• Léda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Azonnal elértem, és egy óra múlva fogadott.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető, egyértelműen megtalálható, jó környék. A kapucsengő picit problémás, mert a rövid gondolkodást azonnal azzal bünteti, hogy előről kell kezdeni.
  • Helyszín:

    Kellemes nyugodt társasházas környék, ha hamar ér oda valaki, egy picit lehet sétálni a dunaparton.
    A lakásban nem egyedül dolgozik, de nem volt semmilyen ezzel kapcsolatos zavaró körülmény, talán a fürdőben a kilépő, mint ha nem lett volna teljesen száraz.
  • Lány külseje:

    Eltakarja az arcát, állítólag csak az első alkalommal. Hát ez kicsit vicces, de azért inkább nem. Elmondta, hogy miért, hát biztos igaza van, de hát akkor viszont ez azzal jár, hogy sokan talán nem díjjazzák. Kicsit magasabb, mint amit gonsoltam, de végülis én gondoltam rosszul, mert utólag megnéztem a leírást, és tényleg nem apró, de azért nem is nagyon magas.
  • Erotikus masszázs:

    Szakszerűen csinálta, úgy ahogy kértem. Előtte, elmondta, hogy mit hogyan lehet, és kérdezte, hogy hova koncentráljon. Én a masszázs résznél a lábat kértem alaposan, és így is történt.
    Felajánlott többféle olajat is, de én a leg egyszerűbb illatmenteset kértem. Jelezte előre, hogy nála a normál masszázs rész nem annyira hosszú, mert a lingam részre hagy még időt bőven, mert azt szereti. Ezt örömmel nyugtáztam. Ezen a részen volt még rajta cicifix, harisnyatartós harisnya, és bugyi.
    Masszázs közben jó nagyokat nevet, és olyan jó értelembe véve idétlenül viselkedik, mint egy kislány aki még nem nagyon csinált ilyet, de amikor viszont picit belemegy, egészen beindul, de azért ő egy fiatal lány.
  • Levezetés:

    Azzal kezdeném, hogy a bugyi nem került le, mert piros betűs napok voltak. Hát ez azért pech, mert én azért nagyon szeretem látni a puncit. És ha az olyan, amitől beindulok, akkor már nem sok dolga van a kedves hölgynek az izgatásommal, elég ha néha rápillantok, és már akkor sem tudnék bonyolult dolgokon gondolkodni, ha akarnék. Jó alapos olajozással nekikezdett az élvezetek fokozásának. Először, a makkomat csak ritkán érintve a környéket cirógatta, és figyelte, hogyan kel életre és egyre nyújtózkodik az éledező himvesszőm. Az volt az érzésem, hogy szereti látni, ahogy idul be a férfi, és hogy attól mert ő akarja. Metélt vesszőcském jó feszesen állva fogadta a kedves kényeztetést, és hálásan próbált még a lehetőségei határain belül nyújtózkodni, amíg a nem létező takarója ért. Ezt továbbra is huncut masszőrnőm, kézzel szájjal nyelvvel és mélyen a szájába fogadva próbálta a végletekig fokozni, én meg hát élveztem, hát azért mentem, még jó. Aztán tényleg élveztem. Ment ide oda mindenhova. Kellemeset csevegtünk utána, meg azt is megbeszéltük, hogy szívesen meg..-nám. És még el is pózoltunk viccből egy doggy-t, mondtam, hogy én így élvezem a leg jobban. Na majd leg közelebb meglátjuk, ha nem lesznek pirosbetűs napok.
  • Elszámolás:

    Telefonon megbeszéltek szerint történt, itt már erről nem esett szó.
  • Összkép:

    Nagyon kedves aranyos lány, kár hogy nem láttam a szemét, van egy kis sajátos érdekes huncut stílusa, ami miatt különösen ajánlom bárkinek, hogy próbálja ki. Szerintem feszegethetők a határai :-)
Happy Massage