• MélytorkosLeónka39

  • Beküldte:
  • MélytorkosLeónka39 reagálása

    Kedves:)
    Köszönöm szépen soraidat:) Örülök, hogy jól érezted Magad:), tudod, ezzel én is így vagyok:)
    Bármikor szeretettel várlak vissza..;)Millió csókom Neked:-* :-* :-* :-* :-*

  • Egyeztetés:

    Szombat délelőtt próbáltam elérhető hölgyet találni a már kedvencek közé tettek közül. Telefonon kerestem, felvette, nagyon kedvesen tájékoztatott, fél óra múlva mehettem.
  • Megközelítés:

    Óbuda, lakótelepi ház, Árpád hídhoz közeli utca, autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető. Navigáció ismeri, munkanapokon napközben a parkolás fizetős, de hely volt, mikor mentem. Pontos házszámot kaptam, egyből megtalálható.
  • Helyszín:

    Átlagos lakótelepi lakás a tett helyszíne, mely tisztán tartott, ha jól tudom, két hölgy bérleménye. A fürdő tiszta, minden szükséges kellékkel felszerelt. Törcsi, tusfürdők, szájvíz rendben. A szobában nagy és kényelmes franciaágy, valamint tisztaság és rend mindenhol, a ruháimat is volt hová tenni. Otthonosan berendezett lakás, ideális helyszín.
  • Lány külseje:

    A beszámolókat olvasva kicsit tartottam az arckitakarástól. Abszolút nem bántam meg, hogy őt választottam, kedves, vonzó arca van. A megadott adatok helyesek, a fotók a hölgyet ábrázolják. Mellei tenyérbe illőek, nem hat rájuk a gravitáció, feneke jól markolható, puncija jó illatú, finom. Igazi dögös milf, akit szerintem az utcán is megnéznek.
  • Action:

    Ahogy végeztem tisztálkodásommal, egyből letámadott, még álló helyzetben. Nagyon jól csókol, orális technikája már itt kimagasló, változatos, élvezetes. Heves előjáték vette kezdetét, simogatásokkal, markolásokkal, sok-sok csókkal - erre válaszul álló cerkával. Erős volt a kezdés, szóltam is, nehogy idejekorán kivégezzen :-). Mosolygott és lágyabb, de semmivel sem kevésbé erotikus mutatványba kezdett, immár az ágyon fekve. Franciája nagyon jó, mélytorkos, tövig elnyelt. Ilyenkor gondolok arra, hogy sajna nem túl nagy a méret, olyan lazán és könnyedén nyelt el, miközben ügyelt a változatosságra, kacérkodásra, vigyázva, nehogy a monotónia a foglalkozás árára menjen. Feküdtem ott kiszolgáltatva kényére-kedvére, Ő meg csak játszott velem, míg el nem jött a vég. Nagyon jó volt, nem hagyta abba a fontos pillanatban sem, végig a tökéletes kielégítésemre koncentrált. Pihegtem, majd kis törölközés után masszírozás és beszélgetés vette kezdetét. Jól, kedvvel masszíroz, ekkor is odafigyel, nem gépiesen nyomkod. Beszélgetve kiderül, hogy értelmes, az életben is fegyelmes, sőt tiszteltre méltó foglalkozást űz.A második menet ismét smacival kezdődik, de immár én is kérek a jóból, megízlelem csodás punciját, mely jól reagál finom, élvezet nyalni, kényeztetni. Bekéredzkedtem a punciba, mely kellemesen szűk, élvezet benne lenni. Először szemből próbálkozom, együtt él a történettel, élvezi, ölel, csókol, igazi szeretkezés kerekedik a légyottból. Csere, hasra kérem, zárt lábbal, így hatolok be hátulról. Úgy tűnik, mindkettőnknek nagyon jó ez a póz, így nem is váltok, nagyot élvezek a gumiba. Hagy pihegni, megtöröl, inni kínál, öltözök és megyek. Nagyon jó volt.
  • Elszámolás:

    A telefonon megbeszéltet az elején rendeztem, régi budapesti átlag, mindenképp megérte.
  • Összkép:

    Nos, egy jó alakú, kedves, csinos milfet ismertem meg, aki úgy kezelt, mintha a barátnőm lenne. Mindenkinek ajánlom, aki kedveli a korosztályt.
Happy Massage