• Léda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pénteken már ki akartam választani a szombati áldozatot:D, egy új lányt, de addig válogattam, míg végül már senki nem rendelt, csak érdeklődő telefonokban merült ki a ténykedésem. Ezután, szombatig még fogalmam se volt, kihez megyek, de megint nézegetés, pár telefon, végül Léda igen egyszerűen elfogadta az általam javasolt időpontot, a hangja is kellemes volt, cím és egy késő délutáni órában ott voltam. Egy órában állapodtunk meg, mivel első randi, de felajánlotta, ha úgy látom, majd maradhatok többre is. Tehát hagy időt a vendégek között, első jó pont, bizalomgerjesztő kezdet.
  • Megközelítés:

    Az első kereskedelmi rádióval azonos nevű utca, a Duna part közelében, Duna Plazától nem messze, a gyengébbek kedvéért Marina part:D.
    3-as Metró, kb. 10 perc séta, a tavaszias, kellemes időben még jól is esett, szabad parkolóhelyeket is láttam.
  • Helyszín:

    Színvonalas , Lédán kívül senkivel nem találkoztam, diszkréció megoldott.
    Az előszobából bemutatkozás, puszi és cipőlevétel után balra tessékelt, az utolsó szobába, ezzel szemben van a fürdő, zuhanykabinnal felszerelve, minden szükséges tisztálkodókellékkel, Léda még a szobájában is tart tusfürdőket, abból is lehet választani, de bőven elég, ami fürdőben van, az is.
    A masszázsszoba kis tatamival és masszázspaddal felszerelt, kellemes, tiszta, illatos.
    Mint aki kezel benne:D.
  • Lány külseje:

    Teljes arckitakarásos hölgyekhez ritkán megyek el, de Léda kitakarása azért csinos arcot sejtet, és a beszámolói is tetszettek. A fekete köntösben és az ismert csipkeálarcban fogadott, az utóbbi végig rajta maradt, de nem volt zavaró. Kellemes, jó alakú vékony lány, mikor a masszázspad mellett elkezdtem bontogatni a köntös pántját, mondta, máris??, -naná:D, és hogy ő mellben szerény, megjátszotta a kis szégyellőst, jól állt neki:D. Megvizsgáltam, megpuszilgattam, nem szerény, hanem tenyérbeillő, aranyos, tinilányos cicikék. Dereka karcsú,ölelni való popsi kemény, formás, combikák hosszúak és feszesek, mindene simogatni és puszilgatni való:D.
  • Erotikus masszázs:

    Miután eldöntöttem, hogy nem egy, hanem másfél órát maradok, a köntös levétel után egy darabig puszilgattam, cirógattam, a bugyi és combfix maradt, egyelőre, aztán felparancsolt a padra, és egy teljes, szakszerű masszázst kaptam, a lábszáraknál kezdte, felfelé, derék, hát, mindent alaposan átgyúrt, közepes erősséggel. Olajjal masszírozott, krémből kámforos illatú volt, az nem nyerte el a tetszésemet. A masszázst tanulta, ez érezhető. A kezelés alatt sokat beszélgettünk, rólam, korrekt módon nem kérdezett, pl. mit dolgozol, mint sok lány, amit mondtam, meghallgatta, az ő kis világáról, terveiről mesélt, aranyosan
    A hát masszázsnál felmászott, a fenekemre ült, mikor a hátammal is végzett, az ujjai végével cirógatott, a fenék, hát, az oldalak, izgató volt, aztán rám feküdt, szuszogott a nyakamba, puszilgatott, fel-le járt rajtam, a hátamon nem maradt hely puszi nélkül, közben kacarászott, csicsergett. Pufók csecsemő korom óta nem kaptam ennyi puszit egyszerre, mikor úgy gondolta, elég, megfordulhattam. Masszázs közben a fal és a pad közé leesett az olaj, Léda lemászott, bebújt érte, négykézláb, közben még hason fekve elértem a helyes kis fenekét, ki is használtam az alkalmat egy kis markolászásra, cirógatásra, meg is lettem kajánul gyanúsítva, hogy ezért vertem le a flakont:D.
  • Levezetés:

    Nem akartam elrémiszteni a (már kevesebb) vérnyomás csökentők szedésével, hagytam a dolgokat történni.
    A klasszikus lingammal kezdte, szemben ült velem, az én combjaim az övéin kitéve. Mondtam, ne legyen olajban fürdetés, csak amennyi éppen kell. A heréket, péniszt sokat cirógatta, hason gyurmázta, tenyérrel, fel, le, kitért a has, mellkas, mellbimbók simogatására is. Igazából ezt a lingam pózt nem kedvelem, szeretek hozzáérni a partnerhez, de most hagytam Lédát irányítani, legközelebb a tatamin magamra cibálom, ha tetszik neki, ha nem:D.
    Kaptam egy kis cicimasszázst is, ott lejjebb, a szerinte kis cickók közé szépen besimult a kis cerka, éa az a mosolygós, álarcos nézés hozzá, nem semmi:D.
    Az eddigiektől még már majdnem teljes, erősen érdeklődő állapotba jöttem cerka ügyben, megkértem Lédát, álljon a pad mellé, vegye le a bugyikát, és úgy folytassuk. Ennek kacarászva eleget tett, kis mohónak, vagy hasonlónak nevezett:D.
    Így, a mellkas, has, mellbimbók simogatása közben jobbkezében a cerka, igen jól beindultak a dolgok, simogathattam, optikai tuning is volt. Minden áron be akarta kapni, kérdezte többször, szeretném-e, mondom majd később. Igaz, hogy magas az ingerküszöböm, de ki kellett volna próbálni, szoros ajkakkal, na, majd legközelebb,mert lesz legközelebb, nem is olyan soká:D. Később már eszembe se jutott, de így sincs hiányérzetem.
    Kézzel lassú, izgató tempóban teljes harckészültségbe hozott, aztán kicsit gyorsabban jó ideig kényeztetett, ez már nem lingam, hanem "kézi levezetés", de ebből se mindegy milyen. Közben lihegett, izgatóan jajongott, és dicsérte a kukimat, hogy milyen kemény, ha kicsit tudatos színészi előadás is volt a kedvemért, nem baj, mert ott és akkor nagyon hatott, nagyot élveztem a kezében, alig voltam észnél utána még pár percig. Elégedett volt munkája eredményével, mosolygott, simogatott, lenyugtatott, megtörölgetett. Utána még beszélgettünk kicsit, aztán fürdő.
  • Elszámolás:

    Kérdésemre, mikor, hát első alkalom, de azért ráérsz a végén is, mondta, de bizalomerősítés miatt előre rendeztem. Ekkor döntöttem, hogy másfél órát maradok, a félhomályba összeszedtem kisebb és nagyobb virágszálak, az egy óra se volt jól összekészítve, az új és régi virágok, na, szóval béna voltam:D. Megkértem Lédát, hogy amíg fürdök, nézze meg, nehogy félreértés legyen. A Marina parti átlag csokor, utána végig ott maradt a kis tálaló polc szerűségen.
  • Összkép:

    Nagyon édes teremtés, maximálisan a vendég kedvét keresi, diáklányos, szomszédlányos feeling, kedves, állandó csicsergés, kedveskedés, nemcsak a kényeztetés alatt, úgy gondolom, szeret emberekkel foglalkozni.
    Most velem nagyon jól foglakozott, imádom:D.
    Köszönöm, drága, megyek hamarosan, fokozni, halmozni az élvezeteket, legközelebb a tatamin szeretnék veled hancúrozni:D.
Happy Massage