• MiniSzindy

  • Beküldte:
  • MiniSzindy reagálása

    Kedvesem! :) Nagyon köszönöm hogy meglàtogattàl ismèt az ùj helyemen!Engem valsztottàl ;) Elèg règota az ismeretsêg valò igaz.Örūlök ha làtlak feldobod a napomat mindig!!Vêgtelen kedvessègedtől elolvadok ès humorod őszintesged nagyra becsūlöm.Imadom a formàd :) Igen...a krèmedhez mindig ragaszkodsz hozod magaddal :-D de megèrtem amit hasznàlsz szeretsz bevàlt, az a biztos.:))) jelentem most màr bővūlt a kìnàlat azt is beszereztem :):) Vàrlak vissza ha gyògyulnàl, vagy csak ràm vàgynàl ;)millioo csòk mindenhovà.
    MAKKTÁRSNAK ŪZENEM"Lamy kedves: SIKERŪLT ODAVARÀZSOLNOD HOGY A MÀSIK OLDALON SEXPARTNERKÈNT HIRDETEK! MINTHA.../ KIJELENTEM NEM ÈN VAGYOK HA JOBBAN MEGNÈZED A KÈPEIMET!AZ UJONNAN FELKERŪLT HIRDETŐ OCSMÀNY MÒDON FELHASZNÀLTA A NEVEMET!!A KEDVES VENDÊGEK MEGTEVESZTÈSE VÈGETT!" Jòfogàs, gondolta magàban...

  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltünk, nagyon kedves, kislányos hang szólalt meg. Az időpontot és programot is felvázoltam, tisztáztunk mindent. 90 perces szórakozásra lettem hivatalos.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem a közvetlen közelben nehéz parkolót találni, de kb. 150 méterre a bevásárló központ alagsorában óriás parkoló van. Nekem teljesen megfelel, mert a fedett helyen történő parkolást részesítem előnyben. Szép idő volt egy kis séta direkt kellemes volt.
  • Helyszín:

    Kívülről kissé socreál az épület és a lépcsőház. Van működő lift, ami felvisz az emeletre és a lakás ajtaja közvetlen kilépő mellett van. A kégli viszont nagyon tuti. Nem is kopogtam és már nyílt is ajtó, aminek takarásában megpillantottam egy édesen mosolygó kis tündérkét. A stori később következik.
  • Lány külseje:

    Első látásra egy imádni való kis bombázó. Gyönyörű hosszú, barna hajzuhatag. A cickók nagyon formásak pont a számomra ideális méret. Nem vonzódom a görögdinnye méretühöz. Vékony testalkat, de nem nádszál az ilyet olyan jó átölelni.
  • Erotikus masszázs:

    Vagy más szóval bemelegítés. Vittem magammal testápolót azzal jobban szeretem a masszázst, mint olajjal. Nem volt gond ez a kis intermezzó Szindynek, így is bevállalt.
    Talán a kölcsönös szimpátiának is köszönhetem, hogy bensőségesnek mondható randi volt.Hasra fekvést követően a lábaktól haladt felfelé simogatós, cirógatós erősséggel, ahogy szeretem.Tud erősebben is, de nekem igy esik jól. Közben beszélgettünk és kiderült, hogy nem csak bűbájos a csajszi, hanem értelmes is, jó vele csevegni. A tomporhoz érvén mondta szívesen foglalkozna érzékenyebb dolgokkal is, hogy jobban hozzáférjen beült a két lábam közé. Izgalmas gólyszi és brájzli cirógatást kaptam, ami kicsit megakasztotta a verbalitásomat. Elég sokáig kaptam ezt a mennyei gondoskodást. Hát, váll kezelés gyorsan lement, amit nem is akartam hosszabban igényelni, mivel jöhetett a program izgalmasabb része.
  • Levezetés:

    Bekentem drága tündérkémet a testápolóval és már jöhetett is a csúszka. Elöszőr a hátamon, majd fordulás után elölről is. Az ágaskodó fütykös néha megakadt a cickókban, de érzésre és látványra is jó volt. Kérésemre megengedte, hogy én is bekenjem egy kicsit. Örülök, hogy még popsi puszi is engedélyezve lett. Jó alaposan elláttam puszkókkal. E kedvenc lingam masszázzsal folytattuk. Elmagyaráztam, hogy szeretem és tényleg mindent beleadott, hogy jól érezzem magam. Különösen izgató, ha makkot és a golyszikat egyszerre kényezteti nagyon gyöngéden én így szeretem. Egy kis francia is volt, nagy szakértelemmel és egyéni igényeimhez igazodva. Hosszas lingam programot kaptam, de a végzet is eljött a maga valójában. Kedvesen megtörölgette illatos törlővel és hagyott lenyugodni. Napirendre kb. öt perc alatt tudtam visszatérni.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt, úgy vélem a csokor mérete és minősége átlagosnak mondhatom. Különben nem ez a lényeg. Az érték arány öt pontos.
  • Összkép:

    Örülök, hogy megismerhettem ezt királykisasszonyt. Kedvessége és a vendégre való figyelme teszi a legmagasabb szintre. Szerintem hamarosan újból megyek, mert megéri.
    Mind fizikailag, mind lelkileg ez gyógyítás volt. Köszönöm Drágám !
Happy Massage