• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Még a Marina Parton találkoztunk először , el voltam varázsolva. Szerencsére február óta nem felejtett el, így már ismerősként beszélgettünk, mikor felhívtam. Azért az oldalon is lefixáltam , nehogy elfelejtse a drága ! Így aztán ment minden, mint a karikacsapás , ahogy mondják a bölcsek.
  • Megközelítés:

    Mivel az új címét már telefonon elárulta , a Mammut mellett , a Hattyú ház közelében találtam parkolóhelyet , ami dél körül egyszerűbb, mint máskor ! Két órát befizettem, mert másfél órát foglaltam le Jázminnál . BKV túltengés van , Metró is van könnyű a megközelítés , én az autót választottam, mert szeretem a kihívásokat !
  • Helyszín:

    A kaputelefont kétszer kell használni , mert a második bejárat az előkertből nyílik, de Jázmin segített türelmesen. Nagyon bájos kis lakás, illik Jázminhoz , és sajátkezűleg pingálta lilára a falat , nagyon megdícsértem ! A lakás nem nagy , de barátságos és Jázmin büszke rá. A fürdő is a szobából nyílik, nagyon praktikus!
  • Lány külseje:

    Jázmin nem az Éj Királynője , inkább bájos Játékmackó ! Hosszú lobogó haja , hatalmas mélybarna szemei, csókratermett ajka látszik a fotókon . Ami nem látszik, az bája, hihetetlen kedvessége és szeretet éhsége, ami számomra különösen vonzóvá teszi. Kislányos , ruganyos cickói , formás popsija,
    amely markolható , de beremeg , ha a vendég arra vágyik.Fekete szatén felsőben várt , tudta előre , hogy én cicfixtől és bugyitól szívesen eltekintek.
  • Erotikus masszázs:

    A mámorító felvezetés után beiktattunk egy kis masszázst is, egyrészt, hogy lehiggadjak, másrészt mert Jázmin minden érintése élvezetes.Nem tanulta iskolában a masszázst, hanem barátnőitől leste el. olyan érzéke van hozzá, hogy ösztönösen kitapintja afájó pontokat és lelkiismeretesen nyomogatja , amíg gyógyírt nem talál. Olajos masszázst kértem , amelyet a bokámnál indított és erős ujjaival jól megdolgozott, ahogyan kell. A hátamat kézfejével nyomkodta, megtalálta a meszes csomókat , amiket fájón megropogtatott. Jázmin közben mesélt gyerekkori kűzdelmeiről , ahogyan próbálja kormányozni életét. Közben azért nem szomorkodunk, inkább nevetgélünk. A tükörből persze észrevette, hogy figyelem cickói ütemes ringását, és nevetve tett rá egy lapáttal. Mivel már a nyakamat ropogtatta , és a fülem harapdálását Mirrmurrka is keményen érzékelte , kértem a kényeztetés folytatását.
  • Levezetés:

    A zuhany és szájvizes intermezzo után állva csókolóztunk , aztán, mivel már ismerem erogén zónáit a nyakát kezdtem csókolgatni . A tükörből látva formás popsiját , kicsit megcsapkodtam, hogy beremegjen,
    utána a legjobb megmarkolni jó erősen. Jázmin meg volt elégedve , érezvén , hogy Mirrmurka már majdnem kilyukaszjtja a hasát , kézbevette köntörfalazás nélkül és húzott le az ágyra. Ráfeküdtem , ismét csókolóztunk , markoltam cickóit , ő magáhot húzott és olajos kezeivel húzogatta Mirrmurrkát , mintha....
    Persze nem , de nagyon jó érzés volt , és az egészben az érzés a legfontosabb ! 69-et kértem , nyaltam a kis rózsabimbót , csiklója megkeményedett , imádom, ahogy nyögött, szuszogott közben. Ujjazni nem enged , de a kezemmel a gátat , és ánuszát simiztem . Kérte, hogy szóljak még időben, hát üvöltöttem és repültek a gyerekek mindenfelé.
    Masszázs és nevetgélés után jött a második felvonás.
    Összebújtunk, Jázmin cicásan dörgölőzött , ami csakhamar beindította a gépezetet.Először a mellbimbómat harapdálta , aztán lejjebb szánkázott a hasamon és bekapta Mirrmurrkát. Én is alá csúsztam , először csak nézegettem keményedő szirmait , benyálazott ujjam csúszkált rajta , aztán számmal beszívtam, nyelvemet bedugtam a résbe és figyeltem Jázmin reakcióit. Egy idő után remegést éreztem , aztán egyre jobban csináltam és Jázmint boldoggá tettem , láttam, ahogy nyálas szájával mosolyog rám . Aztán az ágy elé álltam , először megcsókoltam, lenyaltam a nyálat szájáról. Hagytam, hogy szájjal fejezze be , amit elkezdett , én a melleit markoltam. Mikor éreztem a robbanást, Jázmin a mellére irányította és szétkente kéjesen a termést.
    Cicamosdás és gyos búcsú, mert a másfélnak is hamar vége van, sajna.
  • Elszámolás:

    Másfél óra a Gyönyörök Kertjében, + csók és KF extrával. Jázmin megérdemli , szerényen számol szerintem , ahhoz képest , amit nyújt külsőleg-belsőleg.
  • Összkép:

    Nagyon jó dolog Jázminnál lenni , ő mindíg boldoggá tesz ! Világbajnok a hízelkedésben , a nyali-faliban.
    A mosolya , mélybarna hatalmas szemei vágyat ébresztenek és ő tudja kezelni a kényes helyzeteket. Ő az a lány, akire mondják, jobb sorsra érdemes, én szívből szorítok neki !
Happy Massage