• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt. Pár csengetés után felvette és meg is egyeztünk egy aznapi találkozásban.
  • Megközelítés:

    A Széll Kálmán térről pár perc egészségügyi séta a Duna irányába. BKV lehetőség dögivel és üres parkolókat is láttam a környéken. Automatákat is, ahova a parkolópénzt dobálhatjátok.
  • Helyszín:

    Régebbi, de rendben lévő bérház. Kétzsilipes beengedés van, de mivel a kód mindkét kapun ugyanaz, már közepes memóriával is elkerülhető, hogy kétszer kérj telefonos segítséget. A lakás füstölő illatú. A masszázs szoba kicsi és ugyanez hatványozottan igaz a fürdőre. A szoba falai sajnos csupaszok, hiányoltam a tükröt, de egy poszter is sokat dobott volna a dolgon.
  • Lány külseje:

    Jázmin kifejezetten csinos és erotikus kisugárzású lány. Egy rafinált együttesben fogadott, amelynek a fehérségét szépen kiemelte bőre kreolsága. Fekete haj és szem, rugalmas marokba való cicik, valamint formás popsi. Erotikus vonzerő a köbön.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után az ágyra feküdtünk, ahol picit cirógatott és érdeklődött, hogy mivel kezdjünk. A masszázs és levezetés sorrendet választottam. A többek által meleg szavakkal dicsért masszázsához nekem valamiért nem volt szerencsém. A lábaimnál még rendben volt a dolog, csak az erotikus masszázs egyik lényegét adó incselkedő benyúlásokat hiányoltam. A hátmasszázst mellém ülve, zömében egy kézzel végezte. Azt mondanám, hogy próbálkozott ő a masszázzsal, de egy kézzel az egyszerűen nem megy. Viszont nagyon aranyos volt, hogy kedvesen énekelgette közben a háttérben szóló mix dalait.
  • Levezetés:

    A kényeztetés sem hozta azt az élményt, amit több korábbi beszi alapján előre elképzeltem magamnak. Mondjuk nem tartottam igényt a két extrájára (csók és kölcsönösség), lehet, hogy e miatt nem indult be köztünk a kémia. Ha a többi MT nem az ellenkezőjét tapasztalta volna, azt gondolnám, hogy egy kezdő hirdetővel futottam össze. A levezetés során a kézimunkán volt a hangsúly. Kis orális kitérő után a kezében sült el a fegyver. Utána kaptam egy papírtörlő-hengert és letörölgettem magam. Majd megkérdezte, hogy újra le szeretnék-e zuhanyozni. Igenlő válaszom után visszakaptam a törölközőt és irány a fürdő.
  • Elszámolás:

    A telefonos egyeztetés során pontosan elmondta az egyes időtartamokhoz kapcsolódó csokrok nagyságát és az extrákat. Az egy órás csokor a szokásos sáv felső részén van. A megbeszéltek szerint utólag helyeztem el a fésülködő asztalon.
  • Összkép:

    Biztos egy rossz napját fogtam ki, de úgy éreztem, hogy pusztán egy letudandó feladatnak tekint. Nálam ez a szolgáltatás a "jó" szint alsó felére volt elég, de menjetek és próbálkozzatok, mert másoknak láthatóan (olvashatóan) ennél sokkal jobban bejött.
Happy Massage