• PANNI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy kolléganőjéhez szerettem volna menni, de a négynapos ünnep előtt még nem lehetett foglalni időpontot, mert túl távoli, aznap reggel meg már lecsúsztam :( ...node beajánlották az éppen ráérő leányokat, kértem pár percet, meglestem az adatlapjukat és Pannit választottam, így nem maradt el a várva várt pihegés, pihenés ;)
  • Megközelítés:

    III. kerület számomra már ismert műintézménye, régebben már jártam itt. A cím alapján csont nélkül oda lehet találni. BKV is van bőségesen a közelben.
  • Helyszín:

    Régebbi házutólag hozzáépített lakása. Minden igényt kielégít. Több masszoba is van, több fürdővel. Diszkrét a szervezés,. Fürdőben sarokkád van, és drogéria szintű választék a szükséges tisztálkodó, fertőtlenítő cumókból.
  • Lány külseje:

    Pont az esetem :D ...pici, ránézésre törékeny tünemény. Én átlagos magasságú vagyok Ő nálam minimum egy fejjel alacsonyabb, szép pihi puha szolizott barna bőrű. A derekét majdnem körbeérem :) a cicik arányosak, tehát nem túl nagyok, a popó kerek, a háta karja kimondottan izmos. Igéző, villogó szemei vannak mellé szinte állandóan mosolygó és elővillanó hófehér fogsor és mindemellet annyira higiénikus, tiszta illatos, hogy nocsak.
  • Erotikus masszázs:

    2. Felmásztam a masszázspadra, hasra feküdtem. A lábaimat betakarta törölközővel, ahogyan azt illik jobb helyeken :) és nekiállt a hátam átmasszírozásnak. Nagyon jó erős, de pici, igazi masszőr kezei vannak. jól átgyúrt, a könyökét is használta a lapockák alatt, amit ügyesen kifordítva, teljesen szakszerűen átmasszírozott. Miközben a kezeimet egyesével hátratette, úgy masszírozott, hogy a cicik a tenyerembe legyenek. Az erotika a szakszerűség és erő mellet mindig ott volt. :) Aztán a vállaimat és karjaimat is egészen a tenyérig és az ujjak kiropogtatásáig megmasszírozta. A fejemhez állt az arcom lefelé nézett a lukon, a kezeimet előre irányította így a nyakamat és a hátamat nyújtó mozdulatokkal még egyszer kisimította. És hogy meglegyen itt is az erotika, mindeközben a popsiját markolásztam.

    4. ...és itt még nem volt vége :D azt mondta, hogy van még egy kis időnk, szóval megmasszírozza a talpamat. Felfeküdtem az ágyra ő a végére ült az ölébe vette a lábfejemet és... az a helyzet, hogy fogalmam sincs milyen volt mert az előzmények hatása alatt voltam még. Mindenesetre meglepő és nagyon kedves gesztus volt Pannitól :D
    Hab a tortán, hogy a legvégén még zuhanyozni is elkísért, aminek nagyon örültem. Panni megmosott engem de az Ő teste beszappanozása az én feladatom volt, ennek köszönhetően újra tudtam volna huncutkodni, de persze erre már nem került sor. A meleg levegőn kívül aligha tudott volna mást már kicsavarni belőlem. Legvégül még a hátam megtörlésében is segédkezett.
  • Levezetés:

