• Wanda Gold

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Nicom!!!

    Köszönöm szépen neked ezeket a kedves sorokat! Nagyon jól éreztem magam veled, örülök hogy egy ilyen kedves és jó humorú (...ha én Istennő, akkor te pedig a nagybetűs ISTEN!! :) ), szóval hogy egy ilyen Isten lehetett az első vendégem, és írta az első beszámolómat!! :))
    Élveztem ( és éreztem) minden egyes pillanatát :))
    Ahogy olvastam (már legalább százszor), te is így vélekedsz a randinkkal kapcsolatban.
    Várlak máskor is (bármikor) vissza,hogy fokozzuk még ezeket az élményeket!!! ;))
    Addig is sokszor csókolom az édes szád és a haverkádat is!!! :)))

    A Te Istennőd :))

    Wanda Gold

  • Egyeztetés:

    Rég jártam az oldalon ezért gondoltam felnézek és az új hirdetők első találata volt Wanda . Gondoltam felhíom. Második csengésre fel is vette.Aranyos,bájos hangon üdvözölt és kérésemnek eleget téve,lényegre törően csacsogta el a lehetőségeket és azok ajándékának mértékét.
    Mivel új hirdetőről van szó,ezért jeleztem felé,hogy szeretném VTR-n keresztül is megerősíteni a randinkat.Pár perc múlva vissza is igazolta,címet megkapva,másfél órán belül nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Én kocsival érkeztem,szerencsére kb. 5 percre lakom a tetthelytől.Ingyenes parkolási lehetőség van több is,én a háztól kb 20 méterre tudtam leállni.Forgalmas csomópont(Nagy Lajos-Erzsébet Királyné kereszteződés)busz,villamos megálló pont a bejárat közelébe található.
    Akkor térjünk át a lényegesebb részekre :-)
  • Helyszín:

    Új építésű ház,"X"emeleti része.Tiszta környezet,mind kívül,mind pedig a lakásban.Két szoba,amerikai konyha,rendezett fürdő(csúszásgátló illetve függöny van),rengeteg jó minőségű tusfürdő,illatos törölköző.
    Szobába franciaágy,szobainas,halk zene,friss lepedő,kis éjjeli lámpa található.
    Szerintem tökéletes randi helyszínek,ezért nem látom értelmét tovább ecsetelni a dolgot.
  • Lány külseje:

    Ajtó nyitást követően,belibbentem és egy szép arcú leányzó fogadott,egy szexi ruciban.Természetesen a hatalmas mellei előnyt élveztek tekintetembe,de formás hátsó,feszes combok és kislányos szempár társult a packiás mellek mellé. :)
    Arckitakarástól nem kell tartani kedves MT-k,szép arc csak a diszkréció miatt van kitakarva,mint ahogy a későbbiekben ki is derült.
    A nőiesebb idomokkal van megáldva a hölgyike,de szerintem ezt a fotók alapján el is lehet képzelni.
    Én mindenesetre nem csalódtam a találkozásuk alkalmával.
  • Action:

    Bekísért a szobába,megkérdezte,hogy kérek e frissítőt,amire igenlő választ adva,kértem egy kis teát.Kilibbent a kért innivalómért és én közbe elkezdtem ruháim levételébe.Visszatérve,kicsit meglepődve (inkább zavarában:))nyugtázta mosolyogva ténykedésem és segédkezett maradék ruhám levételében,apró puszik kíséretében.
    Elkísért a fürdőbe és frissen mosott törölközőm társaságában bepattantam tisztálkodási helységembe.Gyors zuhany,szájvízzel való öblögetés után ,már tértem is vissza a szoba irányába(érdekesség,hogy a fürdő előtt várt Wanda,ami ritkaság manapság)és közösen betértünk a meghitt helységbe.
    Mivel rég volt részem mesés élménybe ezért első körbe a hirdetett franciára voltam kíváncsi,ezért kérésemnek eleget téve,lassan fentről lefele haladva,szám csókolásától,bimbik nyelvel való cirógatásáig haladt lefele,ekkor már igencsak robbanó félben lévő haverkámhoz.Combom tövétől,golyszlikat nem kihagyva kaptam egy hatalmas nyalintást,majd egy levegővétel után rám cuppant:)Mit is mondhatnék?Fenséges érzés volt.Néha nyálasan,néha tövig,néha nyelvre veregetve,szinte semmi kezezéssel mívelte és fitogtatta tehetségét.:)Lehet,hogy kezdőről beszélek,de nem ebbe a témába,az már biztos..Franciázása közben kiszabadítottam az ikreket és bevetettük őket is kielégülésem érdekében.
    Nem sok idő kellett,mind a látvány,mind a technika miatt,hamar a szájába lett a végem.Nem kapkodott még ekkor sem,hanem szájába hagyott lenyugodni,majd kis törölgetés haverkám részére,de a gyerekeket nem láttam többé :)

