• Bianka

  • Beküldte:
  • Bianka reagálása

    Kedves Vincenzito!

    Örülök, hogy vendégül láthattalak a kis hajlékomban és hogy jól érezted magad!
    Köszönöm a beszámolót!
    Ha ezt tudom, hogy ilyen intenzív edzésbe kezdtél a pihi előtt, még jobban átgyúrlak:)!
    Bocsi, de valamit javítanék, na nem mintha annyira zavaró, de mégis:D!... ha "azok" a napok vannak és velem is találkozol nem a betétet részesítem előnyben. Bár lehet, hogy sikerült kikapcsolnom minden érzékelő kis pontodat!

    Szeretettel várlak máskor is!
    Csókollak
    Bianka

  • Egyeztetés:

    Bájos hangú lánnyal, kedvesen de mégis rendkívül gyorsan sikerült az egyeztetés. A részletekre nem tértünk ki, ezt szeretem személyesen átbeszélni.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel egyszerű, a szép időben a Jászai felől sétáltam a megadott címre. Parkolásról nem tudok nyilatkozni.
  • Helyszín:

    Új építésű lakópark, a célnak tökéletesen megfelel. Lift helyett a lépcsőt választottam- ilyenkor szeretek mindig még 1x utoljára, a fantáziáimba mélyedni, mielőtt kezdetét venné a masszázs.
  • Lány külseje:

    Mivel arckép nélkül hirdet kicsit bizonytalan voltam- de mikor ajtót nyitott minden félelmem elszállt ezzel kapcsolatban: széparcú mosolygós,, hosszú, kiengedett hajú kisasszony fogadott sötét, lenge, áttetsző hálóingben. Hosszú, izmos combok, feszes popsi és szép kerek cicik tulajdonosa a hölgyike. A szemüveg nekem külön bejött. Puszi, üdvözlés, majd irány a tusolás.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdő után, törülköző le, majd az adekvát kérdés: masszázspad vagy tatami. Előbbit választottam. Ekkor már lekerült a melltartó, a tükörben- és hátra- hátrapillantva csodálhattam meg formás, fekete tangát viselő fenekét illetve fedetlen kebleit. Néhány mosolyt is sikerült elcsípnem, miközben a lábaimat masszírozta és beszélgettünk. Mivel a thai masszázshoz vagyok hozzászokva, erősebb átgyúrást kértem- amit meg is kaptam. Ahogy a derekam felé közeledett kezei el- elkalandoztak felvezetvén a masszázs utáni levezetést. A hát és a karok után a nyakak átgyúrása következett. Itt sajnos lefelé kellett fordítanom fejemet a szimmetrikus átmasszírozáshoz, így vizuális élmények híján, ujjbegyeimmel cirógattam finom combjait. Ekkor már vérteltség járt át ágyékomban is, így vártam a varázsszót: "Megfordulhatsz!" súgta bal oldalról a nyakamba lihegve.
  • Levezetés:

    Olaj a kézre majd mostmár ténylegesen kezelésbe vette az éledezőt. Eközben nem mulasztottam el, immár kezeimmel is felfedezni formás testét: a selymes karok és váll után sorra került a feszes has, valamint szép, formás, kerek, kézreillő cicijeinek tapintása is. Simogattam, cirógattam, néha két kézzel is ráfogtam. Nem maradhatott ki popsija sem az akcióból; majd mivel épp azokon a piros napokon találkoztunk, a tangán keresztül csak a betét simogatásáig juthattam. A kézi levezetés megfelelő volt, először kedves simítások az ágaskodó körül, majd finom masszírozás és egyre erősebb mozdulatok a végkifejletig. Ezután tusolás, ahol még segített lemosni a hátamra felvitt olajat.
  • Elszámolás:

    Pesti átlagnak megfelelő virágcsokor került a bőrkanapé szélére. Megérte.
  • Összkép:

    Biztosan megyek még, ha Pesten lesz dolgom. Kedves, figyelmes lány és persze nagyon szexi. Lehet vele kötetlenül beszélgetni.
Happy Massage