• MélytorkosLeónka39

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • MélytorkosLeónka39 reagálása

    Szia:)Köszönöm soraidat!:)Bármikor szeretettel várlak vissza:)puszika Leóna:)

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, egyeztettük az időpontot, felvilágosított a tudnivalókról, a randi előtt kért még egy megerősítő hívást egy órával utána már mehettem is.
  • Megközelítés:

    Szentendrei, Bogdáni kereszteződésnél. "Tömeg" van a környéken bár lehet picit sétálni kell. Kocsival parkoló a ház előtt, fizetős.
  • Helyszín:

    Panelház, lifttel föl, rács. Átlagos lakás, semmi extra. Barátnővel rendel, de nem láttam nem hallottam senkit. Fürdőszoba, tusfürdők, törölköző, kilépő. Tetthelyen nagy franciaágy, forgó- szék, kis szék a ruháknak, tükrös szekrény.
  • Lány külseje:

    Jófajta "szomszédasszony" kinézet, vagy mint a kölköd osztályfőnöke akit szívesen megpakolnál a szertárban. A kiírtnál sztem picit idősebb, de jól tartja magát. Tenyérbeillő cicik, kerek húsos segg, kedves arc. A hangja is kedves.
  • Action:

    Szobába be, vetkőzés, megkérdezte kérek e inni, amire válaszom pozitív volt. Fürdőbe el, zuhany, szárítkozás vissza a szobába. Leültem a hátamra az ágyon és hagytam tevékenykedni. Változatos, kellemes franciát kaptam, párszor lecsúsztam torokba is. Utána felálltam az ágyon és kis kézi rásegítéssel folytattuk a francia-órát. Később hanyatt-fektettem párna a feje alá, fölé térdeltem és úgy dugtam finoman a száját. Azt mondta így nem fog menni a mélytorok de erre azért párszor rácáfoltunk, de csak finoman, óvatosan. Aztán az ágy mellé álltam, ő az ágyon négykézláb és így is élvezkedtem picit enyhe kényszerrel, így lehetett a tükörben gyönyörködni a szép kerek popsiban is. Aztán az ágy mellé húztam a forgó-széket leültem, ő az ágyon térdelt, ill. hasalt és úgy kényeztetett. Itt azért már több volt a kézhasználat, de csak azért mert kezdett elfáradni a szája, ami azért érthető. Később felálltam kérdeztem, hogy mehet e a torkába, amire teli szájjal csak egy "ühüm", volt a válasz így betoltam amennyire tudtam és elengedtem a magoncokat. Utána még percekig szopogatott míg lenyugodtam ez nagyon jól esett, hogy nem rohant el egyből. Kaptam még egy kellemes masszázst, ami nem profi, mint azt mondta is, de jó erős keze van. Gyors zuhany, öltözködés, búcsú.
  • Elszámolás:

    Egy órára, egy extrával, egy hosszú rózsaszál. Előre kérte, de engem ez nem zavar.
  • Összkép:

    Nagyon jó volt. Kedves volt és igyekezett mindenben az ember kedvében járni. Jobb szeretem a keményebb pornósabb műfajt, ez most nem az volt, de egy nagyon kellemes stresszoldó együttlét volt. Időnként ilyen is kell. Nem leszek törzsvendég, de még előfordulhatok, ha úgy adódik. A finomabb műfaj kedvelőinek mindenképp ajánlott.
Happy Massage