• Aliz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Uraim!

    Most önökhöz szólok először, kik oly kritikusak, hogy a legkisebb hibát sem nézik el egy kezdő első szárnypróbálgatásaival szemben. Kérem tegyék a szívükre a kezüket és nézzenek magukba: tényleg ennyire szőrszálhasogatónak kell lenni? Vajon mindenki első írása rögtön igazi gyöngyszemként lett számon tartva? Ugye, ugye?
    Ha nem szeretnénk, hogy csak egyre szűkülő kör beszámolóit olvassuk újra és újra, hanem másokat is pozitívan inspirálva be szeretnénk vonni, akkor inkább bátorítsuk a frissen regisztráltakat, hogy merjenek beszámolót írni. Annak pedig aki még soha nem írt ilyet nem egyszerű feladat. Egyszer már én is megpróbáltam és bevallom megizzasztott a dolog úgy, hogy kevés dologban tartom magam annyira profinak mint a kommunikáció.
    Talán a megközelítés nem volt mindenre kiterjedő és alapos? Komoly hiba. Vagy azt kellett volna hosszabban ecsetelnie, hogy telefonban sokat beszéltem? Jaj ne már, ez evidens.
    Bár a külsőmről tényleg zenghetett volna ódákat...
    Gyakorlat teszi a mestert, hogy ilyen közhellyel zárjam a kis eszmefuttatásom.



    Kedves Gábor!

    Remélem nem haragszol meg, hogy rendhagyó reagálásában van részed, és előtted máshoz is intéztem egy-két szót?
    Mindig örömmel tölt el ha valakit tudok annyira inspirálni, hogy miattam veszi a a fáradságot és regisztrál az oldalra, hogy beszámolót írjon rólam.
    Sokat beszélgettünk, az őszinteségedet ezúton is köszönöm! Talán a közeljövőben legyen még egy-két ilyen élményben részed, de kívánom, hogy minél kisebb szükségét érezd, hogy ellátogass egy ilyen masszázsra.

    Mivel kutyából nem lesz szalonna (és itt most magamra gondoltam), így te sem fogod megúszni kritikai észrevétel nélkül: egy kicsit több ékezetet szívesen el tudtam volna viselni.

    A legjobbakat kívánom, szimpatikus férfit ismertem meg személyedben:

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Minden szukseges infot megkaptam ami előzetesen szukséges.
  • Megközelítés:

    Teljesen hibátlan, könnyen megtalalható és elérhető, Buda egyik legszebb keruletében, közel a normafához.
  • Helyszín:

    A ház a domboldalon van pazar kilátással Budapestre. Egy kifejezetten jo szerkezetu, pár szintes társasház irodákkal. Mivel az épulet domboldali igy a lakás nem teljes értékü, igényes burkolatokkal. A szoba kellöen tág a masszázshoz, igényes és hangulatos, az öltözésre is van kellö hely.
  • Lány külseje:

    Aliz egy helyes éd csinos fiatal hölgy. Cici egyszeruen gyönyöru méretében és formájában. Popsi nagyon szép és kerek. Alak sportos és nöies, természetes finomság a böre tökéletes, erre mondják, hogy mint a bársony.
  • Erotikus masszázs:

    Nagyon kedves volt a fogadtatás, egy szexi fekete csipke dresszben, minden nyugis, semmi kapkodás. Érkezésem után egy rövid instrukció a szobában, majd irány a zuhany, utána vissza a szobába. Bár egy ilyen intimebb helyzetben az ember lassabban oldódik, annyira természetes Aliz, hogy itt mégis gyorsan ellazultam. Közvetlenségétöl olyan az érzés, mintha egy megfáradt nap után az embert a kedvese készülne kényeztetni éppen. :) A masszazs fehérnemu nélkül zajlik, tetötöl talpig minden részlezre kiterjedöen, mindenközben olyan természetesen beszélgettunk, mintha régebb óta ismernénk egymást. Kifejezetten kellmes, relaxációs és izgató a masszázs.
  • Levezetés:

    Még hason fekudtem a masszázs első felében, de már itt kezdtem izgalmi állapotba kerulni. Egy fali tukrön keresztul folyamatosan megvolt a vizuális élmény, a gyönyöru cicik, a finom bör, és ahogy ez érintkezik velem. Az egész testemet átmasszirozta Aliz, a végtagokkal egyutt, mindezt egy finom olajjal. Az izgalmi állapotot fokozta ahogy idönként rám ült és érezhettem, popsiját és hogy Ö is forró... Ezután erotikusan felkente a ciciket, a hasát és még lejebb is... majd az egész testével rám helyezkedett és finoman fel és alá csuszkált rajtam... ezután fordultam egyet és Aliz elkezdte fokozni a kényeztetésemet. Folytatta az egész testes kényeztetést, idönként teljesen át is fordult rajtam fejjel az ellenkezö irányban, minden porcikájával érintkeztem és a látvány az egyszerüen gyönyöru és elképesztöen izgató. Fantasztikusan érzéki és erotikus volt az élmény, amivel Aliz elrepitett a csúcsra, hosszú pillanatokon át. Ezután még következett egy pici relax, csak hogy picit visszahuljek... Fantasztikus élmény volt...
  • Elszámolás:

    Az előzetesen telefonon megbeszéltek szerint. Semmi kérdés ennek kapcsán nem volt egyikönkben sem, igy ez kb. 2 mp volt. :)
  • Összkép:

    Én nem szexpartnert kerestem és nem randira mentem. Egy kellemes relaxáló és mindeközben erotikus élményre vágytam, de az elözetes elképzeléseimhez és a korábbi másnál kapott összehasonlítási alaphoz képest, ennél sokkal többet kaptam. Én nem hiszem, hogy kaphat az ember ennél többet, mint kényeztető masszázs annál, mint amit Aliz nyújt. Odaadás, figyelmesség, és finom erotika egy rendkivúul kedves Hölgy társaságában. Köszönöm az élményt Aliz ;) csókolom a kezed! :) Gábor
Happy Massage