• Brenda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, két nappal a találkozó felvetettem, hogy esetleg meglátogatom őt egy váratlan időpontban. A találkozó napján spontán hívtam és mivel eléggé rugalmas volt, pár óra múlva tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    Szokásomhoz híven a vonat, az itteni tőmegközlekedési eszköz számomra. Parkolások és a BKK is elég szép számmal képviseli magát.
  • Helyszín:

    Egyszerű kis kuckó, de ugyanakkor kényelmes és van hely benne a hancúrozáshoz. Az ágy "négyszemélyes" elég nagy és a törölköző is mindig száraz. A fürdő rendben van,minden megtalálható benne és az ember nem talál kivetnivalót az itteni tetthelyen.
  • Lány külseje:

    Brenda egy igazán nőies nő. Szép nagy cicik és formás popsi, ugyanakkor kedves arc és szép mosoly ami jellemzi alakra teltebb forma, de azért egy karcsú változatban; mert ott kerek ahol kell. Egy hálós felsőben és egy ugyanolyan rózsaszínű tangában fogadott. Ezek keveset takartak a testéből, de ezeket talán az első találkozásunkkor viselte.
  • Action:

    Megérkezésem csevegtünk az utolsó találkozásunk óta történt dolgokról és mivel egy eléggé stresszes nap volt, ezért egy lightosabb randit tartottunk. Elmentem fürdeni majd utána vissza a szobába. Csókcsatával kezdtünk és elkezdtem simogatni a testét. A felső lekerült róla és egyből az ikrekkel kezdtem foglalkozni. Nyalogattam, csókolgattam és szívogattam őket, majd Brenda váltott négykézláb helyezkedett és elkezdte a natúr franciát. Én a popsijához nyúltam és azt simogattam majd a tangát félrehúzva a szeméremajkakat simogattam. A tangát levetette és 69-be helyezkedtünk ahol egy enyhe kényszerfranciás kényeztetés vette kezdetét. Utána Brenda elterült az ágy én a lábai közé helyezkedtem és elkezdtem egy nyelvjátékot amit nagyon kedvel,amit hanghatásokkal díjaz és megkérdezte: Megdugsz a nyelveddel? Elég érzéki technikát alkalmaztam,majd gumit varázsolt rám és hátulról kezdtünk neki. Itt a jól bevált popsipaskolós rész következett, Ez ment egy darabig majd lefektettem és továbbra is hátulról toltam neki itt csókcsaták és intenzív nyögések váltogatták egymást. elég mohó egy nő, mert mindig kellett neki belőlem valami. Javasolta a misszit, ezért ebbe a pózba kerültünk itt volt egy hosszabb csókcsata, majd a lábait asnyakamba vettem, egy picit megcsiklandoztam és egyre inkább próbáltam a fejéhez közelíteni, mert így jóval mélyebbre tudok merülni benne. Utána egy újabb mélytorkos francia végül a mellire engedtem az utódokat. Utána csevegtünk egy tartlmasat,megkínált frissítővel, majd búcsúzkodás búcsúcsókok és végül tipli.
  • Elszámolás:

    A megszokott csokor,amit a végén rendeztünk. Nem került szóba, de csak akkor említi ha megfeledkeznék az ilyesmiről. Számra teljesen megéri és bárki megy el hozzá neki is jó lesz.
  • Összkép:

    Összességében egy jó együttlét volt, de most nem vágytam többre és időnként egy ilyen randi is megszínesítheti a napot, mert mindig ugyanaz a koreográfia teszi szürkévé a látogatásokat.
Happy Massage