• Léda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel másodjára készültem hozzá, és a lgutóbb visszajelzést kaptam Tőle sms-ben, így most a sikertelen első hívásom után üzenetet küldtem és az abban javasolt időpontot el is fogadta Léda, így minden nagyon egyszerűen történt. Útban Hozzá még korrigálnom kellett, de abban is partner volt hívás nélkül. Ez tudom, hogy kicsit személytelen, de második alkalommal már elfogadhatónak éreztem és csak a vezetésre kellett koncentrálnom...:))
  • Megközelítés:

    Most a belváros felől mentem, de a húsvéti hétvégére való tekintettel nagyon laza volt a forgalom. Egyből találtam több parkolóhelyet, az is remek dolog, ha az ember fia lazulni készül..:) BKV a közelben, a plázától pár perc séta a helyszín.
  • Helyszín:

    Új építésű Marina-lakás a korrekt találkahely. Minden tiszta és rendezett, a házba a megadott kóddal lehet bejutni és a lift mellett az ajtóig sem kell a folyosón bolyongani. Benn az ismerős szobában masszpad és tatami (oda most sem kerültem le...:), kis puff a cuccaimnak, kis komódon a zenecucc, az apróságok. Pici szoba, de éppen megfelelő a tervezett mókához. Fürdőben jó méretű zuhanykabin, pontosan szabáyozható viznyomás és hőfok, minden rendben.
  • Lány külseje:

    Léda a leírtaknak megfelelően az első randikon egy csipkés szemálarcban fogadja vendégeit. Én inkább izgalmas feature-ként, mint titkolózó-bújkáló módszerként tekintek erre a furcsaságra/különlegességre, és eszembe se jutott annak létét problémának érezni, sőt, magamban megjegyeztem, hogy akár minden alkalommal is maradhat a dolog (ebből látható, hogy eleve többszöri látogatásra készültem Hozzá...:)) Szőke haja érkezéskor még leengedve a vállaira, program közben felcsatolva hagyja szabadon szép ívű nyakát, vállait.
    Amúgy a takarás nélkül is szép arcú ez a lány, alakját pedig csak a program végén mutatja csak egy bugyival takarva/díszítve, ugyanis érkezéskor első alkalommal egy hosszú, fekete ingben, másodjára egy világos barna vagy bézs színű köntösben fogadott, amit csak akkor vett le, amikor már hason feküdtem a padon. Amikor hanyatt fordultam a program során, akkor láttam és érintettem hetyke kis cickóit, és sima, fiatalosan feszes combjait és popsiját. Rendben van a csaj..:))
  • Erotikus masszázs:

    Azzal kezdünk, de csak miután a vicces/fura fogadtatásom után megtisztulok. Mivel másodszor érkeztem ezúttal, és az sms-es kommunikációnk folyamatos és laza volt, arra számítottam, hogy örömmel fogadja az első randi után pár napon belül visszatérő vendégét személyemben. Ezzel szemben meglepetésemre a belépéskor ismét kezet nyújt, majd "Léda vagyok" köszöntés után két formális puszit ad ( meg is jegyzem, hogy: "Tényleg Léda vagy?" ), majd a szobába lépve ismét egy kicsit "hűvös" törölköző kínálás következik..... Nocsak, mondom, ez kicsit más, mint amire számítottam (titkon egy kölcsönösséget is lehetővé tevő, erotikusabb kalandra készültem, mint a nagyon kellemes első volt), nem értve a távolságtartó hűvösséget a hangjában és a testbeszédében. Mellé huppanok a masszpadra még ruhában, mire "beszélgetni akarsz....? Nekem mindegy....azzal is tölthetjük az időt...." megjegyzést kapok....hoppácska....mondok, s elsunnyogok tisztulni. Közben arra gondolok, hogy itt valami turpisság van, s biztosan valami nagyon rossz pillanatában érkeztem, de majd kialakuul valami, vagy legalábbis kellemesen megmasszíroz majd, mert ahhoz tényleg ért. Visszatérve hasra dobom magam, s átadom testem a kezeinek. Nagyon fimoman és szeretetet sugárzóan simogat és nyomkod, amit már az első alkalommal is élveztem és szóvá is tettem most is. Lassan folyik a beszélgetés is, és minden kiderül a kezdeti furcsaságokról: nagyon-nagyon rossz az arcmemóriája, így egészen egyszerűen nem ismert meg...:)) Új vendégként kezelt, és az én kis poénjaimat nem tudta hová tenni az érkezésemkor. Csak amikor már a testemmel foglalkozott és a pár apróbb, egyedi kérésemet a masszírral kapcsolatban meghallotta, akkor esett le neki a tantusz.....és innen kezdve egy sok nevetéssel tarkított, igen élvezetes beszélgetésbe merültünk, miközben ő azért egy pillanatig sem tétlenkedett, alaposan végigdolgozta a lábaimat, fenekemet, hátamat és a nyakam-vállam minden pontját is. Gyúrás közben cirógat és simogat, besimít a farpofáim és a gáttájékom felé is, el nem feledhetem, hogy itt majd még további huncutságok is várhatók. És persze úgy is lett....:))
  • Levezetés:

