• Amanda

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Amanda reagálása

    Kedves Georghe! :) Köszönöm szépen a beszámolót, én örültem Neked! Ahogy élőben is mondtam, mosolyogj többet , mert jól áll nagyon! :) Én is sok sikert kívánok Neked a továbbiakban ! Puszi:)

  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltünk. Egyszer hívtam, valószínűleg szerencsém volt. Megbeszéltünk mindent. Utána már csak megérkezésemkor kommunikáltunk.
  • Megközelítés:

    A Móricztól 2 percre egy kisebb forgalmú mellékutcában elérhető. A parkolásról külön szólt, mikor egyeztettünk, de jeleztem, hogy BKV-zom.
  • Helyszín:

    Egy társasház emeletén rendel. Az udvaron át lehet bejutni a lépcsőházba és lifttel lehet megközelíteni a lakást. 2-en rendelnek a lakásban, de nagyon diszkréten. A fürdőn át bejutottunk a szobába. Örültem, hogy nem volt teljes félhomály. Láttam őt és gyönyörködtem. Mindenütt tisztaság volt. A fürdőből hiányzik a függöny, de ezt már megénekelték előttem. Engem is zavart, mert nem akartam szétpancsolni.
  • Lány külseje:

    Mint a képeken. Igényes, szép, magas, fiatal lány. Aki a képek alapján választ, az nem fog csalódni. Állítólag a cicijeire és az orrára panaszkodik, de szerintem kár. Mindenki nem lehet Barbi baba.
  • Action:

    Fél órát terveztem és maradtam is annál. Nagyon kedvesen köszöntött. Megbeszéltük, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak. Fürdővel megküzdve visszatértem. Egyből odalépett hozzám és finom puszikkal indított.Jól esett, de én inkább a nyálasabb verziót preferálom, amit úgy vettem észre, hogy Ő nem. Így nem erőltettem. Az ágyra invitált, ahol lágy gumis franciával indult a légyottunk. Nagyon kellemes volt, még a szemembe is nézett néha. A következő szintre a lovacskával léptünk, ahol kaptam tőle egy furcsa bókot. Ráhangolódó finom lovaglás után rám dőlt és én adtam az ütemet. Rövid vágta után szólt, hogy váltsunk, mert én nagy vagyok neki. Na ez volt a meglepő, mert én átlag alattinak gondoltam magam. Hozzátette ugyan, hogy őhozzá képest, de azért jól is esett és meg nem is. :-) Ezt a pózt nagyon élveztem.
    Misszibe váltottunk, majd oldalra fordultunk. Az oldalsó pózban nagyon távol került tőlem, ezért misszibe akartam térni. Itt azonban a lelkesedésem lelohadt. Én is fáradt voltam, de a kedvessége mögött elég távolságtartónak éreztem. Ez nem segített, de tudom, hogy ezt nem is várhatom el. A korábbi beszámolóimon is látszik, és most már teljesen egyértelmű, hogy bármilyen kedvesek is a meglátogatott hölgyek nekem ez nem pálya. Mostani látogatásomkor kifejezettem egy olyan hölgy társaságát kerestem, aki rendkívül jó beszámolókkal rendelkezik. Ő sem tudott azonban annyira lenyűgözni, mint vártam. A pozitívum, hogy nagyon figyel a biztonságra. Már-már annyira, hogy ki is tudja zökkenteni az embert. Szóval a lelkesedésem lelohadása után gumis franciára váltottunk, ami kitartásának hála meghozta az eredményét. A pocijára mentem el. Az arcára szerettem volna, de extrának jelezte, noha az adatlapján alapnak írta. Nem akadékoskodtam , ezen nem múlott.
  • Elszámolás:

    Utólag helyeztem az asztalra. A régi pesti átlagot kéri. Előre szerettem volna adni, mert úgy illik elsőre, de valahogy elmaradt.
  • Összkép:

    Bátram ajánlom bárkinek, aki a fenteik alapján őt keresi. Végig kedves volt, panaszom erre nem lehet. A korábbi beszámolói alapján választottam és jól tettem. Nem az ő hibája, hogy nem látogatom meg újra. Igazából az Ő segítségével rendeztem magamban úgy érzem az elvárásaimat. Köszönet érte. Sok sikert kívánok neki a továbbiakban.
Happy Massage