    1. Amikor beléptem a lakásba, ahol félhomály volt és megpillantottam ahogyan kedvesen mosolygósan üdvözölt, azonnal tudtam, hogy jó helyen járok. Bekísért a szobába ahol mint régi ismerősök beszélgettünk, közben levetkőztem és a kapott törölközővel lementem zuhanyozni. Visszatértemkor egy szexi fekete kis melltartóban és egy cipőfűzőre inkább hasonlító falatnyi bugyiban fogadott. Ott állva a masszázspad és a kanapé között egymás testének felfedezésébe kezdtünk puszik jutottak a szájra is de nyelvesig nem jutottunk el, pedig azt szeretem :D Eltávolítottam a melltartót... a kicsién ekkorra már nem volt annyira kicsi így hát a kanapéra ültetett, kispárnára elém térdelt és nekilátott a kényeztetésemnek. Előtte krémmel alaposan bekent majd mindenhonnan lenyalta :D ...nem tudom mennyire lehet finom ez a krém, mindenesetre én jól jártam. A franciája isteni. Pontosan tudja mitől döglik a légy. Csinálta kézi rásegítéssel, kéz nélkül, amelyik keze éppen szabad volt az teljesen körbejárta a környéket. A kedvencem a golyók szopogatása volt közben az egyik ujja enyhén az ánuszomba is becsusszant, épp csak annyira, hogy megvaduljak tőle. Volt amikor elég mélyen koppanásig bevette a szerszámot, ezek után nem csoda hogy eldurrantam, mégpedig a szájába. Nem olvastam tőle beszámolókat és az adatlapon sem láttam arra utaló jelet, hogy lehet szájba végezni, de minekutána a fokozódó testmozgás és hanghatásokra sem kapta el a fejét nem ellenkeztem. Úgy látszott nem volt ellenére, mert aztán le is nyelte. Hagyott lenyugodni, simogatott még egy darabig majd jött a masszázs, de előtte kiment egy percre...

    3. Végig beszélgettünk, a masszázs alatt és amikor éppen nem volt tele a szánk valamivel. Ami a számomra a leghatárosabb afrodiziákum, az volt, hogy egyfolytában udvarolt, dicsért. Én is kitettem magamért, de minden dicséretemért kettőt kaptam vissza. A fantasztikus masszázs után megkértem, hogy feküdjön most Ő a padra hanyatt, előtte eltávolítottam a bugyiját. Bekentem olajjal, a gyönyörű bőre így csillogva még izgatóbb volt. Végig csókolgattam a testét a szájától a lábáig. A puncija telt husis, nagy csiklóval vastag husis ajkakkal. Körbepuszilgattam, majd jó alaposan kinyaltam. Én is használtam a kezeimet, előbb a környéket a hasát egészen a ciciket simogattam, majd óvatosan becsúsztattam az ujjamat is. Nem volt ellenére... a legőszintébb orgazmust láttam, amit szolgáltatóknál eddig tapasztaltam. Nem volt monoton nyögdécselés, hanem folyamatosan fokozódó, majd egy hirtelen robbanás. Sikerélményem volt... persze a dicséreteket ezután is megkaptam. Egy kis levezető simi után helyet cseréltünk, a pad felső részét feljebb állította, hogy vizuális élménybe is legyen részem. Nagyon ügyesen és finoman kényeztetett, de a csúcshoz így nem sikerült elérnem ezért kértem, hogy legyen újra kanapé :) A koreográfia hasonló volt mint az első felvonásban, annyi különbséggel, hogy most a vég e golyók szopogatása közben ért, miközben valami számomra szokatlan de nagyon jó remegés szerű mozdulattal kezelte a szerszámot. Amikor az utódok maradéktalanul lecsorogtak, még a szájába vett, puszilgatta a hegyét és így hagyott lenyugodni.
  • Elszámolás:

    Utólag tettem le az asztalra, szó se esett róla. A régi mércével mért átlag, ami manapság már igen jutányosnak számít, főleg, hogyha figyelembe vesszem mit is kaptam :O
    De persze neked nem javaslom eme örömöket, nem hiszem, hogy tetszene.... (hátha még lesz hely a számomra :D )
  • Összkép:

    Minden idők TOP3-as akciója volt. Ha még nyelves csók is lenne, tuti az istennőt adtam volna neki, de így is szerintem amit a masszázs műfajból el lehet képzelni azt Panni maximálisan túlteljesíti.
Happy Massage