• Aliz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Helló Ejj! (Ezek a nicknevek...)


    Sokan mondták már neked, hogy benned egy tájékozodó futó veszett el? Ja, még senki...hidd el nem véletlen.
    Ami pedig a kezdeti kis malőrt illeti: tényleg volt, tényleg értetlenül (már-már bosszakondva) álltam a történések előtt, hogy a páratlan házszámot hogyan lehet a páros oldalon keresni. Viszont amikor ideértél bűnbánóan, magadat ostorozva az olyan aranyos volt, hogy még az én legendásan kő szívemet is meglágyította. Ha valaki olyan kis esetlen, csetlő-botló produkciót ad elő mint te, arra nem lehet haragudni.
    Ami pedig a megjegyzésedet illeti: miszerint a masszázs fontossága miatt kezdtél el keresgélni a vidám oldalon, de mikor megláttad a piros ruhás képeimet már a fájó hátad sem érdekelt...nos ez egy hatalmas bók. Értékeltem, és köszönöm! Mikor itt elmondtad ezt a megjegyzésed akkor is nagyon tetszett és szórakoztatott. Az pedig, hogy ennek nem adtam egyértelmű jelét...hja kérem, ilyenek vagyunk mi nők.
    Hogy majdnem elfelejtettél fizetni, az pedig már csak hab a tortán. Hidd el ezekkel semmi gond nincs, nem ezek alapján hozom meg a döntést, hogy valaki szimpatikus-e vagy sem. Bár a késést tényleg nem szeretem. Viszont új jelzős kapcsolattal gazdagodtam amiről eddig nem voltam tudatos: harmonikus hátam van. Jó ezt tudni. Ezentúl lehet már a telefonban is megemlítem mindenkinek.

    Komolyra fordítva a szót, köszönöm, hogy engem választottál- hallelujah piros ruha-, hogy finom csokit is hoztál nekem, és máskor is várlak vissza Mr Bean!

    Aliz, a harmonikus hátú...

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk (és üziben és újra telefonon), Aliznak kellemes csilingelő hangja van s már az első beszélgetés alkalmával sem csak a száraz tényekről kaptam felvilágosítást, hanem egy öntudatos lány incselkedéseivel is meg kellett birkózni.
  • Megközelítés:

    Autóval viszonylag egyszerű a megközelítés, a kapun a házszám 20-25 centis számokkal vannak kiírva, a parkolás egyszerű. Minden szuper, de nem nekem. Innen mehetne a beszámoló egyenesen „Baklövések vendég szerepben hozzászólásai” –hoz. Sajnos késtem, elvétettem kétszer is a házszámot majd leparkoltam 100 méterrel arrébb és elindultam a másik irányba. A sztereotípiák szerint, akkor női agyam van.
  • Helyszín:

    Kívülről megbújó, szolid kis társasház. Aliznak –elmondása alapján- van két kolléganője, de senkivel sem futottam össze. Fürdőszoba, törülköző, tusfürdő, kifogástalan, a masszázs tatamin történt egy kellemes hangulatos kis szobában.
  • Lány külseje:

    Először a piros ruhás fényképeinek az ötödik kockája fogott meg. Aliz gyönyörű szőke nő, harmonikus izmos háttal, kerek popsival és izmos hosszú combokkal. A fénykép azonban nem mond el mindent. Nem beszél a finom illatos mindenhol sima és selymes bőréről és elrejti arcát, szemét, száját és mosolyát is. A mosolyáért küzdeni kellett, mert rendkívül mérges volt a találkozó elején elkövetett közlekedési fiaskó miatt, talán az ajándékba vitt csoki kicsit besegített.
  • Erotikus masszázs:

    Úgy mentem Alizhoz, hogy valóban szükségem volt masszázsra. Igaz a képek alapján úgy gondoltam ha véletlenül nem ért hozzá nekem az sem baj, maximum valahogy túlélem a dolgot. Ezt a gondolamenetet szavakba is öntöttem (baklövések akárhányadik). Első alkalommal voltam masszőr hölgynél (jól mondom a masszőrt?) itt a „happy” oldalon :D és pár perc alatt többször is tettem róla, hogy felbosszantsam Alizt. Szerencsére nem sikerült!
    A masszázs kezdetén megszabadult az addig viselt bodytól, minden addig rejtett gyönyörűséget megmutatva nekem :D. Mit lehet írni a masszázsról? Szépen folyamatosan bokától vállig, majd a karjaimat és a kezem is végig masszírozta. Aprólékosan, precízen nem hagyva ki egy négyzetcetiméternyit sem. Úgy gondolom ezt hívjak professzionális szakembernek (utólag is elnézést szeretnék kérek a lehetetlen előfeltételezés miatt). Nagyon-nagyon jó lett a végeredmény most nemrég ki is próbáltam magam, ami korábban fájt az elmúlt, kellemes szabad a mozgásom :D. Aliz a masszázzsal oldotta a görcsöket a testemben, eközben nagyon kellemesen elbeszélgettünk és oldotta a bennem levő feszültséget is.
  • Levezetés:

    A masszázs előrehaladtával, ahogy Aliz a háthoz ért, már szépen feltelepedett a lábamra s a masszázs végeztével ez átment egy nagyon izgató, nagyon kellemes teljes testes masszázsba. Itt már nem beszélgettünk, élveztem testének minden érintését, a masszázs minden pillanatát. Aliz minden mozdulata nagyon finom és izgató volt. Ennél a pontnál úgy éreztem, hogy nagyon jó kezekbe kerültem. Ezt követően a hátamra fordultam. Huhh ami ez után következett azt már nehéz szavakba önteni. A simogató, csúszkáló, vibráló mozgásnak számomra beteljesülés lett a vége. :D Szerencsére itt nem volt olyan szabály, hogy mindent a szemnek, de semmit a kéznek, így kiélveztem teste mindem hajlatát.
    A végén én kápráztattam el masszázstudományom legjavával : ))) és még egy kis beszélgetés is belefért a találkozóba.
  • Elszámolás:

    Az előzőekben megbeszéltek alapján utólag adtam oda a virágcsokrot. Amit először elfelejtettem (baklövések akárhányadik rész), hogy oda kellene adni, pedig akkurátusan előkészítettem. Igen lehet ezt még fokozni.
  • Összkép:

    Egy érzékiséggel, erotikával bőven megfűszerezett világot mutatott meg nekem Aliz. A nála töltött idő minden percét élveztem.
Happy Massage