• Dóri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször hírtam, kicsörgött, de nem vette fel. Majd már lemondtam róla, de 1 órával később megcsörgetett, majd visszahívtam, megköszönte hogy visszahívtam, elmondta a tudnivalókat, címet, és megbeszéltük a találkozót.
  • Megközelítés:

    Óbuda központi részén van, a panelok közt. Villamostól kis séta, szentendrei úttal párhuzamos utca, a közelben sok busz is megáll, a cím egyértelmű.
  • Helyszín:

    Átlagos panellakás, nem a lepukkant fajta, minden van ami kell, a célnak teljesen megfelel. A szobában egy nagy, széles ágy van, a szemközti falon pedig egy nagy tükör, amiben időnként pornójelenet látszik :)
  • Lány külseje:

    Dóri teljesen olyan mint a képeken, nincs rajta utómunka az arckitakaráson kívül. Az arc olyan mint amit el lehet képzelni a képeken látható testhez, szép, aranyos, kedves, nem kell félni az arckitakarástól. Nagyon szép szemei vannak, egyszer ilyen, máskor olyan színűnek látszanak, tehát kétszínűek :)
  • Action:

    Ahogy írja a bemutatkozójában, tényleg nem óranézegető típus, nagyon kellemes vendéglátó, csak a vendég kényelmét szolgálja a figyelmével, innivalóval, nassal, kínál, és összehangoló kötetlen beszélgetéssel indítja a találkát, ami nem csak néhány sablonkérdésből áll, hanem rendes, hosszabb beszélgetésből -már ha a másik fél vevő rá-. Én örültem ennek az ismerkedős beszélgetésnek, mert én mindig így indítanék ahelyett hogy belevágnánk rögtön a közepébe, végig simogattuk egymást eközben.
    A tisztálkodásnál is készségesen felajánlotta az együtt zuhanyzást, annak ellenére hogy ő már túl volt rajta. Nyitott fürdőajtónál tisztálkodtam, közben beszélgettünk, és Dóri a fogadóruhájától lassan megszabadult, és ettől nekem a 3. "lábam" már teljesen kinyújtózkodott.
    Aztán a szobában az ágyon elkezdtem tanulmányozni Dóri testét, fincsik voltak a bimbói, és a sunája, ami végre nem az a zárkózott fajta, hanem kíváncsi a világra. Puszilgattuk egymást mivel a csók sajnos nem szabad, majd rám adta a védőfelszerelést, és bemutatta milyen az óvszeres francia. Kellemes volt, a lágyabbik módszert használta, de én a punciját akartam érezni amint körülöleli az egyszemű ezredes rangú velem egykora születésűt (nem a Malvint :) ).
    Dóri tehát nyeregbe ült, és ügetésbe kezdett, ami nagyon finom volt, közben a tenyérbeillő cickóit markolásztam, és simogattam a fenekét, és mindenét ahol tudtam.
    Aztán kutyusba váltottunk, majd misszionáriusba élvezkedtünk, nagyon szép látvány volt ahogy a puncija kiegészült egy részemmel, ölelkezve mozogtunk, és bár nagyon nehéz volt a csók késztetésemet legyőzni, azért nagyon kellemes érzés volt, ezért a végén nagynyomású pumpálással szétterítettem az utódjelöltjeimet a hasán és cickóin, egy kevés Dóri állára is ment, de hát a kirobbanó dolgok néha kiszámíthatatlanok. Betárazás és tüzelés közben Ő az ujjával kényeztette magát.
    Törölközés után folytattuk a beszélgetést, a puszik, és a simi továbbra is, aztán mikor újra készen álltam, gumi fel, paci, fordított paci, tükörben gyönyörködés a látványban, kutyus, misszi...
    Majd tovább beszélgettünk, és lassan felöltöztem, ölelkeztünk kicsit, elköszöntünk.
  • Elszámolás:

    Telefonban elmondta mennyi, és elég jó az érték arány, mert bár az étlap korlátozott, az ajándék mértéke is aránylik ehhez, és ezt az időtartam lazán vétele még jobbá teszi.
  • Összkép:

    Dóri egy kedves, korrekt vendégszerető lány, aki csak lesi a kívánságokat. Bár korlátozottak a lehetőségek, de ezeket azokkal az étlapra nem férő extrákkal pótolja amit más lánynál nem igazán kaphatunk meg. Jó volt vele.
Happy Massage