• Léda

  • Beküldte:
  • Léda reagálása

    Kedves Tan!

    Szeretném végre megköszönni a dícsérő szavakat, bókokat; - mind a beszámolódban, mind a személyes találkozónkon...még újra-újra visszaolvasva is igazán jól esik!
    Örülök, hogy tetszett a 'fekete pongyola'! :P
    Remélem, még láthatlak majd egyszer...
    Imádom, mikor egy férfival gondolatban is össze tudunk olvadni...

    Puszillak :*

  • Egyeztetés:

    Telefonon könnyen ment. Mivel nehezen tudom az időmet előre beosztani örültem, hogy Lédát könnyen elértem. Abban a szerencsében volt részem, hogy tudott fogadni a nekem megfelelő időpontban.
  • Megközelítés:

    Marina part. Jó néhány beszámoló szólt már erről a környékről így sok újat nem tudok írni. Kocsival mentem, könnyen megtaláltam. BKV-t nem ismerem.
  • Helyszín:

    Mivel ezen a környéken új építésű lakóházak vannak, semmi probléma nincs a helyszínnel. Lift működik, tisztaság már a lépcsőházban is makulátlan. Belépve a lakásba a célnak megfelelő szeparált helyiségek. Kellemes félhomály, jó illat tisztaság. A szobában tükrök, masszázspad és tatami. Fürdő tiszta és száraz, törölköző jó minőségű.
  • Lány külseje:

    Képekkel, leírtakkal összhangban. Magas lány, formás alak, formás popsi, ami szerintem fenomenális. Az átlagos alkathoz képest vékony, de nem sovány. Cicik szépek, formásak, nem túl nagyok. Mivel én híve vagyok a kisebb kebleknek, Léda ebben a tekintetben is a zsánerem. A már említett arcmaszkban fogadott, de a vonásai alapján maszk nélkül is bájos lehet. A fekete pongyola amiben fogadott, csak fokozta a remek alakját.
  • Erotikus masszázs:

    Már az első mozdulatokból érezni lehetett hogy képzett masszőz. Olaj vagy krém kérdés után a lábaktól kezdődött a csoda. Ahogyan azt a telefonban elmondta és ahogyan én is kértem, nem gyúrásra mentem. Az egész masszázs érzéki mozdulatokkal megkomponálva, felvezetése a kényeztetésnek. Mindig úgy helyezkedik, hogy valamely érzéki része hozzád érjen, de te még csak a kísértésig juss el, hogy Őt is felfedezd. Hason fekve rád ül és úgy gerjeszti benned a vágyat, hogy közben a masszázs is varázslatos. Még mindig köntösben, intelligensen "huncut" témákat is érintve beszélgetünk. Időnként felkacag, attól félek néha túl hangosan. Eljön az ideje a köntös levetésének. Ez is erotikusan, ügyesen végrehajtva. Innentől kezdve átmegyünk a kényeztetésbe,
  • Levezetés:

    Olajozott csúszka veszi kezdetét. Ügyesen mindenhol kényeztet a cicikkel. Nagyon felhúzott. Sóhajok, leheletek, szorgos kezek korbácsolják a vágyat. Órákig tarthatna, A megfordulás várva várt parancsa is elhangzik. Velem szemben ülve, a lábaim a combján átvetve, az ő lábai terpeszben, lábfeje jobb és bal oldalon az arcomnál. A teremtőt marasztalom el hogy nincs 10 cm-el hosszabb kezem , így csak a belső combját tudom simogatni. Valami hihetetlen lingam masszázs veszi kezdetét. Hajlamos vagyok korán elmenni, de iszonyatosan figyeli a reakcióimat. Mindig tudja hol, mennyire és mennyi ideig kell a velem egykorút érinteni. Valamikor valahogy a bugyi is lekerül. A csúszka folytatódik. Talán, ha egy huncut csók is elcsattanhatna, az lenne hab a tortán. Figyel, kacag, kacérkodik. Nem is tudom hogyan ért a vég, de az addig megtett út után ezen nem is csodálkozom. Mai napig emlékszem mindenre, de néhány apró titkot szeretnék megtartani magunknak.
  • Elszámolás:

    Szerintem Pesti átlag. Amit érzésben tud kapni az ember az messze-messze átlag feletti.
  • Összkép:

    Nagyon intelligens hölgy. Amennyiben sikerül egy közös összhangot megtalálni -bízom benne nekem egy kicsit sikerült-, abban az esetben fantasztikus élménynek lehet az ember részese. Ennyire biztos még sosem voltam abban, hogy visszamegyek.
Happy Massage