• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam ,sokadszorra a barátnőjével sikerült egyeztetnem hozzá az időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval könnyen megközelíthető helyszín, parkolás fizetős, de baráti áron és hely is van mindig. Tömegközlekedést illetően 2 sarokra jár villamos és busz is.
  • Helyszín:

    Panelház emelet, lift van. Lakáson belül meghitt hangulat, mindenfelé gyertyák és kellemes illat lengi be a lakást. Action szoba pici a célnak tökéletesen megfelel. Fürdő tiszta, minden megtalálható benne ami kell.
  • Lány külseje:

    Alice egy tünemény. Tündéri arc, fiatal feszes mindenhol. Rögtön beindul az ember fia, ahogy megláttam, pedig utcai ruhában fogadott.
  • Action:

    Ahogy beléptem az ajtón rögtön letámadott és hevesen csókolózni kezdtünk. Cipőmet alig tudtam levenni, folyton húzott magához és hevesen csókolt.Nagy nehezen beértünk a szobába és folytattuk a csókolózást, miközben levetkőztetett.Róla is lekerült a ruha, nem győztem habzsolni száját és pici formás melleit. Egyszer csak hirtelen elzavart fürdeni, ilyen gyorsan még nem siettem vissza egyszer sem úgy fölhúzott.
    Visszaérkeztem és bevetettem magam a lábai közé. Nyaltam-faltam édes kis punciját, majd az egyik ujjamat segítségül híva többször is elröpítettem a gyönyörök országába. Most én következtem, hogy megismerjem Alice Csodaországát és kaptam egy olyan bőnyálas franciát, hogy azt hittem itt lesz végem. Gumit kértem és nyeregbe pattant a kis drága, de az micsoda paci volt, először csak simán fel-le, majd elkezdte a csípőjét is körkörösen mozgatni és közben a hanghatások, kéjes nyögések arra engedtek következtetni, hogy ismét a csúcsra jutott. Úgy szorított a puncija és ritmikusan húzódott össze, hogy nem bírtam tovább és telelőttem a gumit. Még hosszasan rajtam ült én pedig benne és rámborulva pihegett a fülembe. Letisztogatott és mellém feküdt, nem beszélgettünk, éreztük, hogy itt most nem a szavak játszanak, hanem az érzékek. Nem is hagyott sokat pihenni és már újból a szájában voltam. Keményre varázsolt, ő kérdezte, hogy jöhet-e a gumi és már kínálta is nedves punciját hátulról. Nem haboztam a felkínált lehetőségen és már tövig is nyomtam neki és egyre nagyobb tempót diktálva szeretkeztünk. Váltottunk missibe, majd ismét ő szeretett volna felül lenni, majd jöttek a hanghatások és a hüvely összehúzódások és ismét egy nagyot élvezett. Rámborult és súgta, hogy köszönöm. Sajnos időm lejárt, már csak egy gyors zuhanyra futotta. Puszival búcsúztunk és megbeszéltük, hogy legközelebb hosszabb időre megyek.
  • Elszámolás:

    Távozás előtt tettem a virágszálakat a szekrényre, pesti átlag egy nem mindennapi élményért.
  • Összkép:

    Szívvel-lélekkel dolgozó szolgáltató, nem dumálja el az időt, kezdeményez és az actionra koncentrál. Erősen ajánlott kategória.
Happy Massage