• Renáta

  • Beküldte:
  • Renáta reagálása

    Kedves TellMeMore!

    Bocsi,de az a bizonyos költői béna, vagyis akarom mondani véna (jaj :D) kicsit tényleg hiányzik, de milyen alapon törjek én pálcát bárki feje fölött ilyesmi miatt, miközben belőlem is! Hiába az a sok ált. isis versmondó és szépkiejtési verseny. Anyám otthon ül és sír! Hiába való volt mind! Viszont hála istennek itt nem nekem kell beszámolót írnom, bőven elég csak reagálnom!
    Ellenben nehezen megyek el a hirdető külseje rész mellett, mely egyetlen szerény mondat! zseniális, imádom! Kérem szépen, nem kell ezt túl bonyolítani, TETSZETT OSZT JÓNAPOT. :D
    Úgyis szubjektív ez a dolog, nem?! :))))

    Nademirrezanagypoénkodás?! Örülök, hogy írtál, hogy voltál nálam és a második ilyen élményed felülírta az elsőt, ami kevésbé sikerült jól. Talán ràkattansz ezután végleg a masszázsra és majd óriásit ámokfutsz itt, nem lehet majd leállítani :D


    Felszabadult és fesztelen 2 óra van mögöttünk, amit tényleg köszi és a jövőben még ismételhetünk is akár ;)

    Legyen szivárványos, cukormázas cuki heted :))

    Pusz.
    Domi

  • Egyeztetés:

    Minden könnyen ment, nagyon kedves volt telefonban és könnyen találtunk időpontot. (2 óra)
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel (Villamos + Metró) nagyon könnyű, autóval fogalmam sincs, mivel nincs.
  • Helyszín:

    Könnyen megközelíthető forgamas helyen található a helyszín. Egy nagy és tágas lakásban fogad. Fürdőben lehet választani a kád vagy a zuhanyzó közül. A szobában tatami található ami jó is de a hátrányai is megvannak. A hangulata a lakásnak kellemes, félhomályba van burkolva teljes egésze.
  • Lány külseje:

    Nagyon csinos lány, igazi barátnő feeling.
  • Erotikus masszázs:

    Mikor megérkeztem kicsit beszélgettünk. Elmondtam neki, hogy mi a helyzet, meg hogy ez a második ilyen élményem. Nagyon aranyos volt és örült is neki :)

    Ezután bevezetett a fürdőbe. Meglepően nagy fürdő sok féle tusfördővel.

    Tusolás után megkérdezte, hogy gyengébb vagy erősebb masszázst szeretnék. Közepeset kértem, de masszázs közben rájöttem, hogy az erősebbet kedvelem így átváltottunk arra és igen. Az volt az igazi :)

    Masszázs idáig nála volt a legjobb. Élvez is, tanulta is, vizsgája is van róla. Jól átgyúrt mindenhol. Én nagyon élveztem.

    Ez alatt az idő alatt egy nagyon érdekes és jófej lányt ismerhettem meg. Nagyon jól elbeszélgettünk, nem éreztem úgy, hogy tojáshélyon sétálok hogy hol és miről kérdezek. Teljesen felszabadult volt a dolog. Egy kis felüdülés volt mind a testnek, mind a léleknek.
  • Levezetés:

    Nagyon barátnős volt az egész és ez mindent el kellene hogy áruljon.

    Az elejétől a végéig. Nagyon jól csinált mindent, a hangulat nagyon intim volt így amikor a franciához értünk nekem már sok nem is kellett ahhoz, hogy az élmény a tetőpontjára hágjon, amit kicsit sajnáltam is, mert szerettem volna jobban kiélvezni a pillanatot. Ilyen élménye az embernek ritkán vanl de szó mi szó én is rendkívűl elhúztam az időt.

    Ha egy intim barátnős érzést keresel akkor Dominikánál jó helyen jársz!
  • Elszámolás:

    Az elejétől fogva szó sem volt, és a végén is csak én kérdeztem meg, hogy hova tegyem. Szerintem az élmény nagyon megérte.
  • Összkép:

    Dominika egy nagyon kedves picurka (hozzám képest) lány. Nagyon jól el lehet vele beszélgetni és az első pillanattól kezdve úgy érzed, hogy egy régi ismerősödnél vagy. Nagyon laza, nagyon jó beszélgető partner, képzett masszőz és a barátnős erotika feeling mestere. Bárkinek nagyon ajánlom!
Happy Massage