldottunk azért. Gumiba engedtem újra utódaimat.

    Kíváncsi volt zenei ízlésemre, bevezettem hát a Korn világába, de szerintem nem lett rajongó. Trécselés közben gondoltam, nincs bennem erő harmadikra. Megemlítettem ötletem, hogy a harmadik mehet bár nálam tervben volt, de szerintem nem fog menni. Azt felelte, hogy pont gondolt rá, hogy itt lenne az ideje a harmadiknak. Jó, egye fene. Lankadt szerszámomra rögtön lecsapott, pár perc alatt harckészültségbe állított, gumi fel, és egy gyors, vad vágta követően harmadszor is kapituláltam. 3 éve fordult elő utoljára ilyen, szóval nagyon meglepett, hogy sikerült.

    Zuhanyzás, pár búcsú csól és távoztam.
  • Elszámolás:

    Telefonon megbeszéltük, az új átlag duplája a két óra. Szóba se került, randi elején rögtön letettem az asztalra, végig ott maradt.
  • Összkép:

    Felejthetetlen volt. NAgyon sokat nevettünk, és teljesen leszívott. VIcces, aranyos, veszi a poént, orál csúcs, szex fantasztikus. Elérte, hogy 3 órán át nem jutott eszembe a szex, ami nagy szó nálam :D.
Happy Massage