• Mara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Marát rendszerint ad-hoc hívtam az elmúlt időszakban (már amikor éppen nem visszavonulóban volt:), és ennek köszönhetően az elmúlt bő két évben szerintem nem is jött össze randink. Most, miután észrevettem, hogy nem végleg szállt ki a játékból kicsit okosabb voltam, s pár nappal előre gondolkodva kerestem. A telefonban a szokottan édes-kedves, lágy hangot a fülembe csöpögtetve állapodtunk meg a mindkettőnknek látszólag megfelelő időpontban, amit én ugyan egyszer próbáltam csúsztatni, de aztán inkább maradtam az eredetileg megállapítottnál, csak, hogy ott lehessek nála..:)
  • Megközelítés:

    Majdnem ugyanott, de mégsem...:) A hegy csúcsának másik oldalán, a nyugati oldalra kell feltekeregni autóval, vagy BKV-val, de ha az ember akar, hát nem lehet nagy kihívás..:) Én a GPS-em idiótasága miatt egy olyan tekergős túrát tettem, hogy azt hittem, egy másik bolygóra érek végül....aztán meglepve tapasztaltam, hogy nagyon is ismerős a környék. De erről majd később....:)
  • Helyszín:

    Kicsit elkalandozok....vissza az időbe....ugyanis a meglepetés az volt, hogy szinte pontosan 30 évvel ezelőtt jártam ebben az utcában, ennél a háznál utoljára, akkori nagy szerelmemmel jőve fel ide a Fogaskerekűvel és sétálva el a ház s mellette az adótorony mellett, majd a Normafa irányában gyalogtúráztunk, közben többszörös erotikus élvezetekbe bonyolódva fűben, kidőlt fatörzsön, meg a fene tudja már hol és milyen pozitúrában...:)) Szóval, működött a nosztalgia-faktor keményen és mielőtt csöngettem volna a megadott kapukódot, alaposan bejártam a környéket. Így aztán érzelmileg is felajzva léptem be a csöndes lépcsőházba, majd Mara instrukcióit követve értem az ajtajához, amin bejutva a kellemesen "marásan" berendezett kis szobácskába jutottam. Tatami a földön, kanapé a cuccaimnak és testemnek a beszélgetés idejére, majd el a kis "szuperzuhanyzós" fürdőbe. Minden megvan ott is, ami kell kéznél kínálja magát. Nekem hibátlan helyszín..:)
  • Lány külseje:

    Mara nagyon szép, buja erotikát sejtető, de magát csak visszafogottan mutató és kínáló lány, aki a titokzatosságával, sejtelmességével és "álmodozz-csak-nyugodtan" mosolyával szerintem legalább annyira kívánatos, mint a nála sokkal nyíltabb erotikát kínáló kolléganői (húúú, de utálom ezt a szót...!:) Puha, laza melegítő-póló kombóban fogad, majd míg én vetkőzöm-tisztulok, egy sportos alsót és ujjatlan felsőt ölt magára munkaruha gyanánt. Így is tetszik, és igen, levetkőztetem a szemeimmel az alatt a pár pillanat alatt, amíg hasra nem heveredek....izgi lenne egyszer máshogy is, de ez itt csak fikció lehet és ez valószínűleg így van nagyon jól..:))
  • Erotikus masszázs:

    Marra masszőr. Remek masszőr. Van egy olyan érintése, olyan szeretetteljes átsugárzása minden mozdulatának, amely igazán egyedivé teszi a mozdulatait és minden centiméteren, ahol hozzám ér egyszerre izgat és nyugtat, aljz és szedál egy időben. Remek kényeztetés és tökéletes relaxmasszázs egyszerre úgy, hogy felváltva keményedik és puhul szerszámom alattam hason fektemben....ez új felfedezés, azaz új móka....ahogyan hatalmas pléddel (?) letakart testem azon darabját kezeli, amelyet ezidőre felszabadít a takarásból. Szinte csak "lehelletnyi" finomságú erotika van a mozdulataiban, szerintem nem is annak szánja, de én bizony úgy élem meg, ahogyan combom belsején felszalad a keze és lágyékomom húzza végig ujjait....élvezem nagyon! Kezeim, hátam, nyakam, mind sorra kerülnek szépen az idő haladtával és én tényleg csak azért akarok megfordulni, hogy a csodaszép szemeibe nézhessek. A hangja ugyanis már teljesen elkényeztetett, imádom ezt a furcsa, mély zöngét, ami árad belőle. Persze a dolgok rendje az (ami ugye tulajdonképpen nem automatikus dolog, hanem kiérdemelt kiváltság..:), hogy kéri-javasolja, hogy forduljak meg. Én pedig készséggel teszek úgy..:))
  • Levezetés:

    Hanyatt fekszem már, szemeim becsukva (legközelebb megkérem, hogy takarja le a szemeimet és csináljunk egy amolyan "vak-szeretgetést"), Mara pedig bő, meleg olajjal (?) kezdi lábaimon és hasamon keresztül haladva megérinteni meredező hímtagomat. Mérhetetlen szeretetet és odafigyelést érzek minden milliméteren ahol csak hozzám ér, ez valóban a lingam típusú erotikus masszázsok sorába illeszkedő mozdulat-, és érintéssorozat. Lassan, nagyon lassan kezdek felizgulni, mozdulatai abszolút mértékben követik a legapróbb mozdulataimat, sóhajaimat vagy bármilyen tetszésnyilvánításomat. Kezeimet fejem alá teszem, teljesen kiszolgáltatom magam neki, és fejem kissé megemelve gyönyörködöm szép mellei vonalában (csak a felsője kivágásába kukucskálok...) valamint abban, ahogy nagy figyelemmel és látható szeretettel kulcsolja rá kezeit vesszőmre, s csúszkáltatja tenyereit végig rajta....ez óhatatlanul feljebb viszi a vágyamat, testem önkéntelen mozgássorozatba kezd, már szeretkezem a kezeivel, ő pedig hihetetlen érzékkel fedezi ezt fel és lesz játszópartnerem....pontosan úgy mozgatja-tartja összefont kezeit, olyan ütemben és erősséggel szorít rám, hogy az illúzió tökéletes legyen....egy nedves, meleg hüvelyben sem lennék jobb helyen....ott sem élveznék végül nagyobbat és mélyebbet....mert persze ez lett a játék vége....ő pedig csak mosolyog, törölget és takarítgat....biztosan érzem, hogy őszinte az öröme. Az enyém biztosan az volt..:)))
  • Elszámolás:

    Nagyon baráti, az egy órát felszoroztuk kettővel, azt rendeztem a végén..:) A kapott élményhez képest semmiség és az átlag alatt mozog. Nekem nagyon rendben volt ez is:)
  • Összkép:

    Mara egy szenzációs lény, klassz lány és remek masszőr, aki éppen annyit ad magából kölcsön, amennyi jár az ilyen élveteg komáknak. Én mindenestül bírom Őt nagyon, időről időre ha lehet, visszajáró maradok Nála :)
Happy Massage