• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Este későn VTR-ben jeleztem látogatási szándékomat. A kérésemre a válasz másnap reggel ott landolt a fiókomban. A randi előtt telefonon pontosítottunk.
  • Megközelítés:

    Autóval jól megközelíthető Hungária krt-ről, Váci útról. Parkolás valóban fizetős, de a legkedvezőbb kategória. Parkolóhely volt bőven, még a ház előtt is találtam.
  • Helyszín:

    10 emeletes valamikor a 70-es években épült panelház sokadik emelete. A ház kivülről felújított. A lépcsőházat most építik, így lifttel lehet csak felmenni. A lakás klasszikus elrendezésű, az útírány gyertyákkal van kiarakva. Villany sehol sem volt felkapcsolva és ettől volt igazán hangulatos.
  • Lány külseje:

    A képek magukért beszélnek. A lifttől bekisérve már teljesen elvarázsolt a formás popsi és elvarázsolt alkat. Cicik méretei sok évvel ezelőtti barátnőim cicijeikre emlékeztettek :-) Pillantásától és az arcába hulló hajától teljesen kivoltam...
  • Action:

    Egy kicsit félve indultam neki a történetnek, mivel egy kicsit nagy cici mániás vagyok, de gondoltam annyi jót írtatok a lányról, hogy megér egy találkozást. Megérkezésem után minimális (értsd egy-két szavas) beszélgetés után már csókolóztunk és néhány perc után már nem volt rajtunk ruha. Én el zuhany, mikor végeztem úgy állt ott, ahogy hagytam természet által felöltöztetve. Természetesen ott is folytattuk, ahol abbahagytuk. Egy kis idő után először Ő barangolt lejjebb, majd én kezdtem el élvezetesebbé tenni közös perceinket. Aztán megint Ő és végül fölémkerülve egy rövid lovaglást követően kirepültek utódjelöltjeim. Kivégzésem után összebújtunk majd rövid pihi után elkezdett újra felpörgetni.
    Az egész ottlétem alatt alig beszéltünk egymással, ellentéteben testünkkel, ami folyamatosan kontakban voltak egymással végig összesímulva. Nem vagyok már mai gyerek, nem kevés tapasztalattal, de ilyet még nem éreztem....ha ismertük volna egymást, akkor lehet, hogy szó nélkül zajlik le a találkánk. A szitú nagyon emlékeztetett egy filmre, ahol egy lányt tetoválnak, aki alatt egy fiú fekszik és a tetoválás befejezésekor lesznek egymásé.
  • Elszámolás:

    A telefonban történtek szeritn utólag a polcra téve. Nincs meglepetés, és azt hiszem ez az új pesti átlag.
  • Összkép:

    Még barátnőben, szeretőben is nagyon ritka az a hozzáállás, amit tapasztaltam. Ez az amit szerintem nem lehet tanulni, ez az amivel születni kell. Alice a férfiak életének jobátételére született - előző életében biztosan gésa volt.
Happy Massage