• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elég nehézkesen ment,korábban küldtem neki vtr egyeztetést, de az új felület miatt nem tudta jóváhagyni és várt a megadott időpontban.Ezután személyes üzenetre váltott és kérdezte, hogy miért nem mentem, gyorsan tisztáztuk, hogy egy jóvá nem hagyott találkára nem indulok el. Következő alkalmat is személyes üzenetben indítottam, amit már szerencsére össze tudtunk hozni.
  • Megközelítés:

    Az új helyszín sem okozott gondot, mivel melóból hazafelé útba is esik. Ismerem a környéket, így nem volt nehéz megtalálnom. Parkolás ingyenes, ami engem nem befolyásol, mert szerintem kicsinyesség a parkolódíjon fukarkodni, ha az ember ilyen helyekre jár.
  • Helyszín:

    Ez a hely valahogy nem illik hozzá, főleg az előző ismeretében. Szegény többször is szabadkozott, hogy ez csak kényszermegoldás és ne haragudjak. Amúgy a hely átlagos lakótelepi lakás, alapvetően erre a célra is megfelel. A fürdőben semmi extra és itt is elnézést kért , mert nem volt elég választék a tusfürdőből.
  • Lány külseje:

    Legutóbbi találkozásunk óta mit sem változott. Ugyanaz a kedves és nőies lány fogadott, mint legutóbb. Egy kis lenge valamiben nyitott ajtót, ami igen szexi volt és tudtam, hogy érdemes volt visszatérni hozzá.
  • Action:

    Tusolás után az előszobában várt, ahonnan a szoba nyílt.Bevonultunk és pillanatok alatt megszabadult a kis lenge valamilyétől. Itt is nyugtáztam, hogy az elmúlt két hónap alatt nem változott szerencsére semmi, ami a külsőségeket illeti. Az ágyra heveredtünk, ahol egy csók után hagytam is magam kényeztetni. Itt bevetett mindent, amit csak kell, volt mélytorok, nyalogatás és persze a gyengém, a gát és környékének a kényeztetése. Többször le is kellett állítanom, mert kivégzett volna.harmadik leállítás után kértem egy kis 69-et, ami közben már Ő is kért egy kis lassítást.Szerintem itt sikerrel jártam nála.Kértem gumit, annak ellenére, hogy tudtam nem sokáig fog tartani egy ilyen előjáték után. igazam is lett, lovagló pózban kezdtünk neki és 1-2 percen belül végem is lett a kellemesen szűk punciban. Pihenésképpen beszélgetünk, majd kaptam kérésemre egy száraz hátmasszázst, mivel a nejemnek a szaglása vetekszik egy vizsláéval. A második kört franciával indította, de sajnos nem tudtunk a segítségemmel sem megfelelő keménységet elérni. Így nem is erőltettem, gyors tusolás után távoztam is.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, annyi amennyi a bővebb infóban van. Utólag tettem a szekrényre, habár nálam ez sem számít mindegy, hogy előre vagy utólag.
  • Összkép:

    Ismét kellemes élménnyel távoztam tőle, megérte visszamenni hozzá. Szerintem a magánéletben is hasonlóan kedves,így egy nagyon jó partnert ismertem meg benne.
Happy Massage