• Lili

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Találkozónk időpontját telefonon egyeztettük egy héttel korábban. Aznap reggel megerősítést kért és kapott tíz óra előtt pár perccel.
  • Megközelítés:

    Fizetős parkoló az Észak felé egyirányú utcában.Troli jár arrafelé, de a metro is a közelben üldözi az alagútba tévedt vakondokat.
  • Helyszín:

    A helyszín pedáns lakás új építésű házban.Tágas terek lent is fent is. Több helység közül válogathat a korán érkező. A szobában tatami a földön, a fürdő ezernyi tisztálkodó szerrel felszerelt.
  • Lány külseje:

    Az ajtóban pici lány sugárzó arccal, kellemes lágy keblekkel, sportos, vágykeltő, fenekére feszülő farmerban. Így fogadott. Tekintete már szikráját sem mutatta a fotókon még itt-ott fellelhető szigornak. Élőben tökéletes.
  • Erotikus masszázs:

    Lili masszázsa során körbejárta ujjával egész testem. Kezdve az achilles alsó eredeténél, bő óra alatt eljutott a koponyacsont határára. Törékeny testét látva ember nem gondolná micsoda erő lakozik a kezeiben.Mellettem, a sarkán ülve kezdte, egy láb- két láb, olajtól átázott tenyere fürgén siklott a bőrömön, a gerincet tartó vázizomzat megdolgozásához pedig már a hátamra pattant. Forróság áradt testéből mindenütt, ahol csak hozzám ért.
    Úgy tervezetem, rápihenek a második részre, de esélyem sem volt, olyan szintre emelte véremben az adrenalint már a masszázs alatt.
  • Levezetés:

    Légies könnyedségével siklott rajtam, kezeit már nem gyúrásra használta, inkább csak arra, hogy eltolja, majd visszahúzza testét rajtam, ügyesen szabályozva, hogy ajkaink csak annyira érjenek össze, hogy gondolkodni se legyen idő: mi is volt ez? Egy vétlen pillanat, mint amikor a teli busz befékez, és a testek-fejek egy másodpercre összekoccannak, aztán mire felocsúdsz,ott a következő érintés puha ajkaival, és huss már siklik is tovább.Játszik velem ez a lány, vagy miért hergel? Belekapaszkodtam izmos fenekébe, és nem engedtem visszacsúszni. Elmosolyodott,megfordulunk? - kérdezte. Egy szemvillanás alatt magam alá gyűrtem, mielőtt úgy érezné, hogy válasz nélkül hagyom, és már faltam is ajkait, szexi vékony nyakát, csodaszép melleit és lapos hasát. Újra visszatérve tekintete bűvkörébe, éreztem, hogy most ő nem enged el. Lágy rést formáló tenyerébe fogva kontrollálhatatlanul vergődő iránytűmet, hasára eredeztette a benne felgyülemlett folyadékot.
  • Elszámolás:

    Az átlaghoz képest emelt összeggel dolgozott utolsó általunk megismerhetett munkahelyén, és ez saját döntése volt, a miénk pedig, hogy felkeressük, vagy ne.
  • Összkép:

    Ajánlanám, de, ha tervei megvalósulnak, más úton -módon keresi meg a napi betevőre valót.
    Józan ésszel neki kellene szurkolnom, hogy sikerüljön,de ki képes itt hideg fejjel gondolkodni?
Happy Massage