• Cintia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Néhány nappal korábban telefonon egyeztettünk időpontot, a megbeszélt időpont napján megerősítést kért Cintia. A hölgyet könnyen, gyorsan elértem.
  • Megközelítés:

    A stadionok környéke, a térképhez képest nem kell túl sokat sétálni, BKV-val és kocsival is könnyen odatalálni.
  • Helyszín:

    Csendes utca átlagos társasháza, kényelmes légkondicionált tágas szobába invitált be Cintia, a fürdőszoba hasonlóan tágas jól felszerelt. Akkora törülközőt kaptam, hogy akár a nyakamig is felhúzhattam volna.
  • Lány külseje:

    A találkozó kezdetén valamilyen teljes teste takaró együttesben fogadott. A feltöltött fényképekhez képest szerintem sötétebbek a színei, de ez lehetett a világítás miatt is. Kiengedett derékig érő barna haj, barna szem, szép mosoly, feszes és izmos combok, kerek popsi, formás kerek cicik. A feltöltött képekhez képest van néhány tetoválása, de ez nem zavaró.
  • Action:

    Először jártam Cintiánál, fürdőszobából visszatérve az ágyon megbeszéltük, hogy mindkettőnknek a gyengéd szexhez van igazán kedve. Kaptam tőle egy ismerkedő frissítő masszázst. A masszázs közben már elkezdődött egy kölcsönös simogatás, majd felé fordulva kihámoztam az addig viselt ruhából. Egy-egy tartózkodó csók után simogatások puszik közben rátértem a cicik kényeztetésére. A puszik és simogatások hatására szépen peckesen elkezdtek meredezni az ennivaló mellbimbók és itt el is időztem egy darabig. Cicik után a combok, hajlatok és a punci következett. A hölgy szereti, ha nem túl erőteljes, de kitartó a nyelvjáték és ezt később bőségesen meg is hálálta. Izmok apró rándulása és sóhajok közben felajánlotta, hogy most már épp ideje lenne játékteret cserélni. A korábban visszafogott csókok most már sokkal finomabbak lettek és beborított mindent a gyönyörű hajzuhataga. Puszik a nyakamon és test szerte mindenütt, majd kaptam egy erőteljes és kérésre egy gyengédebb franciát. Kértem hogy fékezzünk, mert így másra már nem is maradt volna erőm. Innen az események megállíthatatlanul követték egymást. Mindkettőnk örömére gumit húztunk és Cintia egyik kedvenc pózában a lovaglásban fejeződött be ez a kis találkozó. Kis beszélgetés és zuhanyzás után kielégülve távoztam :D
  • Elszámolás:

    A telefonon egyeztetetettek szerint utólag raktam le a rózsacsokrot a kis asztalra. Nem volt semmiféle meglepetés.
  • Összkép:

    Túl gyorsan telt el az idő. Cintia kedves, cserfes, szimpatikus lány, aki maximális odaadással és figyelemmel vett körül.
Happy Massage