• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, egyeztettünk elmondta amire kíváncsi voltam megkaptam a pontos címet is és indultam.
  • Megközelítés:

    Nem volt nehéz a Béke Tér közelében, panelházak ingyenes parkolás (ha jól emlékszem) parkolóórát nem láttam.
  • Helyszín:

    Panelház sokadik emelete(lift van)A lakás már amennyit a félhomályos környezetben láttam belőle több szobás, de tisztának tűnt. A fürdő kád + zuhanyfüggöny tiszta és mindennel felszerelt, a "baszoba" kicsi de a célnak megfelel. Benne szék a ruháknak kényelmes nem nyikorgó ágy állvány és kis szekrények az ágy mellett.
  • Lány külseje:

    A képek nem hazudnak,csinos vékony aranyos lány szerintem szép arcal, a cicik kicsik (de most nem azért mentem) a puncija szép igazi babapunci. Arányos test + kilók nélkül.
  • Action:

    Kijött elém a rácsot kinyitni a folyosóra és bekísért a lakásba, a cipőt az előszobában le és be a tett helyszínére. Mivel nekem nagyon sötét volt kértem egy kis fényt, amit a redőny felhúzásával készségesen teljesített mert a lámpa nem sokat segített a sötét elűzésén. Ruháimtól megszabadulva irány a fürdő, majd amikor kijöttem a képeken látható nyuszis jelmezben várt csak bugyi és melltartó nélkül huncut mosollyal ( utó húsvéti fogadtatásként). Nagyon tetszett és bekísértem a szobába ahol állva csókolózni kezdtünk, elöszőr kissé tartózkodó volt de hamar belelendült és igazi "szenvedélyes csókcsata alakult ki kettőnk között.Jól csókol! Majd a felesleges ruhák és jelmez kiegészítőktől( Nyuszifül magassarkú stb.) megválva az ágyon folytattuk a csókcsatát, majd végigcsókoltam a testét és leértem a pici csupasz puncijához. Tetszett neki a ténykedésem és azt hiszem sikerült a csúcsra juttatnom őt. Majd ő kezdett engem kényeztetni és megkaptam amiért mentem, egy isteni mély torkos franciát változatosan nagy átéléssel. Nekem úgy tűnt szereti ezt csinálni,közben pózt is váltottunk 69-be hogy nekem is legyen a szám közelében valami.. Majd a lábaim közé helyezkedett és ott folytatta ameddig bírtam, és egy óriásit élveztem a pici szájába. Diszkréten "szilviát" használva eltüntette az utódokat, majd kiment nekem innivalóért (meg öblíteni is gondolom) kaptam egy pohár vizet hogy magamhoz térjek mert nagyon jól esett amit tett velem. Megint csókolózni kezdtünk, és mivel az időm(1óra) a végéhez közeledett kis beszélgetés majd zuhany és távozás.
  • Elszámolás:

    Az elején megkérdeztem hogy rendezzük a válasz: a végén is ráér mondta Ő.
  • Összkép:

    Egy nagyon kedves és aranyos lányt ismertem meg benne, velem nagyon kedves mosolygós és odaadó volt. Ha ismét vágyok egy igazi mély torokra, csókokkal, szexel kiegészítve biztos megyek még hozzá.....
Happy Massage