• Honey

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Honey reagálása

    Kedves Almás Peti! :)

    Már szinte izgatottan vártam mikor s milyen kis regényt fogsz összehozni hiszen igazán egy szórakoztató egyéniség vagy s nem gondoltam hogy (fogjuk rá) komolyabbra is tudod venni a figurát...haha :)

    A "kenyeztetés" címszó alatt maximálisan a te stílusoddal fogalmaztál és igazán frappánsnak találom...szokásomhoz híven mosolyogva illetve fel-fel kacagva olvastam vegig a beszidet... :)

    PS: Energiám végtelen...! :D

    Várom a legközelebbi találkát!

    Addig is édes csókjaimat küldöm! :)

  • Egyeztetés:

    Kihasználtam a telefon előnyeit meggyőződve arről, hogy nagyon kedves a hangja. Jókedvem volt, szinte kacérnak tűnt elsőre is.
  • Megközelítés:

    Duna part, annak minden előnyével és hátrányával (csúcsidőszakban a forgalom okozhat késést). A parkolás könnyedén megoldható, napközben fizetős. Tömegközlekedéshez megálló kb 5 perc sétányira.
  • Helyszín:

    Szép lakás, nemrég felújítva. Környezetnek elsőosztályú, amolyan modern módon otthonos, pozitív kisugárzású. Nem én vagyok a belsőépítészet Rézandrása, de akár én is laknék benne. A fürdő tiszta, a törülköző puha, tusfürdőből lehet válogatni.
  • Lány külseje:

    Na innentől nem megy az analitikus gondolkodás. :) A kisasszony szép. Nagyon. Kisportolt de maximálisan nőies idomok jellemzik, így tökéletes, ahogy van. Látszik rajta, hogy fontos számára az egészség, nagyon magabiztos jelenség. Nyílt tekintetű, egyenes embert ismertem meg a személyében, már csak a társasága elég volt ahhoz, hogy egy nehéz nap után letegyem a stresszt.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázzsal kezdtünk. Kértem, hogy a lábammal bánjon finoman, de a hátamat tiporhatja kedvére. Így is lett, megkaptam, amit kértem. A szakszerűségről nem tudok nyilatkozni, annak tűnt, tudta mit miért csinál, nem éreztem egy percig sem, hogy bizonytalan lenne. Ez a magabiztosság áthatotta az együtt töltött időt, nekem élmény volt, hogy nem nekem kell irányítani, elengedhettem magam abban a tudatban, hogy bármi történik, az biztosan jó lesz.Így is lett, jól átdolgozott, felpezsdültem tőle. Amikor már nem volt krém mentes felület a hátul, bevetette a kezén kívül a melleit is váltogatva a könyökével, az arányokkal játszva éreztette, hogy nemsokára fordulás következik. Szükség is volt rá. :)
  • Levezetés:

    Fordulás uán értelemszerűen a könyökét már nem használta, :) viszont a csúszka közben megcsókolódtam. Nagyon finom, telt, puha ajkai vannak, innentől a nyitott, érdeklődő magatartás átcsapott egy bensőséges, barátnős viselkedésbe. Folyamatosan azt éreztem, hogy kisérletezik, figyeli a reakcióimat, ami vadít azt folytatja, ami nem, arra nem tér vissza később sem. Ajkai és kezei közt én lettem a hangszer, úgy játszott rajtam, ahogy akart. Hála istennek nem akarta, hogy gyorsan vége legyen a zenének, és én is kértem, hogy hagyja, hogy kényeztessem. Ez meg is történt, remélem, neki is jól esett. A finálét ő vezényelte le, én teljesen magamon kívül voltam, ritkán kapok térdremegést orgazmustól, de most jól esett, hogy nem sietünk sehova. :)
  • Elszámolás:

    Annyira meglepett a nyíltságával, hogy el is felejtettem előre kitenni az ajándékot. Minden kockáját megérte egy tábla nagyon jó minőségű csokinak. :)
  • Összkép:

    A kisasszony egy igazi energiabomba, legyengült szervezetnek feltétlenül ajánlott. Amikor fáradtan egy tökéletes randit szeretnék, ahol elengedhetem magam, hozzá fordulok.
Happy Massage