• Jàzmiiin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy kicsit laza hetem van, ezért délelőtt hívtam, pár csengés és már vonal végén volt Jázmiiin. Megbeszéltük a randit, könnyű volt.
  • Megközelítés:

    Jazmiiin a 11.kerület egyik hölgye, az ALLÉTÓL kb. 5 perc kocsival. könnyű odatalálni, mert sms-ben pontos címet kaptam. A közelben csak busz jár.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház, lift van, a folyosó nagyon tiszta. A lakásban rend és tisztaság fogadott, cipőkanál is van, a fürdő minden igényt kielégít, több fajta tusfürdő, szájvíz kétféle, a tiszta törülközők teljes tárháza fogadott.
  • Lány külseje:

    Jázmiiin nekem nem okozott csalódást, azt kaptam amit vártam, egy sudár lány nagyon hosszú combokkal, barna hosszú haj, mintha a képeit láttam volna. Egy piros kombóban fogadott, már az ajtóban elvarázsolt.
  • Action:

    Diszkréten beinvitált a szobába, levetkőztem majd néhány elcsattanó csók után elmentem fürödni. Mire visszaértem, az ágy szélén ült és a hamvas bőrét olajjal kenegette. nagyon jó illatokat éreztem ezért gyorsan mellé feküdtem. Elkezdtük megismerni egymást, finom a szája a melle szép körte formájú a bőre puha lágy, teljesen felizgultam. Elkezdtem csókolgatni és ahogy haladtam lefelé egyszer csak a finom puncijához értem. Az első körben sikerült kielégítenem a nyelvemmel, gyönyörű volt halk nyögdécselése, majd mikor a csúcsra ért az egész teste beleremegett. Ezután Ő következett, kaptam egy isteni franciát, koppanásig eltűntem a szájában,vissza kellett magam fogni. mert nem akartam a szájába élvezni, pedig lehetne. Gyors gumihúzás majd meglovagolt, nagyon szép látvány ahogy a csípőjét mozgatja. Fordulás először szemből támadtam, majd hátulról. Nagyon formás feneke van, jó volt markolni és húzni magamra. Így lett végem először, elmondása szerint hátulról szereti a legjobban. Egy kis pihi után kimentünk elszívni egy cigit, és egy jót beszélgettünk. Indult a második menet Ő kezdeményezett, kaptam még egy isteni franciát, közben arra gondoltam, hogy elélvezek a szájába, de eszembe jutott formás és jól markolható feneke ezért gumit kértem és behatoltam újra hátulról. A második nekem mindig nehezebb, de a látvány és a hangok amiket hallatott magával ragadott és így élveztem bele édes puncijába. Sok levegő vétel után felöltöztem, nem volt erőm lezuhanyozni, majd egy pár csók kíséretében távoztam. Azt, hogy hogy találtam le nem tudom. Teljesen kifacsart!
  • Elszámolás:

    Mivel először voltam Nála előre odaadtam, nálam ez így természetes, másfél órát voltam nekem megérte. Szerintem teljesen normális átlagnak megfelel, De az élmény jobb!
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam azt kaptam amit vártam, Jazmiiint szerintem még többször meglátogatom. Úgy éreztem magam nála mintha már rég ismerném, és ez nekem jó.
Happy Massage