• Amanda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Amanda reagálása

    Drágaaa!:) Már vártam, hogy írsz-e beszit, az együttlétünkről, és lám!:) Nagyon nagyon örülök,hogy jól érezted magad! :) Én is nagyon jól éreztem magam Veled kis helyespofim!:)) (És üzenném a hozzászólóknak itt lent, hogy menedzseri beszámolók vannak, de nem nálam!:) Valaki szűkszavúan leirja az élményét, valaki hosszabban... ) Nagyon várlak vissza!:))) Amandás Csókok!:P

  • Egyeztetés:

    9:00 fele még nem volt elérhető, 9:50 kor már igen és kérte, hogy pár perc múlva hívjam vissza. Aranyos, kedves a telefonba nem kell tőle félni :-) Megbeszéltük, hogy kb. 45 perc múlva a tetthelyen vagyok ennyi :-)
  • Megközelítés:

    A lakás frekventált helyen van, mind tömeggel, mind autóval jól megközelíthető. Fizetős parkoló mindig van akár a lakás előtt :-) nem túl drága díjzóna.
  • Helyszín:

    A lakásba hátulról támadva lehet bemenni, lift van, pontos utasításokat rádión kapsz :-) Amit láttam a lakásból az egy előszoba, a fürdőn át vezet az út a játszóházba :-) Vannak basic bútorok, és egy konvektoros meleg víz szolgáltatás :-) aki ismeri tudja mivel jár, könnyen leforrázhatod a makkodat légy résen :-) A vízesést nehéz nem kifelé produkálni mivel nincs zuhanyfüggöny, csapon kis pohárkák, szájvíz. Kaptam egy középszar törcsit, de legalább nagy :-)
  • Lány külseje:

    TOP, VIP, 5 csillagos, csaj! Vékony, magas, gyönyörű bőre, gyönyörű cickók, tiszta borotvált punci, tenyérbe illő popó gerezdek. Kimondottan helyes arc, szép szemek, hosszú szösszenetes hajzuhatag. A gyémántot nehéz megtalálni, hosszú kitartó munka kell hozzá, nekem most sikerült kicsit kezemben tartani!
  • Action:

    Már telefonban is megvolt a szimpátia, mikor meglátott akkor meg főleg meglett :-) Részemről csak annyit, ha újra kezdhetném akkor csak és kizárólag vele! :-) Imádom, hogy olyan pozitív személyiség, sok helyen megfordultam már, de ilyen energiák sehol nem jöttek még át! Az action minden percét élveztem, extázisba voltam egy órán keresztül, sikerült kétszer is elélveznem, sikerült teljesen kikapcsolni az agyam egy órára, ilyen már 1000 éve nem volt! Figyelt rám, vicces volt, őszintén beszélgettünk, azok az érintések pedig a megfelelő helyeken pfff, minden jó volt nagyon! Végre valaki adott is nem csak elvette a rózsacsokrot aztán csákány. Úgy érzem visszamegyek még, pedig nem szoktam! A program: natúr francia, misszi póz, 69, és csók.
  • Elszámolás:

    Végén, a szokásos, csók extra de vétek lett volna kihagyni. A végén tettem az asztalra nem volt gond.
  • Összkép:

    Összbenyomás? Hmm lássuk csak, akarom! még! még! és még! el akarom vinni a csúcsra, de nem kizárt, hogy máshova is :-) Köszönöm drága, főleg, hogy figyeltél rám és az sms-ben kért dologra is! Te vagy a királynő itt az oldalon, ölellek!
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2017-04-19 09:36:35 A jövőben kicsivel több konkrétumot várunk az action részben is. :)
Happy Massage