• Tia

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
 • Beküldte:
 • Tia reagálása

  Kedves Lompim ! :)

  Nagyon örültem a beszámolódnak, öröm volt olvasni , én is elmosolyodtam közben :)) Szeretek mosolyt csalni mások arcára és törekszem hogy jól érezzük magunkat, amint olvastam szerencsére sikerült :)))) Remélem legközelebb még tudjuk fokozni az együtt töltött élményeket :)

  Sok-sok csók neked :)

 • Egyeztetés:

  Nem minden történik úgy az ember életében ahogy eltervezi, vagy szeretné. Szabad lett a keddi napom (25.-e). Múlt hét csütörtökén viszont kaptam egy olyan infót, mi örömmel töltött el és már tárcsáztam is Tiát. Gyorsan fölvette és pik pakk már rendben is volt minden. Nem árultam el ki vagyok. Nem sokára kaptam egy privit: szerintem Te vagy. Ezek szerint számom tárolva volt. Mondtam és küldtem is a VTR-t is.
 • Megközelítés:

  Duna parti Vásárcsarnokunk mellett. GPS ismeri oda vezet. De minek, mivel parkoló hely bizony van, de mind foglalt. Viszont van egészen közel parkoló ház, így én nem is kísérletezem mással. Ami ajánlható az a tömegközlekedés. Minden van pár perc sétára..
 • Helyszín:

  Környezetébe illő régi bérház. Frekventált helyére való tekintettel kívül, belül rendezett. A közeli építkezés zaja behallik, de nem zavaróan. Lakás tágas és hatalmas a belmagasság. Többen( jelenleg hárman) rendelnek itt. Hihetetlen, hogy jöttek így össze. Mindegyikük a kedvenceim között. A logisztika tökéletes. Fürdő fölújított, zuhannyal. Minden igényt kielégít. Szobában nagy francia ágy, fotelok, dohányzó asztal és éjjeli szekrény. Igényes hancúrhely. E harmadik szobát most ismertem meg.
 • Lány külseje:

  Hát itt bizony kicsit zavarban vagyok, hogy senkit meg ne sértsek. Az oldal egyik legszebb lánya. Alakja tökéletes. Hosszú combok, kecses láb. Popsija tökéletes. Kemény és nem igényel kispárnát alája. Dereka vékony és jön legszebb éke a mellei. Tömörek, van súlyuk és úgy állnak!!!! Bár lompim tudna így állni! Csodás érzékeny bimbók, kellő udvartartással. Bőre bársonyos és színe nekem most pont tökéletes. Tia a sötétebbet szereti, de ezen nem vesztünk össze. Zöld szemei élénken mosolyogva világítanak. Arca kerek mit félhosszú vörös haj keretez tökéletes formába. Mikor mosolyog két kis gödröcske jelenik meg arcán, teszi kislányossá. Ha az utcán látnám kirázna a hideg és elöntene a forróság. Vannak hasonló lányok, de Tián minden eredeti és tetkó mentes. Nincs semmire szüksége, hogy megakadjon a szem rajta. Befejezem mielőtt elfogultsággal vádolnátok. Még csak annyit, Tia egy természeti csoda. Úgy tökéletes ahogy van . Jaaa és egy NŐŐ, bomba NŐŐŐŐ!!!!
 • Action:

