• PANNI

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pár nappal előtte hívtam és egyeztettem egy kolléganőjével az időpontot, a megközelítést és az igényelt program tartamát. Még aznap megerősítettem részvételi szándékomat, melynek során megkaptam a pontos címet, kaputelefon instrukciókat.
  • Megközelítés:

    Kolosy térről gyorsan megközelíthető, HÉV, busz, villamos megállóitól egyaránt rövidke séta után a kapuban találod magad. Nyomod a gombot, berreg a csengő, irány a lift + egy kis lépcső.
  • Helyszín:

    A szalon nem kicsi, igényesen kialakított, minden szeglete átgondoltságot tükröz. Nem zavaró, hogy többen rendelnek benne. A diszkrécióra nagyon odafigyelnek, nem találkoztam össze MT-sal csak egy cipővel az előszobában. Több fürdőszoba van, amelyiket használtam rendben volt teljesen, tisztálkodó szerek kellő mennyiségben, a dezodor és szájvíz választék is megfelelő. Külön kiemelném a puha törölközőt és a két zuhanyzás között szárazra cserélt kilépőt.
    A masszoba minimálisan berendezett, de nagyon igényes eszközparkkal, nagy tükörrel – tökéletesen megfelel a célnak.
  • Lány külseje:

    Ajtó mögé bújva szexi fekete ruhás csöppnyi leányzó vár hatalmas barna szemekkel és szikrázó mosollyal. Meg is kellett jegyezzem azonnal, hogy élőben még szebb, mint a képeken! Arányos cicik, szép üde bőr, pici tetkó bal kulccsont alatt, ápolt és kívánatos, incselkedő, érdekes beszélgetőpartner.
  • Erotikus masszázs:

    Amíg levetkőztem a szobában lévő egyik fotelre, magamra hagyott de hamarosan visszatért egy törölközővel. Kicsit kikémlelt a folyosóra és elkísért a szemben lévő fürdőszobába. Zuhany után visszamentem a szobába, felfeküdtem a masszív masszázsasztalra, mindeközben lekerült Panni ruhája és melltartója is. Az óriási tükör pontosan úgy van elhelyezve az asztal mellett, hogy tökéletes panorámát adjon a kicsi tündérről. Talpmasszázzsal gondolt indítani, de kértem inkább a kézfejeimet vegye kezelésbe elsőnek. Szívesen beszél és mosolyog, szerencsére mindkettőt jól csinálja, érdekes témái vannak, másképp látja a világot, mint az emberek többsége és láthatóan - érezhetően szereti, amit csinál. Kezeim után a vállam kapott közepesen erős gyúrást, hamar rátapintott a letapadásokra és csomókra, majd lentebb ment az oldalamra és a hátamra itt már kényelmesen elértem a fenekét és kedvemre pihentettem a kezemet minden porcikáján. Vádlik és combok olajozását követően megdolgozta ezt a területet is, dicsérte, amit talált majd lendületes és határozott mozdulatokkal simogatott be a combjaim közzé, óvatosan izgatva férfiasságom minden elérhető részét. Itt következett be a fordulás pillanata.
  • Levezetés:

    Először kérésemre felemelte az asztal támláját, hogy jobb legyen a kilátás, odahúztam magamhoz a fejecskéjét és megcsókoltam, visszaengedve a programhoz bal oldalt állva vette kezelésbe a szerszámomat. Közben pont jó fogás volt a feszes kis fenekén, markoltam, simogattam ahol értem. Az előkészületek után szemből felmászott az asztalra és kezdetét vette egy változatos közepesen erős francia lecke, kombinálva a környéki területekkel, különös hangsúlyt fektetve a golyókra és a gátra sőt egy-egy intenzívebb szakaszban, miközben mélyre vette a póznát, közben kézzel aktívan kényeztette a hátsó bejáratot is. Nagyon odafigyel, sűrű szemkontaktussal próbálja kitalálni mi is volna a legizgatóbb és csodás módon sikerült neki elvinni oda, ahová csak reméltem eljutunk. Elolvadtam, mikor csillogó barna szemeibe nézve láttam milyen érzékien csorgatja vissza nyálát, majd intenzíven szop tovább. Pár perc után telelőttem a torkát, finoman mosolygott és kellemesen levezette a csúcsot, nem sürgetett volt kifutás. Tisztálkodtunk, beszélgettünk majd zuhany és egy rövid tanmese után rendeztem az anyagiakat.
  • Elszámolás:

    Utólag a telefonon megbeszéltet tettem le a masszázsasztalra, mert nem akarta kézbe venni. Szerintem a kisebbik átlag, nagyon megérte azért amit kaptam.
  • Összkép:

    Kedves, mosolygós, kicsit, visszafogott de lelkében tüzes amazon lányt találtam a szalonban. Engem levett a lábamról mind a külsejével, mind a szemléletével... nem vagyok "padló szögben fekvő kutya". Biztos, hogy visszatérek erősen ajánlott kategória!
Happy Massage