• Amanda528

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Amanda528 reagálása

    Szia.Sam To!Köszönöm szépen a beszikét..Nagyon kedves és precíz vagy..Ez kimondottan tetszik..És köszönöm az ajándékot is..Valahogy éreztem hogy fogsz írni rólam..Kedves vagy nagyon..A zuhanyrózsa?

  • Egyeztetés:

    Első hívásomra felvette a telefont, elmondtam mit szeretnék és ő a nagyon kedves hangjával válaszolt. Kérésemre smsben küldte el a találka címét.
  • Megközelítés:

    Nem BPi lévén GPS segített a célhoz érni, a dugókat leszámítva számomra egyszerű volt megtalálni a címet. Parkolás könnyű, ingyenes.
  • Helyszín:

    Egy újabb építésű társasház. Maga a lakás személy szerint nekem nagyon tetszett, igényes, hangulatos. Tisztaság mindenhol. Az én izlésem is hasonló, úgyhogy azonnal otthonosan éreztem magam.
  • Lány külseje:

    A képek és elérhetősége (mivel nem BPi vagyok) alapján kerestem őt. Ajtónyitáskor nagyon kellemes meglepetés ért: helyes, mosolygós lány, utcai ruhában is látszik ahogy nagyon jó alakja van. Barna bőre nekem különösen bejött.
  • Action:

    Mikor megérkeztem mosolyogva fogadott, azonnal éreztem, hogy nagyon jó helyre jöttem. A lakásba belépve odadtam neki az ajándékomat, majd leültünk a franciágyra. Nagyon közvetlen, úgy hogy aki a barátnős feelinget kedveli, annak nagyon tudom ajánlani. Mivel nagyon szimpatikus volt megkérdeztem, hogy m,eg lehet e csókolni, amire "persze"vel válaszolt,. Adott egy törölközőt és el is mentem a zuhanyzóba. A színváltós zuhanyrózsa nagyon bejött. :))) A zuhanyzóban lehet válogatni a tusfürdőből és persze száj víz is van, amit biztos ami biztos használtam. Törölközőt magam köré takarva mentem vissza a szobába ahol az ágyon feküdve várt fekete tangában. Nagyon sexy volt. Feltérdelt az ágyra, én meg vele szembe, majd csókkal indítottunk, majd lekerült rólam a törölköző ő pedig elindult lefele ahova kell. Szájába is vette, nagyon jó érzés volt, majd nekilátott rendesen. Megkérdezte, hogy szeretem e a kölcsönös franciát, amire én igent mondtam. Nem vagyok önző, imádom kényeztetni azt akivel vagyok, úgyhogy Levette a tangát és a fejem fölé térdelt. Fantasztikus látvány, azonnal bele is kóstoltam, miközben ő farkamat szopta tovább nagy hévvel. A nyelvem mellett az ujjaimmat is bevetettem. Kértem, hogy hagy keféljem meg hátulról, amire ő azt válaszolta, hogy az a kedvenc póza, de még előtte úgy kényeztette a golyóimat, hogy a legszívesebben végig elviseltem volna, de nagyon vágytam, hogy betegyem neki hátulról. Felhúzta a gumit, egy kicsit még szájjal bűvészkedet, majd négykézlábra ereszkedett, és a fantasztikus fenek és puncija elém tárult. Nem is tétováztam, be is tettem. Imádtam, hogy ő is tólta magát a farkamra. Bár a nagy napi stresszfaktor miatt nem voltam teljes, de így is élvezet volt benne lenni. Kis idő múltán megfogtam és lovagló pózba húztam, azonnal elkezdett fel le mozogni. Isteni volt ahogy láttam fel-le mozogni a fenekét. Mivel éreztem, hogy segítenem kell magamon, mondtam, hogy a punciján akarom befekezni, mire ő hanyatt feküdt és elkezdte kényeztetni magát. Csodás látvány volt. Egy kis idő múlva a puncijára lőttem, amit kell. Egy kis tisztogatás és kaptam egy masszázst, ami annyira jól esett, hogy reggelig elviseltem volna. Közben beszélgettünk. Befejezésként -mivel nem vagyok önző, és szeretem is- hanyatt mektettem és nyelvvel, ujjal kényeztettem én is. Remélem jól esett neki. ;) El is szállt az 1 óra -nagyon gyorsan. :( Zuhany, aztán léptem is.
  • Elszámolás:

    Érkezéskor átadtam az ajándékot, remélem minden okés volt, mert nem foglakozott vele előttem. A részemről annyi, hogy a kerek dolgokat szeretem. :)
  • Összkép:

    Számomra élmény volt. Maga a környezet és az hogy aktív volt, szertem a "vadabb " dolgokat, Bejött a kutyus pózban a mozgása, legközelebb Remélem mégjobb lesz -csak rajtam múlik.
Happy Massage