    Hanyatt fordulásom után a megénekelt módon a combjaim közé ül, az enyémek terpeszben az övéin, lábai a testem mellett....és én a mennyezetet bámulva élvezem, ahogy nagyon finom mozdulatokkal simizi a combjaimat, a hasamat, lassan haladva a lényegi középpont felé....:) Olajat (?) használ a síkosításra, és nagyon érzéki mozdulatokkal kezd egy igazán első rangú lingam programba. Nem tudom megállni, hogy időnként ne emeljem fel a fejemet és ne nézzem élvezettel, ahogy farkamban gyönyörködve dolgoznak kezei, ujjaival rákulcsolódva szerszámomra. A gáttájékkot és a heréimet is cirógatja, nyomkodja nagy ráérzéssel, másodpercnyi késséssel sem lemaradva reakcióim mőgött. Igazi élvezet-elnyújtás ez, nagyon tetszik! Aztán láthatóan élvezve a helyzetet ráhajol rudamra, puszikat kapok rá a tövétől a hegyéig, végignyalja és közben kezeivel izgatja a makkom végét....majd kicsit eltávolodva nyálat csurgat rá és angyali mosollyal nézi a munkája gyümölcsét: lüktető, majd' szétrobbanó péniszemet. Ajkai közé csusszant, hüvelyt imitál szájával, én meg mintha dugnám őt, pedig szinte meg sem mozdulok, csak élvezem amit csinál. Amikor csak kézzel dolgozik ismét, akkor kezdem kissé emelgetni csípőmet, Ő pedig úgy szorít rá rudamra, hogy tökéletesen imitálja a barlangja falának izmait....itt már lassan szakadni kezd a fonál ami a valósághoz kötött eddig....és bizony egyszerre hatalmasat élvezek, amit Léda igazi élvezettel és örömmel fogad....dícséri, hogy milyen szép voltam az orgazmusom közben (vagy csak férfidíszem...?:))....mindegy is, jól esnek a szavai....már miután magamhoz térek jó idő elteltével. Letisztogat végül, s hagy teljesen magamhoz térnem a révületből....
    Felülve a padra még jó ideig beszélgetünk (NAGYON INTELLIGENS ez a leány!) annyira, hogy végül önszántamból megtoldom a randink tartamát egy fél órával, így nem kell menekülés-szerűen távoznom. Belefért, megérte...:)
    Aztán le sem tusolok, csak kiszédelgek a külvilágba....egy igazán kellemes szeánsz végeztével.
  • Elszámolás:

    Az itt szokásos átlag, nekem nagyon megérős ez a dolog így, ezzel a minőséggel és emberi kellemmel párosítva. Utólag rendezve a két órás elvárást teljesítve.
  • Összkép:

    Léda egy nagyon kellemes egyéniségű, magas intelligenciájú, vidám lány akivel az erotikus kaland egy élvezetes és minőségi együttlétté teljesedhet ki. Az erotikus szakasz közben többször is megfordult a fejemben, hogy talán egyszer megtapasztalhatom azt a Lédát is, aki kapni és élvezni is akar általam....mert ez a szépség szerintem nagyon magas fokon éghet a vágy tüzében, ha beindul....:) Adok még esélyt arra, hogy ez kiderülhessen....nagyon izgat a lehetősége....:))
Happy Massage