• ERIKA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem egy másik hölggyel - nem tudom, hogy barátnő vagy telefonos volt-e- első prőbálkozásra felvették, és korrekten tájékoztattak a lehetőségekről.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem,a parkolás elég nehéznek tűnik a környéken,lévén nagy forgalmú útról beszélünk,melynek környéke is gyakran bedugul.Bkv-nak majd minden tipusa megáll a közelben: buszok,villamosok,Hév.
  • Helyszín:

    A tetthely az emeleten van,2-3 lány rendelhet itt,de nem botlottam makktársba.A fürdő jó,a tusfürdők és szájvíz mellett dezodorok is megtalálhatók.A szoba nem nagy és félhomályos,a masszázs matracon történik.
  • Lány külseje:

    Erika egy magas,igazán dekoratív 30-as évei közepén járható hölgy,aki után az utcán is simán megfordul az ember.A fényképek -bár retusáltak- pontosan visszaadják a hölgy szépségét és életvidámságát,nem csak a képeken,élőben is sokat mosolygott,erősen pozitív a kisugárzása.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs krémmel történik,és meglepően szakszerű volt,bár semmilyen extra kéréssel nem álltam elő.Lábakkal kezdi,majd következik a hát,elég erő volt a kezeiben és rendesen megdolgozta a testemet.Tükrök vannak két oldalt,így lehet gyönyörködni a szép mellekben ,meg úgy egyáltalán Erikában,aki jól kommunikál is,lehet vele beszélgetni- és azt gondolom szeret is- mi 1-2 témáról csevegtünk,az pont ki is tartott addig míg be nem fejezte a masszázst.Időben nem tudnám megmondani mennyi volt,úgy 30-35 percre saccolnám,tehát maradt elég idő a levezetésre.....
  • Levezetés:

    Húha,itt -jó értelembe vett-gondban vagyok.Amit Erikától kaptam azt -minimum- fenomenális jelzővel tudnám illetni........ Kegyetlenül odateszi magát,én megmondom őszintén az eddig eltelt éveim alatt egy nőtől kaptam hasonló élményt,hát ez azt is überelte.Vagy csak nekem voltak újdonságok bizonyos dolgok,nem tudom,de egy jó darabig nem fogom elfelejteni az itt kapott kényeztetést.Volt minden amiről csak álmodik egy férfi.Mondjuk azt nem tudom,hogy nfvsz mert az anyag rajtam landolt,de olyan közel volt az ezredes az a gyönyörű nő,hogy elképzelhető,a szájából engedte ki az utódokat.Én csak feküdtem ott föld felett lebegve ,és remegett a testem a gyönyörtől.Hihetetlen volt!
  • Elszámolás:

    Szokásos környékbeli egy órás átlag,de a kapott élményhez képest nevetséges.
  • Összkép:

    Összeségében mit is mondhatnék? 10/10. Nekem teljesen bejött Erika,mind emberileg,mind szexuálisan.Fogalmam sincs,hogy ha a " masszázs" ennyire jól megy neki,más téren mit tud produkálni..Lehet,hogy nem lenne szabad időpontja egy hétre előre :) Erősen ajánlott kategória!
Happy Massage