    Leheveredtem az ágyra mellé és egy kis csevej következet,kis masszírozás társaságában.E kis idő alatt kiderült számomra,hogy értelmes leányzóról van szó.Szinte minden témába otthonosan mozog és ami meglepő számomra,hogy végig mosolyog és a kívánságodat lesi,hiába az első vendége vagyok.Mikor éreztem magamba az erőt a következő menetre,a hátára fektettem Wandát és finom csókok társaságában elkezdtem az ikrekkel foglalkozni.Itt jegyezném meg,hogy a csók olyan mintha a barátnőjével lenne az ember,ami ismét csak ritkaság számba megy az oldalon.
    A mellek,bimbók kényeztetése,halk nyögéseket váltott ki aktuális partnerem csókos szájából,ezért felbátorodva ezen, elindultam délre.Combja belső felétől haladtam befele és egyszer csak rátaláltam kelyhére,ami már igencsak nedvesedet.Nyelvemmel elsőnek finoman belenyaltam és mikor éreztem a pozitív visszajelzést,akkor már ujjam bevetésével is hamar csúcsra varázsoltam partnerem.

    Hagytam kicsit lenyugodni és felfele haladva ciciszexhez helyezkedtem el.Célzásomra egyből reagált és kis síkosítást eszközölve már nyomta is a haverkámra az ikreket.(egy jó tanács aki meglátogatja:ezt próbáljátok ki)Pár perces cicizés után kértem gumibugyimat és elsőként missibe kértem be magam.Ütemesen toltam,lábát felhúzva,cicik lebegése mellett,majdnem végem lett,ezért fordulást eszközöltem kutyusba,hátha tovább bírnám jelszó kíséretében.Hát mint utólag kiderült,nem volt annyira jó ötlet,mivel formás popsija látványa és kézre álló,jól fogható csípője még jobban előhozta bennem a vég érzését.Megpróbáltam másra gondolni,elmélázni,lassítani,hogy minél tovább érezhessem.Ekkor eszembe jutott az extra lehetőség,amire rákérdeztem és próbáljuk meg válasszal engedélyt kaptam a popsi bevételére.Kis síkosító és lassan próbáltam bevezetni haverkát,hogy ne okozzak semmiféle sérülést,esetleg fájdalmat Wandának. Jelentem sikerült és mint utólag kiderült nem is volt olyan rossz ötlet részemről.Itt ért el a vég nem oly soká.
    Lassan kijöttem belőle,megtörölgetett és egymás mellé heveredtünk.Kis pihi és szomorún vettem tudomásul időm lejártát.
    Bele kortyoltam teámba és távoztam a fürdő irányába.
    Visszatérve öltözés és egy búcsú csók társaságában távoztam a helyszínről.
  • Elszámolás:

    Telefonban említett csokrot a randi elején helyeztem el a kis asztalra,ami a randi végéig ott is maradt.A mennyisége a régi pesti átlag alatt van két szállal(bővebb infó),még az extra igénybevételével se érte el az új pesti átlagot,ami számomra meglepő,mert egy fenomenális érzést kap az ember cserébe.
  • Összkép:

    Egy friss hirdetőről beszélünk,de sok rutinost kenterbe vág,ami figyelemre méltó a mai világba.Nagyon kezdeményező,aranyos,nőies idomokkal megáldva és nem mellesleg partner minden kívánságát teljesíti,megfelelő kereteken belül.
    Ár-érték arányba az egyik legjobbak közzé tartozik érzésem szerint.
    Mindenkinek ajánlom,aki a nőies idomokat kedveli,bájos,kislányos arc kíséretében .
    Köszönöm ezt a fenomenális délutáni órát!
    Én biztos visszajáró emberke leszek nálad.
    Csók
Happy Massage