  Belépve puszi, ajándék átad, cipő le és irány a szoba. Itt már komolyabban összesimultunk, de azért közben ruháimat ledobáltam. Fürdőbe kikísért és magamra hagyott. Stációkon végigmentem és indultam vissza. Az előtérben várt. Eddigi taliinkon ilyenkor mindig Ádám kosztümben várt. Szidtam is magam, hogy nem jeleztem, én szeretném kicsomagolni. De rásimuló ruhájában várt. Tökéletes. Ajtó becsukódik és ajkaink összeforrnak. Csókja érdekes. Nyelve pörögve éli életét. Izgató, mit ne mondjak és egyedi. És elkezdem kibontani. Alulról húzom fölfele ruháját. Bugyi nincs állapítom meg. Kezeit magasra nyújtja és húzom le róla. Imádom ezt a pózt. Levétele után már csak a cicifix és már érzem forró melleit, ahogy hozzám simulnak. Tökéletes ajzószer. Lompim már ágaskodva keresi a combok közti helyet. Az ágyra dőlünk és összegabalyodunk. Csókjaink hevesek, ölelésünk örömteli. Csókolom nyakát, arcát, simogatom és a ciciknél vagyok . Mennyeiek. Csak bolyongok köztük mint metronom. Tia pedig mozdul jobbra balra, hogy a legoptimálisabb legyen. Közben már lompim a kezében. Föl is ül és játszani kezd vele. Igen francia kezdődik, de az érzésem, mint mikor a macska játszik az egérrel. Körbe nyalogatja, golyókat simogatja és egyre mélyebbre kerülök szájában. Nyelve egyedi játékba kezd. Ezt csak Ő tudja így csinálni. De ami új nekem, hogy teljesen eltüntet. Ráfogtam fejére, de ez sem volt probléma. Többszöri forduló után 69. Csodás puncija nyelvnyújtásnyira. És már nem is tudom mit művel farkammal, csak érzem, hogy jó, mert én a punci bűvöletébe kerültem. Rózsa szín, jó illatú. Farpofáit szét húztam és belenyaltam. Visszajelzés tökéletes. Csípő mozog és puncit irányba helyezi. Nyelvem amennyire csak tudom vaginájába tolom. Már termel én pedig lefetyelem.
  Mindennek van vége. Fölhúzom és csókba forrunk össze. Hanyatt döntöm és szájától elindulva csókolom, hol érem és kötök ki puncijánál. Nyalni, falni kezdem legjobb tudásom szerint. Tényleg nem spóroltam az idővel. Élvezte, kis remegés, csípő mozgás, de csúcsra juttatni nem tudtam. Mondta is, úgy isten igazából nem tudott ellazulni.
  Újra Tia következett és kaptam egy élesztős hihetetlen szopást. Nyelve pörgött és szorgalmasan mély torkozott. Kinyúlva , elnyúlva csak élveztem e tüneményt és ténykedését. Mellei markomban. Ha megszorítva meghúztam lefelé, már tövig is voltam szájában. Csúcs látvány és technika. Ég és föld között lebegve, hebegve kértem a védelmet. Mosolyogva nézett rám és pödörítette lompimra.
  Punci nedvesebb és kedvesebb már nem lehetett. Így nem volt gond és máris tövig nyelte lompit. Mozgása kecses és finom. Látszott és éreztem ez most kettőnkért történik. Ekkor tán szeretők voltunk. Az a két csodálatos cickó ott kötözködött, kellette magát. Ringásuknak nem tudtam, de nem is akartam ellen állni. Markolva szopva, csókolva tettem magamévá őket. Magamra húztam és csókoltam ezt a gyönyörű nőt. Nem engedtem. Így csak feneke járta örömtáncát. Lompim velem együtt reszketett örömében.
  Átfordultunk misszibe. Lábait egyből föl és széttárta. Mélyebben már nem lehetséges és finoman tolni kezdtem. Kisvártatva keményebben, majd újra finomabban. Nem tudom hányszor sikerült csúcsközelben maradnom, de sikerült. Lábait össze zártam és így kufircoltunk. Majd újra szét és ekkor elindult az utolsó roham. Élvezettel dugtunk. Tökéletesen szinkronban voltunk. Együtt mozgásunk nem hagyott kivetni valót. Éreztem, közel a vég. Ezt Tia is levette. Lábai a derekam köré csavarodtak. Ez még fokozta vágyam. Egy két erőteljes lökés és hatalmasat élveztem. Egymást átölelve egy két lévezető mozgás kísérte lenyugvásom.
  Tisztálkodás és össze bújtunk. Volt miről beszélnünk.Az értelem mindig szükséges számomra és ezt Tiától maradéktalanul megkaptam.
  Idő túl lépve,de sürgetés nincs. A logisztika így is működhet, működött.
 • Elszámolás:

  Utolsó talink óta változott. Az új pesti átlag. De ennek nincs jelentősége, hisz olyat kaptam,- testben lélekben - mi egyedi.
 • Összkép:

  Régi ismerősként fogadott, de ezzel együtt volt egy kis visszafogottság, mi a tali alatt teljesen föloldódott. Talán mindkettőnket feszélyezte a másik számára történő megfelelési vágy. Végül is sikerült. Egy barátnős, odaadós órát kaptam Tiától. A hosszú kihagyás áthidalódott. Örültem, hogy karjai közt lehettem. Kint is sütött a nap, de mit tőle kaptam belülről okozott ragyogást. Igyekeztem, hogy távozásom után ez ne látszódjon rajtam, de ki a fenét érdekel. Ahogy mentem és vissza gondoltam, azt vettem észre, hogy mosolygok. Most, hogy írom a beszit, vettem észre, hogy most is mosolygok. Úgy érzem ezzel a beszivel már régóta tartoztam Neked. Na nem azért mert igényelted, NEM. Nekem volt már egy írási kényszerem a sok jó után, mit tőled kaptam Tiám. Köszönet minden percért. Csóókollak!
Happy Massage