• Honey

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Honey reagálása

    Kedves CsakCsé! :)

    Teljes mértékben igazat adok, hogy döcögősen ment az időpont egyeztetés (nem tagadom) de úgy gondolom sikerült kárpótlnom a "titkos erotikus résznél" amivel ugyebár abszolute egyetértek hogy nem kell túlságosan részletezni ( de kinek ahogy jól esik ) :) Valójában megörültem s védelmedre kelve nem hinném hogy ez miatt lekellene húzni a beszidet, hiszen elődeid megírtak sok-sok félét ők miképp élték meg a velem eltöltött időt.. :)

    Azonban nagyon szépen köszönöm a figyelmességed, a finom 2014-es aszút, ajándékod őrizgetem egy különleges alkalomra, szóval biztosan eszembe fogsz jutni s ezáltal te is részese leszel örömmel teli eseménynek ( ne csodálkozz ha csuklani fogsz, biztos emlgetni foglak ;) )

    Remélem még sikerül élményeket okoznunk egymásnak! :)

    Édes csokjaimat küldöm! :)
    Legyen csodás napod! :)

  • Egyeztetés:

    Szinte tükör simán ment, mivel későre járt ezért egy sms-t küldtem el az éterbe, mivel a VTR-ben nem jött válasz. Rövid időn belül a kis lilás ikonos alkalmazásban választ is kaptam a másnapi találkozóra. Így akkor a selymes kis hangját még nem hallottam...
    Mint az így kiderült az egyeztetés könnyen sikerrel zárult. :) A Másnap sajnos kicsit döcögős volt, a telefont nem vette fel, illetve 20 perccel a megbeszélt időben kérte egy órával később randizzunk. Már úton voltam, így felkutattam a környék kávézóit és elütöttem az időt! ;)
  • Megközelítés:

    Ahogy olvasható II. kerület - frekventált vízparti része. Ha navigációval sem találsz oda akkor ne is keresd, menj inkább a Dunának! :D Tömegközlekedésről nem tudok bővebben nyilatkozni, de jár arra kötött pályás meg olyan ami a föld alatt megy, na meg a sok füst okádó kék csoda is! Parkolás értelem szerűen fizetős, de cserébe könnyen találni is.
  • Helyszín:

    A klasszikus bérház beleolvad a fák lombjaiba, ezen épület fszt.-i részén található a "kuckó". Modern lakás, szépen igényesen berendezve. Tisztaság, szép rend... A fürdőben szintén minden kielégítő - (kád) - tusfürdő és szájápoló had áll rendelkezésre. A Showroom pont olyan széles mint az alkalmatosság amin elhelyezkedik az ember. Kukucskáló tükör a falon. :)
  • Lány külseje:

    Honey egy gyönyörű sportos teremtés. Elsőre kicsit tartózkodó volt, de ahogy beszélgetésbe elegyedtünk, minden a helyére került és közvetlen csevejbe csapott át.
    (Lehet megijedt mert csúnya nagy Ogre vagyok) :D
  • Erotikus masszázs:

    Mivel másfél órára mentem, gondoltam ki is használom majd az időt erre is. :P De már mikor megpillantottam csodás meztelen testét tudtam ebből nem lesz teljes test masszázs. :D
    Kérdésére, hogy olaj vagy krém értelem szerűen az olajat választottam. Hasra vágtam magam és kezdetét vette a hátam masszírozása. A tükörből figyeltem csodás gömbölyű mellét, formás kerek popsiját. Nem túl erős de határozott mozdulatokkal tette a dolgát és érezhetően a kezdeti tartózkodásából felengedve beszélgetni kezdtünk. Egy nagyon értelmes és céltudatos lányt ismertem meg személyében.
  • Levezetés:

    Mivel már a fejemben csak az járt, hogy érezni akarom bársonyos bőrét és csókolni mellét, érinteni csodás testét, könnyeden megfordultam és kezdetét vette amire igazából készültem... Most fogtok megkövezni és köpködni, lehúzni a beszámolót, de!
    Ezt akkor sem fogom részletezni mi hogyan történt, két okból is. Egyrészt nem gondolom, hogy neked attól lesz jó, hogy mi mit csináltunk egymással, vagy éppen veled mit fog. Szerintem sejted, hogy mi történt nagy vonalakban. Mindenben első rangú volt és talán elsőre még nem volt senkivel ilyen jó, szinte passzolt a kulcs a zárba. Amit vállal maradéktalanul teljesíti is, többet pedig nem, de nem is kell!
    (olvasd el a többi beszámolóját és a fantáziádra bízom) :D
  • Elszámolás:

    A megbeszéltek alapján a végén került elszámolásra, jóval a pest-budai átlag felett. Luxury kategória nem elfelejteni!!! :)
  • Összkép:

    A kezdeti időpont kavalkád nehézségeket leszámítva, minden tökéletes volt. Összességében egy nagyon kedves közvetlen lányt ismertem meg benne. Élmény volt vele találkozni, és még szerintem fogunk is! :)
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2017-04-22 00:43:05 Eredeti beküldés dátuma: 2017-04-22 13:14:02
Happy Massage