• Viki masszazs

  • Beküldte:
  • Viki masszazs reagálása

    Leveske drága!

    Köszönöm neked is a hímes-míves szavakat, engedd meg, hogy hálámat ily módon fejezzem ki :)
    Örülök, hogy találkozunk, és hogy jól érezted magad ;) ezért vagyok ;) majd beszélünk még.... ;)))))

  • Egyeztetés:

    Eredetileg máshoz készültem, de tíz körül érkezett egy sms, melyben a hölgy jelezte, hogy nem érzi jól magát, és tegyük át a randit legközelebbre. Gyorsan felcsaptam a kedvencek listáját, rövid keresgélés után Viki mellett kötöttem ki. A telefont néhány csöngést követően felvette, mivel már ismerjük egymást, picit incselődtünk, és megkerestük a mindkettőnk számára alkalmas időpontot. Egyébként telefonon (is) kellemes hangja van, jól lehet vele beszélgetni, készségesen tájékoztat a programról, lehetőségekről. Amikor első alkalommal beszéltünk, emlékszem majd’ egy órát elcseverésztünk
  • Megközelítés:

    A szalon a Dózsa György út és az Árpád híd között a Duna felé eső részen helyezkedik el, egy SZTK közvetlen szomszédságában, ott érdemes parkolóhelyet keresni. Autóval és BKV-val is könnyedén megközelíthető. Parkolás fizetős, de még a kellemesebb árfekvés kategória. A metróról kis séta ugyan, de gondolatban addig is lehet már a kis romantikus együttlétre hangolódni.
  • Helyszín:

    Újabb építésű, igényesen elkészült társasház egyik lakása. Több szoba szolgál massz célokra, nekünk most egy kisebb jutott. Tatamival van felszerelve, a falon kis tükrök segítik a szemlélődést, inas a ruha elhelyezésére, oldalt fekete polcon zenegép, törülközök garmadája, meg néhol kis hangulatvilágítás. A fürdőszoba zuhanykabinnal ellátva, tusfürdők mennyisége és minősége tökéletes.
  • Lány külseje:

    Arckitakarítással hirdet, mint a szalonban dolgozó többi lány, talán most van fenn arcos fotó is, valamilyen rangtól látható. Arra emlékszem, hogy amikor megnéztem, megállapítottam, hogy meg sem közelíti a valóságot. Nagyon helyes, csinos arca van, bizonyos helyzetekben és szögből egzotikusnak is mondható. Szép formájú kék szeme van, csókos pici szája, ami elég sokat jár :) A teste rendkívül formás, arányos, a tükörben nagyon jól festettünk együtt :) A cickók nem túl nagyok, jól kényeztethetők, és libabőrösen hegyesedők. Hosszú, feketére festett haja van, nemrég járt fodrásznál, tökéletes ívben, puhán omlott a hátára. Massz közben összefogva hordja, levezetésnél kérésemre – némi dohogást követően – kibontotta. Nagyon jó társalgópartner, jól kipletykáltuk több közös ismerősünket, és megbeszéltük az élet kisebb – nagyobb dolgait.
  • Erotikus masszázs:

    Ajtó mögé bújva várt, széles mosollyal és nagy puszikkal fogadott. Mivel a cipők számából ítélve épp nagyüzemben működtek, csöndben osontunk be a nekünk szánt szobába. Halványan végigfutott a fejemben hány lánnyal voltam én már ott, huhhh…, na mind1. Az új fotósorozaton látható tarkabarka ingben fogadott, alatta meg nagy semmi – csodálatosan nézett ki. Gyorsan elkentem a rúzst a száján, és mivel egyik MT épp akkor logisztikázta magát a fürdőbe vagy vissza, hogy ne unatkozzunk kézzel/szájjal felfedező körútra indultam, mennyit változott az utolsó találkozásunk óta – nem sokat.
    Aztán számomra is megnyílt a lehetőség a tisztálkodásra, mire visszaértem, Viki az esélyegyenlőség jegyében ruházatát az enyéméhez igazította. Kicsit folytattuk a korábban elkezdett ismerkedést, megadóan simult hozzám, míg nagyjából derékmagasságig végigcsókoltam a testét (de miért csak addig???). Hogy a masszázsnak is teret adjunk, hasra heveredtem a tatamin, ő pedig mindenféle olaj és egyéb kencék nélkül igazi yumeiho masszázsban részesített. Először végigropogtatta kétoldalt a hátamat, utána meg apránként ment végig, deréktól indítva fel a vállakig, aztán a másik oldalon ismét. Amikor a háttal és a vállakkal végeztünk, hanyatt feküdtem, a karokat is alaposan átmozgatta, Bár nemrégiben jártam profi masszőrnél kimondottan jólestek a mozdulatai, az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy AZ a masszőr pasi volt, randa és mindenféle erotika híján, ott csak nyögdécselni voltam képest. Vikit ennél lényegesen szívesebben nézegettem a tükörben, jóízűen csacsorásztunk, jól éreztük magunkat.
  • Levezetés:

    A masszázs jellegéből adódóan erotikus átkötésre nem volt lehetőség, kis lihegéssel közölte, hogy ez is megvolt, és mivel picit megizzadt, két percre a fürdőbe távozott. Úgy gondoltam, hogy épp eleget dolgozott, így én vettem őt kezelésbe. Kicsit állítani kellett az erősségi fokozaton (túl mohó vagy Leveske), de utána lelkesen barangoltam végig a testét, míg ő lehunyt szemmel, immár elcsendesedve adta át magát nekem. Egy idő után meglepődve konstatáltam, hogy én fekszem hanyatt, ő pedig a mellkasomra ülve jól beolajozott kezekkel a brokkolimat kezdte ápolgatni. Nem sietett, szép lassú, lágy mozdulatokkal barátkozott, néha előredőlt, mintha valami nemes kerámiát formálgatna, én meg őt figyeltem a tükörből és élőben is. Egy idő után sikerült úgy helyezkednem, hogy a gyönyörű puncija az arcom fölé kerüljön, erre csak annyit sóhajtott, Leveske, még mindig mohó vagy. Nem tiltakoztam, inkább buzgó nyelvmunkával sikerült őt is a nyugodtságból kilendítenem, néha meg-megbicsaklott rajtam, felváltva sóhajtoztunk. Végül ő győzött, orgazmusom hosszú és hangos volt, utána még percekig feküdtem jólesően pihegve.
    A fürdőben segített eltakarítani a romokat, így hát kellemesen felfrissülve léphettem a távozás hímes mezejére.
  • Elszámolás:

    Másfél órás időtartamra mentem. És igen, megvolt a főnyeremény : )
  • Összkép:

    Tavaly ősszel jártam nála először. Akkor sem volt rossz együtt, de valami hiányzott, lehet hogy valamelyikünk fáradtabb volt, kevésbé tudott lelazulni. A mostani találkozó tökéletesre sikeredett, remek masszázsban lehetett részem, valami újat sikerült kipróbálnom, egy csodálatos szerető repített a végtelenbe és tovább, ahogy ezt Woody seriff énekelte meg a Toy story c remek opuszban. Viki egy csodálatos teremtés, igazán jó partner tud lenni, ha az ember egy hullámhosszra keveredik vele. Nekünk ez most sikerült, igazán felejthetetlen pillanatokat éltem át a társaságában…
Happy Massage